کد خبر: ۱۳۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۵- 26 October 2009
دکتر کدخدایی با حضور در غرفه ایرنا:

لایحه هدفمند کردن یارانه ها را در اسرع وقت بررسی می‌کنیم

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: در صورتی که مجلس مصوبه خود درباره لایحه هدفمند کردن یارانه ها را به این شورا ارسال کند، شورای نگهبان در اسرع وقت درباره آن اظهار نظر خواهد کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در جریان بازدید از شانزدهمین نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شورای نگهبان در مدت کوتاهی می‌تواند در خصوص لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها اظهار نظر کند.
وی گفت: هنوز چیزی از مصوبات مجلس درباره لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها به شورای نگهبان ارسال نشده است اما با ارسال این لایحه به شورا، امیدواریم بتوانیم در مدت کوتاهی اظهارنظر کنیم.
کدخدایی که برای حقوقدانی شورای نگهبان از سوی رییس قوه قضاییه به مجلس پیشنهاد شده است، در پاسخ به این سوال که آیا رای لازم را از نمایندگان مجلس برای تصدی این مسوولیت کسب خواهد کرد، گفت: برایم فرقی نمی‌کند، هر رایی که مجلس بدهد، محترم است.
بر اساس قانون اساسی، اعضای حقوقدان شورای نگهبان به پیشنهاد رییس قوه قضاییه و با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این سمت انتخاب می‌شوند.
سخنگوی شورای نگهبان در باره بررسی غیر رسمی لایحه مجازات اسلامی در این شورا نیز گفت: این لایحه بیش از 700 ماده دارد و طی توافقی غیررسمی با مجلس هم اکنون در دستور کار شورای نگهبان است.
وی افزود: برخی از مواد این لایحه، بررسی شده و در آینده نزدیک به مجلس ارسال خواهد شد و مجلس شورای اسلامی پس از پایان بررسی خود، آن را به شورای نگهبان ارسال خواهد کرد.
لایحه مجازات اسلامی بر اساس اصل 85 قانون اساسی در مجلس بررسی می‌شود و رسیدگی به جزئیات لایحه به عهده کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گذاشته شده و بنابر این تنها مدت اجرای آزمایشی این لایحه در صحن علنی مجلس به تصویب نمایندگان خواهد رسید.
سخنگوی شورای نگهبان در بخش دیگری از این گفت و گو وجود رسانه‌ها را در جامعه مهم ارزیابی کرد و افزود: رسانه‌ها باید دو مقوله مهم یعنی حفظ حقوق شهروندان و منافع ملی را رعایت کنند.
کدخدایی تصریح کرد: رسانه‌ای می‌تواند موفق باشد که بتواند هر دو مقوله را مورد توجه قرار دهد یعنی هم در حفظ منافع ملی و هم در حفظ حقوق شهروندان دقت کند.
وی از رسانه‌ها خواست تا در بیان اخبار و عملکرد مسوولان، مطالب را درست منعکس کنند تا بتوانند موفق باشند.
کدخدایی در پاسخ به این سوال که آیا در صورتی که به عنوان عضو حقوقدان شوای نگهبان، انتخاب شود همچنان سخنگوی این نهاد خواهد ماند، گفت: بر اساس رای اعضای شورای نگهبان تا سال آینده همچنان سخنگوی شورا خواهم بود و هر وقت اعضای محترم این شورا تصمیم گرفتند که تغییری در سخنگو ایجاد شود، تابع هستم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب نظارت اساسی تطبیقی به نمایشگاه کتاب رسید

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

«ولایت فقیه» دژ مستحکم انقلاب در برابر دشمنان/ حوزه‌های علمیه سرمایه اسلام، تشیع و ایران اسلامی هستند

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

وظیفه حوزویان شناخت و عمل به منشور رهبر انقلاب است/ لزوم صیانت از حوزه دربرابر هجمه‌های داخلی و خارجی

حکم فقهی رمزارز همانند پول کاغذی است

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

حوزه علمیه خدمتگزار انقلاب و مردم است

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است