کد خبر: ۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۸۵ - ۰۹:۳۰- 07 October 2006
رهبر معظم انقلاب در دیدار استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خاطرنشان کردند: تجلیل از دانش و دانشمند، باعث رشد و رواج علم می شود و آینده و پیشرفت کشور را تضمین می کند.
ایشان مطرح شدن مسائل مختلف علمی و دانشگاهی از زبان زبدگان و استادان دانشگاهها و آشنایی مسئولان ذی ربط و فضای عمومی کشور با این مسائل را از دیگر اهداف این جلسه خواندند و افزودند: با وجود حرکتهای نوینی که در دهه اخیر در عرصه های مختلف علم و تحقیق در کشور انجام شده است هنوز در ابتدای راه پیشرفت علمی هستیم و باید این راهِ روشن را با کار و تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر ادامه دهیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، زبان تشویق و مبتنی بر امید و تحرک را زبان مورد نیاز محیطهای علمی و دانشگاهی دانستند و افزودند: جایگاه کنونی ما در جهان از نگاه ایرانی مسلمان و دارای افقهای بلند و روشن، راضی کننده نیست اما نباید فراموش کرد که حرکت علمی کشور به ویژه در سالهای اخیر، از جمله حرکتهای پرشتاب جهانی بوده و دستاوردهای ممتازی داشته است که این روند را باید با شتاب بیشتری ادامه داد.
حضرت آیت الله خامنه ای، شکستن مرزهای کنونی علم و رسیدن به جایگاه اول علمی جهان در 50 سال آینده را آرمانی تحقق یافتنی برشمردند و تأکید کردند: دستیابی به این هدف بسیار ارزشمند مستلزم باور به «توانایی ملی و استعداد ایرانی»، برنامه ریزی برای استفاده صحیح از امکانات و استعدادهای طبیعی کشور و گرفتن درسهای امیدآفرین از تجربیات موفق 27 سال اخیر است.
ایشان، شجاعت علمی، نوآوری، پرهیز از نگاه تقلیدی به پیشرفتهای علمی غرب، «اعتماد به نفس شخصی و ملی» و پرکاری را ویژگیهای لازم استادان دانشگاهها برای ایفای وظایف سنگین خود خواندند و افزودند: علاج دردها و مشکلات کشور در پیشرفت علمی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با ابراز خرسندی از تبدیل شدن نهضت تولید علم به خواست عمومی دانشجویان و دانشگاهیان افزودند: با وجود پیشرفتهای افتخارآمیز علمی، هنوز خط شکنی علمی و عبور از مرزهای کنونی علم در کشور به خواست جدی در محیطهای علمی تبدیل نشده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: البته برداشتن گام جدید مستلزم پیمودن راههای طی شده علمی است اما هیچ گاه نباید ذهن را از جستجو برای یافتن راههای کشف نشده و بکر محروم کرد و دانشمندان ما برای رسیدن به مرزهای جدید علم، باید به مسیرهایی فکر کنند که تاکنون ذهن بشر از کشف آنها ناتوان مانده است.
ایشان، هدفدار شدن تحقیقات و انطباق آنها با نیازهای کشور را از دیگر مسائل ضروری دانستند و افزودند: نظام اعطای امتیازات علمی باید بر عواملی مانند پژوهشهای مورد نیاز بخشهای مختلف کشور و تحقیقات تکمیلی منطبق شود.
حضرت آیت الله خامنه ای تربیت دینی و تقویت هویت اسلامی – ایرانی دانشجویان را از وظایف مهم استادان دانشگاهها برشمردند و افزودند: جوان ایرانی باید حقیقتاً به ایرانی بودن خود افتخار کند و علاوه بر تکیه بر مواریث تاریخی و فرهنگی این سرزمین بزرگ، از موقعیت کنونی ایران اسلامی مفتخر و سرافراز باشد.
در پایان این دیدار، استادان و اعضای هیأتهای علمی دانشگاهها نماز مغرب و عشاء را به امامت رهبر انقلاب اقامه و روزه خود را همراه با ایشان افطار کردند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

ادای احترام به پرچم بارگاه رضوی در شورای نگهبان

طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

دومین دوره آموزشی حقوق اساسی ویژه دانشجویان خارجی مقیم ایران

قانون باید شفاف و بدون ابهام باشد/ ضرورت اولویت‌بندی طرح‌ها و لوایح

ادامه بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی»و طرح «مالیات بر سوداگری و سفته بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

متهم کردن نظام اسلامی به ضد زن بودن حماقت است

دکتر طحان نظیف روز دزفول روز مقاومت و پایداری را گرامی داشت

بررسی نظریه عدالت در جمهوری اسلامی در پژوهشکده شورای نگهبان

اینفوگرافی|نیروهای مسلح در قانون اساسی

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

شغل معلمی تبلور آگاهی بخشی است/ حل مشکلات جامعه کارگری و رعایت حقوق آنها یکی از ملزومات رشد تولید است

دکتر کدخدایی: همه پرسی نمی‌تواند حلال تمامی مشکلات باشد/ توصیه رهبری به شورای نگهبان در انتخابات ۸۸ چه بود؟

تاکید مجدد سخنگوی شورای نگهبان بر مبنا قراردادن سیاست‌های کلی در اصلاح قانون انتخابات/ نظام انتخاباتی پیشنهادی بر مدار «مشارکت» و «فراگیری» باشد

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد