کد خبر: ۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۶- 26 January 2010
آیت‌الله جنتی:

قدرت جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت‌های جهان را زمین‌گیر کرد

دبیر شورای نگهبان گفت: قدرتی که اکنون جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و ایستادگی ملت ایران دارد، ابرقدرت‌های جهان را زمین‌گیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، آیت‌الله جنتی دوشنبه شب در مراسم بیست و هشتمین سالگرد حماسه اسلامی مردم آمل در سال 60 در مصلی این شهر از مقام شامخ شهدای این حماسه تجلیل کرد و افزود: مردم آمل و مازندران همواره در انقلاب و 30 سال پس از انقلاب کارنامه درخشانی دارند و به عنوان الگو و برجسته‌ترین نقاط کشور در طول تاریخ بوده است.
وی با بیان اینکه همه ما مدیون خون شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی هستیم، تصریح کرد: قدرتی که اکنون جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و ایستادگی ملت ایران دارد، ابرقدرت‌های جهان را زمین گیر کرده و هنوز همه برخی از این ابرقدرت‌های ناآگاه این قدرت ملت ایران را باور نکرده‌اند.
دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه دشمن اکنون از آمادگی و مقاومت ملت ایران ترسده و کاملا هراس دارد، ادامه داد: استکبار اکنون فهمیده که تحریم و تهدید علیه ایران اسلامی بی‌فایده است و به فکر جذب نیروهای خود باخته و فروخته داخلی هستند.
جنتی با اشاره به اینکه پشت سر همه این موفقیت‌ها و مقاومت‌های ایران اسلامی رهبری مجتهد و عالم ایستاده است و آنان استکبار را مات و مبهود خود کرده است، تصریح کرد: این دشمنان بدانند این مردم عاشق شهادت و شهید پرور و ایثارگر هستند و اگر تمام قدرت روی زمین را هم جمع کنند نمی‌توانند با این فرهنگ و فطرت مردم مقابله کنند.
وی حربه تهدید و به راه انداختن ترس وحشت در میان مردم را یکی از تاکتیک‌های جدید دشمن در کشورمان بیان و با اشاره به اینکه آنان با ترساندن مردم آنان را از میدان و صحنه انقلاب دور کنند، اضافه کرد: مشکل عمده استکبار جهانی این است که آنان مردم ما را هنوز نشناخته‌اند و فرهنگ ذاتی شهادت طلبی در ملت ایران را نمی‌فهمند.
وی اظهار داشت: استکبار جهانی فقط قدرت‌طلبی، شیطنت، سیاست بازی، تفرقه و بیگانه کشی را می‌فهمد و نمی‌فهمد واژه فرهنگ شهادت طلبی و اطاعت از رهبری چیست.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران یکی از سالم‌ترین انتخابات را برگزار کرده و جای هیچ حرف و حدیثی وجود ندارد، گفت: شورای نگهبان به هیچ حزب و قدرتی وابسته نیست و نه پول می‌خواهد و نه مقام و این شورا اصل صحت این انتخابات را سالم و قانونمند‌تر از همه انتخابات دیگر کشورها می‌داند.
جنتی ادعای تقلب از سوی برخی افراد داخل و بیرون از کشور را ادعایی مضحک و احمقانه خواند و خاطرنشان کرد: خیانتی که این افراد خودفروخته به ملت کردند هیچ کسی تاکنون نکرده است.
وی در پایان دیدار امروز مردم آمل و مازندران با رهبر معظم انقلاب به مناسبت حماسه ششم بهمن را تاریخی و برای مردم این استان ماندگار و پر بار دانست.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیده ناظر «الهه‌سادات میرشفیعیان»

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود