به گزارش ادارهکل روابطعمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی که در غرفه خبرگزاری دانشجویان ایران در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها حضور یافته بود، گفت: این مصوبه بعد از اصلاحی که در مجلس داشت، عدم مغایرت آن با شرع مقدس و قانون اساسی در شورای نگهبان تایید شد.
کدخدایی درباره وضعیت قانون اصلاح نظام وظیفه در شورای نگهبان گفت: قانون اصلاح نظام وظیفه هنوز در دستور کار است و به نتیجه نهایی نرسیده است.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بخشی از لایحه هدفمند کردن یارانهها که در مجلس به تصویب رسیده به شورای نگهبان ارسال شده است؟ گفت: این لایحه هنوز به شورای نگهبان نیامده چون در مجلس تعیین تکلیف نشده است.
وی در تعریف رسانه اخلاقگرا گفت: اخلاق یک رفتار زیست جمعی، برای هر جامعه انسانی است و در حکم آموزههای وحیانی نیز اخلاق روشی است که دستورات دینی اسلام و سایر ادیان حکم به آن کردهاند. رسانهها جدا از این جمعیت انسانی نیستند و در هر جامعه انسانی، رسانهها از عناصر اصلی ارتباطات هستند و طبعا باید یک رفتار اخلاقمدارانه را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی صداقت و درستی را ملاک و معیار رسانه اخلاقگرا خواند و با بیان اینکه دقت و سرعت در کار از ویژگیها و خصلتهای رسانه اخلاقگرا به حساب میآید، گفت: یک رسانه با سه ویژگی بیان لطیف، انعکاس دقیق و ایجاد شور و نشاط در جامعه میتواند یک رسانه موفق اخلاقگرا باشد و از یک سو اخبار دقیق را برای مسئولان منعکس کند و از سوی دیگر رفتار و عملکرد مسئولان را با دقت برای مردم منعکس کند تا آنها بتوانند به اظهارنظر بپردازند و به درستی قضاوت کنند.
دکتر کدخدایی افزود: رعایت حقوق مردم و رعایت منافع ملی، دو موضوعی است که در این روزها بسیار به آن احتیاج داریم.
سخنگوی شورای نگهبان در ارزیابی خود از فضای فعلی رسانهها در حوزه رعایت اخلاق تصریح کرد: فضای رسانهها مثل جامعه انسانی است، همچنانکه در جامعه انسانی برخی افراد بداخلاقی میکنند رسانهها نیز از این جامعه انسانی جدا نیستند و ممکن است رفتار برخی رسانهها نیز اخلاقگرا و بر مدار اخلاق نباشد.
کدخدایی در ارزیابی خود از عملکرد ایسنا در حوزه رعایت اخلاق، اظهار کرد: ایسنا با بدنه دانشجوییاش بسیار به ایجاد شور و نشاط کمک میکند و تا آنجایی که من مطالبش را رصد و اخبارش را ملاحظه میکنم رسانهای است که میتوانیم از آن به عنوان یک رسانه اخلاقگرا یاد کنیم.