کد خبر: ۱۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۴- 14 June 2009
آیت‌الله یزدی:

حضور پرشور ملت در انتخابات توطئه‌ها را خنثی کرد

آیت الله یزدی عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حضور پرشور مردم در انتخابات، بسیاری از توطئه‌های داخلی و خارجی را خنثی کرد و این امر بیانگر نفوذ شخصیت رهبر معظم انقلاب و ولی‌امر مسلمین است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: عده‌ای مترصد ایجاد اغتشاش در صورت کشیده شدن انتخابات به دور دوم بوده و قصد سوء‌استفاده داشتند اما تمام این نقشه‌ها با حضور پرشور مردم نقش بر آب شد.
وی با تجلیل از حضور باشکوه مردم در انتخابات اظهار داشت: این نوع مشارکت پس از شرکت مردم در رفراندوم نظام جمهوری اسلامی بی‌سابقه است و از جمله روزهای عطف برای انقلاب و اسلام به شمار می‌رود.
وی افزود: قشرهای مختلف جامعه حتی اقلیت‌ها و بسیاری از افرادی که حضور آنها در پای صندوق‌های رای با مشقت خاصی همراه بود، نشان می‌دهد که آنها با عشق و علاقه در این عرصه سرنوشت‌ساز حضور یافته‌اند و تعداد زیادی از مردم با قصد قربت، رای دادند.
آیت‌الله یزدی ادامه داد: مردم علاوه بر وظیفه شرعی و ملی خود برای تعیین سرنوشت کشور عملاً با حضور خود نقشه‌های مخالفین را خنثی کردند.
وی ابراز داشت: به نوبه خودم به عنوان طلبه حوزه علمیه قم از مردم عزیز ایران که با درایت خود، خدمت بزرگی به نظام کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
عضو فقهای شورای نگهبان با ابراز خرسندی از اظهارات کاندیداها مبنی بر ضرورت حمایت از کاندیدای منتخب بیان داشت: این حمایت باید عملاً در رفتار این کاندیداها و حامیان آنها بروز و ظهور داشته باشد.
وی عنوان داشت: همان طور که امام راحل فرمودند «میزان، رای ملت است» و احترام به رای ملت این است که هر کس در حد خود به منتخب مردم کمک کند.
وی افزود: چنانچه سایر کاندیداها یا حامیان آنها نخواهند دولت منتخب را حمایت کنند، حداقل چوب لای چرخ نگذاشته و مانع فعالیت‌ها نشوند. البته هیچکس مطلق نیست و هر فردی ضعف‌هایی دارد که می‌توان این موارد را از راه‌های معقول و قانونی پیگیری کرد.
آیت‌الله یزدی همچنین از مسئولان فعلی و بعدی قوه قضائیه خواست در خصوص شکایات احتمالی با جدیت، سرعت، صراحت و شفافیت عمل کنند.
وی درباره رابطه دولت و روحانیت نیز گفت: حوزه، مطالبه‌ای از دولت ندارد. اما دولت‌ها به ویژه دولت نهم از نهادهای فرهنگی و دینی حمایت می‌کرده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.
آیت‌الله یزدی به روابط دوستانه بین شورای عالی حوزه‌های علمیه و دولت اشاره و تصریح کرد: توجه دولت دهم به مسایل فرهنگی به ویژه مباحث حوزه‌های علمیه بهتر از دولت نهم خواهد بود و به خوبی می‌توانیم ارتباطات مناسبی برقرار کنیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود