کد خبر: ۱۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۷- 09 February 2010

شورای نگهبان آحاد مردم را به حضور گسترده در مراسم یوم‌ا... 22بهمن فراخواند

شورای نگهبان با صدور اطلاعیه‌‌ای ضمن گرامیداشت یوم‌ا... 22بهمن و فرا رسیدن سی و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی، اقشار مختلف مردم را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، متن این اطلاعیه بدین شرح است:

بسم الله‌الرحمن‌الرحیم

انقلاب اسلامی ایران ثمره مجاهدت‌ها و کوشش‌های ملتی خداجو و عدالت‌طلب است که با لبیک به مقتدا و رهبر خویش، کاخ ستم و جور وابسته به اجانب را فروریخت و نظامی مبتنی بر اسلام را بر بنیانی مرصوص بنا نهاد. ملت مسلمان ایران در این انقلاب بزرگ، طرحی نو در برابر الگوهای دروغین و شیطانی چپ و راست آن روز ارائه داد و بسان نسیمی الهام‌بخش، دیگر  ملت‌های مظلوم و مستضعف جهان را به سوی عدالت فراخواند.

اکنون انقلاب اسلامی در حالی وارد سی ‌و ‌دومین سال پیروزی خود می‌شود که با حضور آگاهانه آحاد ملت در صحنه، آخرین فتنه‌های دشمنان نیز در پناه تزویر و ریا نقش برآب شده است و حماسه 9 دی، برگ زرین دیگری را برای تاریخ ملت مسلمان ایران رقم زده است. دهه فجر، امسال در حالی سپری می‌گردد که ملت عاشورایی ایران اسلامی، توانسته است با بصیرت و آگاهی عمیق‌، یکبار دیگر از فتنه‌های شیطانی استکبار جهانی و ایادی فریب‌خورده آن، سربلند و پیروز بیرون آید.

استقامت و پایداری امت شهیدپرور ایران، در سایة رهنمودهای مقام‌معظم رهبری(مدظله‌العالی) نه تنها حفظ شجره طیبه انقلاب اسلامی را موجب‌ گردید بلکه الگوی دیگری را برای مقاومت در برابر توطئه‌های نوین و جنگ‌های نرم و پنهان استکبارگران علیه ملت‌های مظلوم و مستضعف ارائه داد.

بی‌گمان پیوند ولایی بین ملت آگاه و فهیم ایران اسلامی با نائب برحق حضرت ولی‌الله الاعظم(عج)، که با گام‌های استوار در صحنه‌های حساس تجلی می‌یابد، روز به روز شجره تناور انقلاب اسلامی را پرنشاط‌تر و مقتدرتر ساخته و راه تحقق دولت موعود را برای بشریت هموارتر خواهد کرد.

شورای نگهبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر قیام عاشورائی ملت مسلمان ایران، آحاد ملت را به حضور گسترده در راهپیمائی یوم‌ا... 22 بهمن فرا می‌خواند و یقین دارد امسال نیز حماسه 22 بهمن، توفنده‌تر از سالهای پیش، جرثومه‌های طاغوتی زیاده‌خواهان و قانون‌شکنان ولایت‌گریز را از بین خواهد برد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

طرح آمریکا در غزه؛ همدستی در جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی

شادی میلاد حضرت ولیعصر (عج) تبسمی است بر لب‌های مشتاق که پر از آرزوی امید و روشنی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: قدردانی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ امیدواری به نصرت حق از ویژگی‌های منتظران ظهور است

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

فرهنگ مقاومت انقلاب اسلامی را زنده نگه داشته است

۲۲ بهمن تولدی دوباره برای ملت بزرگ ایران بود

مردم از تهدیدات دشمنان هیچ هراسی ندارند

پربازدید ها

واکاوی اصل ششم قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی دبیر اسبق شورای نگهبان؛ استوانه حوزه و امین امام خمینی (ره)

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

سومین شماره ماهنامه پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین