کد خبر: ۱۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۸۵ - ۱۵:۰۸- 30 September 2006

سخنگوی شورای‌نگهبان بر پرهیز از هر گونه تخریب در انتخابات تأکید کرد

سخنگوی شورای‌نگهبان از افراد و گروه‌ها خواست در فعالیت‌های انتخاباتی از هرگونه تخریب یکدیگر پرهیز کنند و به اصول اخلاقی و آموزه‌های اسلامی پایبند باشند.
به گزارش دفتر ارتباطات‌ و اطلاع‌رسانی شورای‌نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی، روز شنبه در پاسخ به سئوالات خبرنگاران گفت: انتخابات هدف نیست اما روشی برای نیل به هدفی مقدس است که برای رسیدن به این هدف نباید از راههای غیر اخلاقی و خلاف آموزه‌های دینی استفاده کرد.
وی تصریح کرد: شورای‌نگهبان با تخریب‌هایی که طبق قانون تخلف و تقلب باشد برخورد خواهد کرد.
خبرنگاری پرسید در صورت انتخاب آقای مصری نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر رفاه، آیا انتخاب میان‌دوره‌ای در کرمانشاه برگزار خواهد شد، دکتر کدخدایی در پاسخ گفت: احتمالاً امکان‌پذیر باشد البته امور اجرایی انتخابات بر عهده وزارت کشور است.
خبرنگاری در خصوص تغییرات در تعداد ناظرین شورای‌نگهبان سئوال کرد که دکتر کدخدایی در پاسخ گفت: در خصوص هیأت‌های نظارت هیچ تغییری نداشته‌ایم و همچون گذشته در استانها 5 نفر و در شهرستانها و بخش‌ها هر کدام 3 نفر عضو هیأت‌های نظارت هستند.
وی در عین حال افزود: اگر اشکالاتی در برخی حوزه‌ها باشد حسب ضرورت تعداد ناظرین افزایش خواهد یافت.
سخنگوی شورای‌نگهبان در خصوص زمان دقیق برگزاری آزمون کتبی گفت: هنوز تاریخ دقیق آزمون کتبی کاندیداهای خبرگان مشخص نشده است اما در فاصله 23 مهر تا 22 آبان خواهد بود.
خبرنگاری درباره ممنوعیت دو شغله بودن اعضای دولت سئوال کرد که دکتر کدخدایی پاسخ داد: شورای‌نگهبان تا کنون تفسیری از اصل 141 قانون‌اساسی نداشته است و طبق قوانین عادی نیز مجریان می‌توانند اگر تخلفی بود برخورد کنند.
حذف رجل سیاسی و مذهبی در لایحه جامع انتخابات که از موارد مطرح قانون‌اساسی است سئوال خبرنگار دیگری بود که دکتر کدخدایی در پاسخ گفت: لایحه جامع انتخابات فعلاً در پیش‌نویس است و حتی به صورت لایحه نیز مطرح نشده است لذا نمی‌توان درباره آن اظهار نظر کرد اما هر مورد خلاف قانون‌اساسی باشد قطعاً مورد ایراد شورای‌نگهبان قرار خواهد گرفت.
دکتر کدخدایی در پاسخ به خبرنگاری در مورد وابستگی افراد به گروه‌ها گفت: در شورای‌نگهبان احزاب مورد بررسی قرار نمی‌گیرند بلکه صلاحیت‌های عمومی فرد بررسی می‌شود. در صورتیکه فردی به گروه غیرقانونی تعلق داشته باشد این تعلق مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
سخنگوی شورای‌نگهبان در ابتدای این نشست خبری فرا رسیدن ماه مبارک و پر برکت رمضان را تبریک گفت.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان