کد خبر: ۱۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۴- 14 June 2009
آیت‌الله یزدی:

حضور پرشور ملت در انتخابات توطئه‌ها را خنثی کرد

آیت الله یزدی عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات، بسیاری از توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کرد و این امر بیانگر نفوذ شخصیت رهبر معظم انقلاب و ولی‌امر مسلمین است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: عده‌ای مترصد ایجاد اغتشاش در صورت کشیده شدن انتخابات به دور دوم بوده و قصد سوء‌استفاده داشتند اما تمام این نقشه‌ها با حضور پرشور مردم نقش بر آب شد.
وی با تجلیل از حضور باشکوه مردم در انتخابات اظهار داشت: این نوع مشارکت پس از شرکت مردم در رفراندوم نظام جمهوری اسلامی بی‌سابقه است و از جمله روزهای عطف برای انقلاب و اسلام به شمار می‌رود.
وی افزود: قشرهای مختلف جامعه حتی اقلیت‌ها و بسیاری از افرادی که حضور آنها در پای صندوق‌های رای با مشقت خاصی همراه بود، نشان می‌دهد که آنها با عشق و علاقه در این عرصه سرنوشت‌ساز حضور یافته‌اند و تعداد زیادی از مردم با قصد قربت، رای دادند.
آیت‌الله یزدی ادامه داد: مردم علاوه بر وظیفه شرعی و ملی خود برای تعیین سرنوشت کشور عملاً با حضور خود نقشه‌های مخالفین را خنثی کردند.
وی ابراز داشت: به نوبه خودم به عنوان طلبه حوزه علمیه قم از مردم عزیز ایران که با درایت خود، خدمت بزرگی به نظام کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
عضو فقهای شورای نگهبان با ابراز خرسندی از اظهارات کاندیداها مبنی بر ضرورت حمایت از کاندیدای منتخب بیان داشت: این حمایت باید عملاً در رفتار این کاندیداها و حامیان آنها بروز و ظهور داشته باشد.
وی عنوان داشت: همان طور که امام راحل فرمودند «میزان، رای ملت است» و احترام به رای ملت این است که هر کس در حد خود به منتخب مردم کمک کند.
وی افزود: چنانچه سایر کاندیداها یا حامیان آنها نخواهند دولت منتخب را حمایت کنند، حداقل چوب لای چرخ نگذاشته و مانع فعالیت‌ها نشوند. البته هیچکس مطلق نیست و هر فردی ضعف‌هایی دارد که می‌توان این موارد را از راه‌های معقول و قانونی پیگیری کرد.
آیت‌الله یزدی همچنین از مسئولان فعلی و بعدی قوه قضائیه خواست در خصوص شکایات احتمالی با جدیت، سرعت، صراحت و شفافیت عمل کنند.
وی درباره رابطه دولت و روحانیت نیز گفت: حوزه، مطالبه‌ای از دولت ندارد. اما دولت‌ها به ویژه دولت نهم از نهادهای فرهنگی و دینی حمایت می‌کرده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.
آیت‌الله یزدی به روابط دوستانه بین شورای عالی حوزه‌های علمیه و دولت اشاره و تصریح کرد: توجه دولت دهم به مسایل فرهنگی به ویژه مباحث حوزه‌های علمیه بهتر از دولت نهم خواهد بود و به خوبی می‌توانیم ارتباطات مناسبی برقرار کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند