کد خبر: ۱۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۶- 02 June 2010
«یادداشتی از دکتر کدخدایی»
بسمه تعالی
سال پنجم بعثت در سرزمین وحی گلی شکفتن آغاز کرد که تاکنون و تا بی نهایت عطر وجودش شیفتگان خداجوی را سیراب می نماید، گلی که برتر از ملائک بود، ظاهری چون ما خاکیان داشت، حقیقتش از نور بود و بوی بهشت را همراه داشت.
او که با آمدنش بهشت را برای علاقه‌مندان خود تضمین کرد و آنان را وعده نصرت و یاری داد. فرشته‌ای به صورت انسان که فرستاده خاتم (ص) خداوند هرگاه مشتاق بوی بهشت می شد او را می بوئید. 
او فاطمه خوانده شد چرا که شیفتگان به آن حضرت را از آتش دوزخ دور می کرد. او صدیقه ای بود که پیامبر عظیم‌الشان اسلام بر راستگوئی‌اش تضمین می‌کرد. او طاهره‌ای بود که از هرگونه ناپاکی بری بود و راضیه‌ای بود که دل در گرو رضایت خداوند و رسول او داشت و بر نامردمی‌ها و رنج‌ها صبوری می‌کرد و از این رو مرضیه شد که خدا و رسولش نیز از او راضی شدند. و اما زهرا بود چون همچون کواکب بر آسمان و زمین نورافشانی می کرد.
او از جمله انوار پاک الهی بود که به آن مباهله شد و طهارت با او جاری شد و دوستی و مودت از خاندان پاکش از او آغاز شد، او که اوج ایثار و فداکاری اش نزول آیات ایثار را به همراه داشت. او فاطمه بود و زهرا شد.
او مرضیه ای بود که گوش جان به نصایح پدر سپرده بود و از دنیا و مافیها جدا و بی‌اعتنا به زر و زیور دنیوی پای در رکاب جهاد و شهادت نهاد. او نیز همچون پدر بزرگوارش زندگی آخرت را برگزیده بود و رنج و سختی دنیا را برای رضای خدا پذیرفته بود.
فاطمه در کلام نبی مکرم (ص) اسلام همه خوبی‌ها و بهترین فرد بر روی کره خاکی بود، چرا که در آغاز او سیب بهشتی بود‌ که در دامان محمد (ص) و خدیجه (س) متولد و پرورش یافت. و اول ورودیهای بهشت برین به شمار می رود و دوستی او دوستی بهشتی خواهد بود و دشمنی با او عقاب آخرت را در پی خواهد داشت.
فردا تولد این ستاره درخشان جهان است که سبب خلقت افلاک شد و ملائک الهی خدمتگذار آن بانوی گل یاس.
اکنون باید او را شناخت و دوباره بازشناخت، چرا که شناخت او شناخت خداوند است. اگر او سبب خلقت افلاک بود که هست باید که از طریق همو نقبی به قرب الهی زد و دستمان را به دستان مبارک او گره زنیم تا شفاعت کند ما را. او که در آیین رفتار دنیوی آنچنان عمل کرد که مرضیه خداوند و رسول لقب یافت چرا که راه صحیح را انتخاب کرده بود. و اکنون ما باید بکوشیم تا در این مسیر نورانی او حرکت کنیم، چرا که ستاره راهنمای من و تو در ظلمات دنیوی است، او که ایثار، زهد و عدالتش باعث شد تا بهترین آدمیان بر روی زمین باشد و اکمل زنان عالم.
آمدنش را گرامی می داریم و شادی باطنمان را ظاهر می سازیم تا نشان دهیم دوستدار او و خاندان مطهرش هستیم. و نشان دهیم که دلهای ما در راه او به وثیقه سپرده شده و جانهایمان با ترنم آبشار گفتار او، پدر بزرگوار و شوی باوفایش پالایش می‌شود و با عطر بهشتی آنها شستشو شده تا آن هنگام که در قدمگاه عشق اولین و آخرین موجودات به کمال برسیم.
تولدش بر شیفتگان آن حضرت مبارک باد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گفتمان امام(ره) گفتمان تجدید تمدن اسلامی بود

امام خامنه‌ای مقتدرانه جامعه اسلامی را رهبری می‌کنند

با گذشت ۳۴ سال از ارتحال امام خمینی(ره) همچنان آرمان‌های او در حال تحقق است

انقلاب بزرگ امام خمینی(ره) همچنان زنده و پویاست/ ضرورت مجاهدت برای تحقق آرمان‌ها و اصول مترقی قانون اساسی

دشمن به دنبال حذف تاریخ ارزشمند ملت‌ها است/نسل جوان را با چهره تابناک تاریخ معاصر آشنا کنیم

رهبر انقلاب مفسرِ عملیِ خط امام است/ قیام ۱۵ خرداد قیامی با انگیزه‌های خالص اسلامی بود

برکات پیدا و پنهان حرم مطهر امام رضا(ع) برای ایران و اهالی‌ش قابل شمارش نیست

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

امام رضا(ع)هوشمندانه حضور تحمیلی در خراسان را مدیریت نموده و تحولات فکری معرفتی را رقم زدند

ادای احترام به پرچم بارگاه رضوی در شورای نگهبان

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

دکتر کدخدایی: همه پرسی نمی‌تواند حلال تمامی مشکلات باشد/ توصیه رهبری به شورای نگهبان در انتخابات ۸۸ چه بود؟

تاکید مجدد سخنگوی شورای نگهبان بر مبنا قراردادن سیاست‌های کلی در اصلاح قانون انتخابات/ نظام انتخاباتی پیشنهادی بر مدار «مشارکت» و «فراگیری» باشد

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

دکتر ره‌پیک از نمایشگاه کتاب بازدید کرد؛ از خرید «عصرهای کریسکان» تا پاسخ به سوالات حقوقی و سیاسی مردم