کد خبر: ۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۲- 16 December 2009
حضرت آیت‌الله جنتی:

مبلغان در ایام محرم، مسائل را برای افزایش بصیرت مردم تشریح کنند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به آغاز ماه محرم گفت: مبلغان در ایام محرم، برای افزایش بصیرت جامعه، مسائل را برای مردم تشریح کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت‌الله جنتی در جمع مسئولین دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات استان‌ها، با ذکر روایاتی از معصومین(ع) درباره اهمیت عزاداری برای امام حسین(ع) گفت: اگر کسی در مصیبت‌های ائمه(ع) غمناک شود، هر نفسی که می‌کشد، ثواب تسبیح برای او دارد.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت ولی عصر(عج‌الله تعالی فرجه الشریف) ‌که فرموده‌اند به تمام اخبار ما احاطه دارند و هیچ چیزی از دید ایشان پنهان نیست، اضافه کرد: اگر انسان بداند که هیچ چیز از دید ائمه معصومین(ع) پنهان نیست، رفتار خود را اصلاح می‌کند.
دبیر شورای نگهبان ضمن اشاره به حوادث اخیر، گفت: حضرت علی(علیه السلام) در حدیثی می‌فرمایند: «جهاد با کسی که از حق اعراض کرده و در کوری و ضلالت به سر می‌برد، واجب است.»
آیت‌الله جنتی افزود: همانگونه که ترک دیگر واجبات و تعلل در جنگ، گناه است، کوتاهی در جهاد با کسانی که از حق اعراض کرده و مرزهای دین را اشغال نموده‌اند، نیز گناه است.
وی بر اهمیت روشنگری در ایام محرم تاکید کرد و گفت: برخی حاکمیت اسلام را نمی‌توانند تحمل کنند، اما تاکنون با عبارتهای دو پهلو سخن می‌گفتند و گرچه در باطن مخالف بودند در ظاهر طوری سخن می‌گفتند که سخنانشان قابل قبول به نظر برسد. اما الان حقیقت خودشان را به مردم نشان داده‌اند.
آیت‌الله جنتی ضمن ابراز تاسف از هتک حرمت حضرت امام(ره) و برخی از شعارهای آشوبگران و فتنه‌انگیزان، تصریح کرد: آنها با هتک حرمت به عکس حضرت امام(ره)، نشان دادند هدفشان، حضرت امام(ره) و اساس اسلام است و از آنجائی که حضرت امام(ره) احیاگر اسلام بود با ایشان دشمنی می‌کنند.
وی سکوت در برابر سران فتنه را جایز ندانست و گفت: اکنون که آنها با صراحت برای مبارزه با اسلام و حضرت امام(ره) به میدان آمده‌اند، دیگر نمی‌توان موضعگیری‌های آنها را حمل بر صحت کرد.
دبیر شورای نگهبان بر ضرورت شناسائی سران فتنه و معرفی آنها به آحاد ملت تاکید کرد و گفت: فعالان فتنه اخیر دو گروه‌اند. گروهی از آنها به دلیل ضعف آگاهی در دام فتنه انگیزان افتاده‌اند که اگر ارشاد شوند و مسائل برای آنها بازگو شود روش خود را اصلاح می‌کنند. اما گروه دیگر مغرض و لجوج هستند که مسئولان امر باید با آنها برخورد کنند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

موفقیت انقلاب اسلامی در نتیجه اخلاص امامین انقلاب بود / تأکید بر نظم، معنویت و دلسوزی اساتید

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان نظیف و جمعی از پژوهشگران حقوقی با خانواده سپهبد شهید شادمانی

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

در صورت حماقت دشمنان، برگ‌های جدیدی رو خواهیم کرد/ ملت‌های مسلمان به حساب حکام خائن عرب خواهند رسید

سید حسن نصرالله؛ تربیت‌یافته مکتب مرجعیت و فقاهت

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

دشمن در جنگ شناختی به دنبال تردید، اختلاف و تضعیف اراده ملی است