کد خبر: ۱۶۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۱- 25 December 2010
دبیر شورای نگهبان:

9 دی آبروی استکبار و فتنه‌گران را برد

دبیر شورای نگهبان گفت: نهم دی آبروی استکبار و فتنه‌گران را برد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله جنتی در جمع مسئولان و کارکنان صنعت نفت پارس جنوبی اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت روبه جلویی دارد و وزارت نفت کارهای ارزشمندی انجام داده که باید از همه عزیزان اعم از وزیر و معاونان و مدیران ارشد و کارکنان جزء حاضر در فازهای مختلف تقدیر کنیم.
وی افزود: مردم سراسر ایران اسلامی در انتظار خبرهای خوش پارس جنوبی هستند و الحمدالله تاکنون و همه ساله و هر روزه شاهد پیشرفت بیشتر و بهتری هستیم و این روند باید تداوم داشته باشد.
دبیر شورای نگهبان با تقدیر از همه مسئولان و کارکنانی که در گرما و شرجی جنوب در عسلویه زحمت می‌کشند خاطرنشان کرد: یک انقلاب بزرگ صنعتی در پارس جنوبی اتفاق افتاده و استکبار جهانی به خوبی متوجه قدرت بالای متخصصان و صنعت‌گران ایرانی شده است.
جنتی در ادامه با اشاره به نزدیک شدن به نهم دی تصریح کرد: نهم دی از روزهای بزرگ و تاریخی در انقلاب اسلامی است و مردم توانستند دشمنان داخلی و خارجی را سرکوب کنند و توطئه آنها را خنثی کنند و در واقع نهم دی آبروی استکبار و کشورهای مستکبر و دروغگو را برد و مردم ثابت کردند که پای انقلاب و اسلام و ولایت فقیه ایستاده‌اند.
وی در ادامه به تحولات عظیم پارس جنوبی اشاره کرد و افزود: کاری که در عسلویه دارد انجام می‌شود بسیار بزرگ و عظیم است و تا سال‌های متمادی مردم ما می‌توانند از این منابع بهره‌مند شوند و لازم است که از تمام دست‌اندرکاران تقدیر کنیم.
این مقام مسئول یادآور شد: دنیا باید بفهمد که اگر اسلام حاکمیت پیدا کرده است، نه تنها در جنبه‌های معنوی و اعتقادی کارهای بزرگی انجام می‌شود، بلکه در جنبه‌های مادی و اقتصادی نیز شاهد پیشرفت هستیم و امروز شاهد هستیم اکثریت کارها در وزارت نفت به دست نیروهای انقلابی و مومن است و شاهد رشد و توسعه بسیار زیادی هستیم.
جنتی گفت: دشمن باید بداند که تمام حرف‌هایش دروغ و غیرواقعی است و امروز عظمت ایران روشن شده و دروغ‌های دشمن نیز اثبات شده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان