کد خبر: ۱۴۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۴۰- 17 March 2010
آ‌یت‌الله جنتی :

سال 88 برای نظام سال فتح‌الفتوح بود

آیت‌الله احمد جنتی سال 88 را برای نظام جمهوری اسلامی سال فتح‌الفتوح نامید و گفت: همه افتخارات به دست آمده در نظام جمهوری اسلامی ناشی از الطاف خداوند متعال است و باید خداوند را با زبان و عمل شکرگزار باشیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری ایسنا، آیت‌الله جنتی در جمع مسوولین و کارکنان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بااشاره به این‌که همه چیز از جمله دل‌ها، زبان‌ها و قلم‌ها به اذن و اراده خداوند و تحت خواسته الهی عمل می‌کنند، خاطرنشان کرد: سال 1388 برای نظام و ملت ایران سالی پر حادثه بود که البته برکات و نتایج مثبتی در آینده خواهد داشت.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جمع کارکنان این اداره با تشکر و قدردانی از تلاش جمعی آنان و همه آحاد ملت ایران در برگزاری مراسم انقلاب اسلامی به ویژه راهپیمایی بیست و دوم بهمن امسال، افزود: باید خداوند را شاکر باشیم که ملتی آگاه و با بصیرت و رهبری هوشمند داریم.

وی بااشاره به هجمه‌های تبلیغاتی گسترده دشمن در آ‌ستانه مراسم راهپیمایی بیست و دوم بهمن سال جاری، گفت: به فضل الهی همه این توطئه‌ها با رهنمودها و تذکرات مقام معظم رهبری و حمایت و حضور هوشمندانه ملت قهرمان ایران در راهپیمایی بیست و دوم بهمن خنثی شد و اگر راهنمایی‌ها و توصیه‌های مقام معظم رهبری نبود، ممکن بود اوضاع به گونه‌ای دیگر رقم بخورد.

دبیر شورای نگهبان بااشاره به این‌که دموکراسی در هیچ جای جهان به اندازه ایران معنای واقعی نیافته است، تصریح کرد: حوادث پس از انتخابات اگرچه به ظاهر تلخ بود، ‌اما برکات و آثار مثبتی در پی داشت.

آیت‌الله جنتی با یادآوری این‌که در هر بلایی نعمت و خیر و برکتی نهفته است، خاطرنشان کرد: بلایای ظاهری در یک جامعه دینی و مذهبی ممکن است نعماتی به دنبال داشته باشد که در وهله نخست قابل مشاهده نیست.

وی با اشاره به حدیثی از امام حسن عسگری(علیه السلام) که می‌فرمایند "هیچ بلایی نیست، مگر آن‌که خداوند متعال آن را با نعمتی احاطه کرده باشد"، ‌اظهار داشت: اگر خداوند خیر و برکاتی برای ملتی مقدر کرده باشد آنها را مبتلا می‌کند و البته امتحانی سخت و دشوار است که در صورت پیروزی، دستاوردها و برکات شیرینی در آینده در پی خواهد داشت و این سنت الهی است.

وی گفت: حوادث پس از انتخابات ماهیت بسیاری از افراد را روشن ساخت و موجب شناخت عمیق‌تر و روشن‌تری نسبت به دشمن شد. نیروهای انقلابی و با ایمان نیز خون جدیدی به رگ‌های نظام جاری کردند و برای حفظ و حراست از نظام،‌ همدل و یکپارچه به حرکت و تفکر درآمدند و بیدارتر شدند و با هوشیاری بالاتری به فعالیت ادامه دادند و انشاءالله در آینده نیز هوشیار و استوار خواهند بود.

وی دستگیری مقتدرانه عبدالمالک ریگی که با برنامه‌ریزی دقیق و بدون درگیری رخ داد را از دیگر برکات سال 88 دانست و گفت: ریگی در اعترافات خود خیلی از مسائل را برای همه روشن خواهد کرد.

آیت‌الله جنتی با اشاره به وظیفه خطیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در برگزاری مراسم انقلابی، گفت: امسال هماهنگی و برنامه‌ریزی در مراسم به معنای واقعی تحقق پیدا کرد و مسوولیت سنگین و حساس این نهاد به خوبی به نمایش گذاشته شد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به تصویب اساسنامه‌ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت:‌ این نهاد باید به نحو احسن و مسوولانه وظایف خود را در آینده همچون گذشته پیگیری کند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است