کد خبر: ۱۶۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۵- 11 August 2010
آیت‌ا... جنتی در دیدار با سفیر ترکیه در تهران:

قدرت جمهوری اسلامی ایران، علی‌رغم تهدیدها و تحریم‌ها روزافزون شده است

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم همه فتنه‌ها، تحریم‌ها و فشارها روی پای خود ایستاده است و نه‌تنها ضعیف نشده، بلکه قدرتش روزافزون گردیده است.
به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، آیت‌ا... جنتی در دیدار با سفیر ترکیه در تهران، با بیان اینکه ملت ایران، میان خود و ملت ترکیه احساس جدایی نمی‌کند، گفت: مواضع دولت ترکیه در مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی و دینی، مشترکات زیادی با جمهوری اسلامی ایران دارد.
وی با اشاره به عمق اعتقادات اسلامی مردم ترکیه گفت: علی‌رغم توطئه و اصرار غرب برای تحمیل فرهنگ خود بر کشورهای اسلامی از دیرباز تا کنون، این نقشه در ترکیه ناموفق بوده است، خصوصا توجه بانوان ترکیه به مسئله حجاب، امری قابل‌تقدیر است.
آیت‌ا... جنتی در ادامه این دیدار با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر همه قدرت‌های جهان، خاطرنشان کرد: خداوند به برکت اسلام و این مردم مسلمان، در این نظام، قدرتی قرار داده است که 31 سال است علی‌رغم همه فتنه‌ها، تحریم‌ها و فشارها روی پای خود ایستاده است و نه‌تنها ضعیف نشده، بلکه قدرتش روزافزون گردیده است.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت‌های خوبی در زمینه اقتصادی، صنعتی، علم و فن‌آوری و سیاسی داشته است، گفت: جوانان ایران اسلامی به سرعت در حال رشد علمی و فن‌آوری هستند و دستیابی به دانش هسته‌ای، نمونه‌ای از این پیشرفت است.
آیت ا... جنتی در ادامه با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان گفت: رژیم صهیونیستی پس از شکست‌های پی‌درپی سال‌های گذشته از حزب‌ا... لبنان و حماس، درپی انتقام‌گیری از مقاومت در لبنان و فلسطین است. چرا که آنان هیچگاه گمان نمی‌کردند، یک قدرت محلی در همسایگی آنها به‌وجود بیاید که کاری که کشورهای عرب نیز از آن عاجز بودند را انجام دهد و با تحمیل شکست به این رژیم، قدرت و حیثیت آنان را از بین ببرد.
وی افزود: صهیونیست‌ها از افزایش قدرت حزب‌ا... هراسانند و درپی آن هستند که اگر بتوانند با حمله‌ای گسترده به لبنان، شکست‌های خود را جبران نمایند. بنابر این تحرکات اخیر هم یک پیش‌درآمدی بود برای آنکه ببینند چقدر آمادگی برای رویارویی دارند.
دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: علیرغم این تلاش‌ها، هم حزب‌ا... و هم دولت و هم مردم لبنان برسر مقاومت در برابر هرگونه تجاوزگری رژیم صهیونیستی متحد هستند.
وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان اصلی‌ترین حامی آن، در حال سقوط هستند و در مقابل، کشورهای اسلامی مانند ایران و ترکیه در حال صعود هستند. بنابر این کشورهای اسلامی باید اختلافات را کنار گذاشته و با هم متحد شوند و از ظرفیت‌های وسیع و گوناگونی که در اختیارشان است استفاده کرده و از تهدیدهای آمریکا و متحدانش، هراسی نداشته باشند.
سفیر ترکیه در تهران نیز در سخنانی با ابراز مسرت از این دیدار، ضمن تایید مشترکات فراوان ملت ایران و ترکیه، گفت: دولت ترکیه، جمهوری اسلامی ایران را به‌عنوان بازیگری بزرگ در منطقه و جهان می‌داند و علاقمند به گسترش روابط میان دو کشور در کلیه زمینه‌ها است.
وی افزود: همکاری دو کشور ایران و ترکیه، برای ایجاد صلح، ثبات، رفاه و امنیت در منطقه و جهان، بسیار مهم است.
سفیر ترکیه در تهران، در ادامه گفت: برای بازگشت ثبات به منطقه، باید ضمن خروج نیروهای نظامی آمریکا از عراق و سپردن امور عراق به دولت قانونی این کشور، از بروز هرگونه جنگ‌افروزی توسط رژیم صهیونیستی در منطقه جلوگیری شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

«انقلاب اسلامی» سرآمد تحولات تاریخی حوزه در هزار سال گذشته است / گشوده‌شدن افق‌های جهانی به روی حوزه‌های علمیه

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

آیت الله اعرافی صدور حکم اعدام شیخ حسین المعتوق در کویت را محکوم کرد

«روشنگری» رمز پیروزی بر دشمنان است / خواست مردم برای گرفتن تقاص خون رهبر شهید

طلاب در تبیین معارف اهل‌بیت (ع) و انجام رسالت دینی پیشگام باشند

روایت آیت الله خاتمی از روز انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی/هشدار نسبت به جریان‌های سازشکار

پربازدید ها

رونمایی از کتاب «پیاده‌روی در خیابان‌های سارایوو» با پیام آیت‌الله جنتی

دکتر کدخدایی: جمهوری اسلامی ایران نظامی مبتنی بر پایه‌های دینی و حمایت، حضور و مشارکت جدی مردم است

دکتر طحان‌نظیف: از منظر آیت‌الله خامنه‌ای (ره) قانون‌گذاری در حوزه زنان باید پاسخی به نیاز‌های واقعی زن و ضامن تعادل میان حقوق و تکالیف باشد

دکتر مولابیگی: نفی سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری حاکم بر سیاست‌های ایران است/ آمریکا، ایران قوی و مردم را یک مانع بزرگ در برابر خود می‌بیند/ امید و توکل به خدا یعنی فعالانه به جنگ مشکلات برویم

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بازدید دکتر ره‌پیک از نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) و تاکید بر ضرورت پیوند میان نظریه و اجرا

ضعف‌های ده‌گانه قدرت شیشه‌ای و عنکبوتی آمریکا / دوران صبر راهبردی و ملاحظات ایران به پایان رسیده است

ویژه نامه بهار ۱۴۰۵ فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

آیت الله اعرافی صدور حکم اعدام شیخ حسین المعتوق در کویت را محکوم کرد

روایت آیت الله خاتمی از روز انتخاب رهبر سوم انقلاب اسلامی/هشدار نسبت به جریان‌های سازشکار