کد خبر: ۱۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۸- 09 January 2010

سخنگوی شورای نگهبان فرجام آخرین مصوبات را تشریح کرد

دکتر کدخدایی فرجام آخرین طرح‌ها و لوایح بررسی شده در شورای نگهبان را تشریح کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، سخنگوی شورای نگهبان صبح روز شنبه در نشستی با خبرنگاران، گفت: لایحه اصلاح ماده (14) قانون حقوق و مزایای مستمر، پس‌انداز ثابت، حق بیمه و بیمه درمانی مشمولان قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران(مصوب 1368) و ماده (190) قانون استخدامی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران(مصوب 1382) و الحاق ماده (187) مکرر به قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی(مصوب 1370)، که در جلسه مورخ 18 آذر 1388 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، در جلسه مورخ 25 آذر 1388 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به اصلاح به‌عمل آمده، مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
وی افزود: طرح یک‌فوریتی استفاده از تسهیلات حساب ذخیره ارزی برای حمل و نقل ریلی و عمومی شهرها، مصوب جلسه 17 آذر 1388 مجلس شورای اسلامی، در جلسه مورخ 25 آذر 1388 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نظر شورا به این شرح اعلام گردید: ماده واحده از این جهت که به افزایش هزینه عمومی می‌انجامد و طریق تامین آن معلوم نشده است، مغایر اصل 75 قانون اساسی شناخته شد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: لایحه توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید به‌منظور تسهیل اجراء سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، مصوب جلسه 25 آذر 1388 مجلس شورای اسلامی، در جلسه مورخ 16 دی 1388 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
وی افزود: اساسنهمه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که با اصلاح بند (8) ماده (6) در جلسه مورخ 22 آذر 1388 هیات وزیران به‌تصویب رسیده است، در جلسه مورخ 8 دی 1388 شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به اصلاح به‌عمل آمده، مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

انتقام و خونخواهی امام شهید به آمدوشد دولت‌ها و اشخاص مرتبط نیست

روایت دکتر طحان‌نظیف از نخستین دیدار دانشجویی با رهبرِ شهید تا نقش راهبردی ایشان در تحول شورای نگهبان/ امام شهیدمان به جوانان اعتماد واقعی داشتند

سخنگوی شورای نگهبان: خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد

روایت خاطرات دکتر طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان از رهبر شهید در برنامه میداندار

چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد؛ تأکید بر صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان تبلور دغدغه دینی مردم برای اسلامی بودن قوانین است/ رهبرِ شهید هم بر رعایت حقوق مردم و هم بر رعایت حقوق داوطلبان تاکید داشتند/ انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از چه مرحله‌ای ادامه خواهد یافت؟

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد؛ تأکید بر صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

تجلی اراده ملی در رستاخیزی به نام تشییع رهبرِ شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان تبلور دغدغه دینی مردم برای اسلامی بودن قوانین است/ رهبرِ شهید هم بر رعایت حقوق مردم و هم بر رعایت حقوق داوطلبان تاکید داشتند/ انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از چه مرحله‌ای ادامه خواهد یافت؟

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند