کد خبر: ۱۶۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۵- 11 August 2010
آیت‌ا... جنتی در دیدار با سفیر ترکیه در تهران:

قدرت جمهوری اسلامی ایران، علی‌رغم تهدیدها و تحریم‌ها روزافزون شده است

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم همه فتنه‌ها، تحریم‌ها و فشارها روی پای خود ایستاده است و نه‌تنها ضعیف نشده، بلکه قدرتش روزافزون گردیده است.
به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، آیت‌ا... جنتی در دیدار با سفیر ترکیه در تهران، با بیان اینکه ملت ایران، میان خود و ملت ترکیه احساس جدایی نمی‌کند، گفت: مواضع دولت ترکیه در مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی و دینی، مشترکات زیادی با جمهوری اسلامی ایران دارد.
وی با اشاره به عمق اعتقادات اسلامی مردم ترکیه گفت: علی‌رغم توطئه و اصرار غرب برای تحمیل فرهنگ خود بر کشورهای اسلامی از دیرباز تا کنون، این نقشه در ترکیه ناموفق بوده است، خصوصا توجه بانوان ترکیه به مسئله حجاب، امری قابل‌تقدیر است.
آیت‌ا... جنتی در ادامه این دیدار با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر همه قدرت‌های جهان، خاطرنشان کرد: خداوند به برکت اسلام و این مردم مسلمان، در این نظام، قدرتی قرار داده است که 31 سال است علی‌رغم همه فتنه‌ها، تحریم‌ها و فشارها روی پای خود ایستاده است و نه‌تنها ضعیف نشده، بلکه قدرتش روزافزون گردیده است.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت‌های خوبی در زمینه اقتصادی، صنعتی، علم و فن‌آوری و سیاسی داشته است، گفت: جوانان ایران اسلامی به سرعت در حال رشد علمی و فن‌آوری هستند و دستیابی به دانش هسته‌ای، نمونه‌ای از این پیشرفت است.
آیت ا... جنتی در ادامه با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان گفت: رژیم صهیونیستی پس از شکست‌های پی‌درپی سال‌های گذشته از حزب‌ا... لبنان و حماس، درپی انتقام‌گیری از مقاومت در لبنان و فلسطین است. چرا که آنان هیچگاه گمان نمی‌کردند، یک قدرت محلی در همسایگی آنها به‌وجود بیاید که کاری که کشورهای عرب نیز از آن عاجز بودند را انجام دهد و با تحمیل شکست به این رژیم، قدرت و حیثیت آنان را از بین ببرد.
وی افزود: صهیونیست‌ها از افزایش قدرت حزب‌ا... هراسانند و درپی آن هستند که اگر بتوانند با حمله‌ای گسترده به لبنان، شکست‌های خود را جبران نمایند. بنابر این تحرکات اخیر هم یک پیش‌درآمدی بود برای آنکه ببینند چقدر آمادگی برای رویارویی دارند.
دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: علیرغم این تلاش‌ها، هم حزب‌ا... و هم دولت و هم مردم لبنان برسر مقاومت در برابر هرگونه تجاوزگری رژیم صهیونیستی متحد هستند.
وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان اصلی‌ترین حامی آن، در حال سقوط هستند و در مقابل، کشورهای اسلامی مانند ایران و ترکیه در حال صعود هستند. بنابر این کشورهای اسلامی باید اختلافات را کنار گذاشته و با هم متحد شوند و از ظرفیت‌های وسیع و گوناگونی که در اختیارشان است استفاده کرده و از تهدیدهای آمریکا و متحدانش، هراسی نداشته باشند.
سفیر ترکیه در تهران نیز در سخنانی با ابراز مسرت از این دیدار، ضمن تایید مشترکات فراوان ملت ایران و ترکیه، گفت: دولت ترکیه، جمهوری اسلامی ایران را به‌عنوان بازیگری بزرگ در منطقه و جهان می‌داند و علاقمند به گسترش روابط میان دو کشور در کلیه زمینه‌ها است.
وی افزود: همکاری دو کشور ایران و ترکیه، برای ایجاد صلح، ثبات، رفاه و امنیت در منطقه و جهان، بسیار مهم است.
سفیر ترکیه در تهران، در ادامه گفت: برای بازگشت ثبات به منطقه، باید ضمن خروج نیروهای نظامی آمریکا از عراق و سپردن امور عراق به دولت قانونی این کشور، از بروز هرگونه جنگ‌افروزی توسط رژیم صهیونیستی در منطقه جلوگیری شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است