کد خبر: ۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۹:۳۰- 18 September 2006
رهبر معظم انقلاب:

سخنان پاپ، تازه ‌ترین حلقه‌ توطئه‌ راه‌اندازی جنگ صلیبی است

حضرت آیت الله خامنه ا ی رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران ستاد اقامه نماز، نماز را ستون اصلی تدین فردی و دینداری عمومی ملتها و عامل حیاتی تشکیل یک جامعه دینی برشمردند و با استناد به آیات قرآنی و احادیث معصومین (ع) خاطرنشان کردند: نماز، قوام و مایه استمرار توجه به پروردگار است و هر قدر برای ترویج و ارتقای کیفی اقامه آن تلاش شود کافی نیست.
ایشان، انگیزه درونی و استمرار جهت گیری صحیح را دو عامل اصلی تلاش برای اقامه جامعه توحیدی و احقاق حق و عدالت دانستند و تأکید کردند: این دو عامل مهم یعنی برای خدا حرکت کردن و همواره رضایت پروردگار را هدف قرار دادن، در نماز خلاصه شده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ترویج نماز – تبیین اهمیت این واجب الهی برای آحاد مردم و ترویج «فرهنگ توجه و حضور قلب در نماز» را وظایف اصلی ستاد اقامه نماز خواندند و با اشاره به لزوم همکاری دستگاههای مختلف با این ستاد خاطرنشان کردند: تحقق این اهداف، پایه های یک حرکت عظیم جهانی را که نظام اسلامی ستون مستحکم آن است تقویت می کند.
ایشان با تشکر صمیمانه از حجت الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، علمای محترم و همه دستگاههایی که در امر اقامه نماز همکاری می کنند، استمرار تلاشهای این ستاد را ضروری خواندند و افزودند: در ترویج فرهنگ نماز باید از همه ابزارهای مفید تبلیغاتی استفاده کرد.
رهبر معظم انقلاب در بخشی دیگر از سخنانشان با ابراز تأسف عمیق از سخنان پاپ درباره اسلام، به عکس العملِ به حق جهان اسلام در قبال این سخنان اشاره کردند و افزودند: جنبه اول این سخنان تهمتهایی است که به اسلام زده شده و جنبه دوم و مهمتر آن، کمک اینگونه سخنان به سیاستهای سلطه گران جهانی برای ایجاد بحران مذهبی میان مسلمانان و مسیحیان است.
ایشان تصریح کردند: اتهام بی توجهی اسلام به عقلانیت، مانند انکار کردن نور خورشید است چرا که در هیچ کتاب آسمانی به اندازه قرآن، بر تعقل و تدبر تأکید نشده است و تمدن درخشان علمی امت اسلام نیز برپایه توجه به توصیه های اسلام در باب اهمیت تعقل و علم و تدبر شکل گرفت.
ولی امر مسلمین، با اشاره به بخش دیگری از سخنان پاپ درباره جهاد در اسلام افزودند: این کمال بی انصافی است که کسی مسئله جهاد در اسلام را نفهمد و آن را بد معرفی کند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: جهاد اسلامی برای تحمیل عقیده بر دیگران نیست بلکه مبارزه آزادیبخش ملتها با قدرتهایی است که انسانها را به بردگی می کشانند.
ایشان با اشاره به آیات قرآن و سخنان ائمه (ع) درباره ضرورت برخورد تکریم آمیز مسلمانان با کسانی که عقاید دیگری دارند افزودند: از لحاظ اسلام، انسانها به علت انسان بودن، شایسته برخورد صحیح و تکریم آمیز هستند و چگونه است که با وجود این آیات صریح و متعدد، اسلام به برخورد خشونت آمیز متهم می شود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: جنبه مهمتر سخنان بسیار تأسف انگیز پاپ، سیاستهای استکباری پشت پرده اینگونه اظهارات یعنی کمک به بحران آفرینی مذهبی – قرار دادن پیروان مذاهب مختلف در مقابل یکدیگر و جلوگیری از همکاری ملتها و پیروان مذاهب الهی است.
ایشان با اشاره به تلاش امریکا برای ایجاد بدبینی و کینه ورزی میان مسلمانان و مسیحیان – زشت جلوه دادن چهره اقلیتهای مسلمان در غرب و ایجاد بهانه حمایت از تروریسم برای سرکوب جوامع اسلامی خاطرنشان کردند: زورگویان جهانی، ادامه حیات خود را در گرو بحران آفرینی مذهبی در جامعه بین المللی می دانند و پاپ با سخنان خود، عملاً به این سیاستها کمک کرده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته گمان می رود پاپ در این زمینه فریب خورده و توجه نکرده است که پشت سر این گونه سخنان چه مقاصد و اهدافی دنبال می شود.
ایشان با اشاره به یکی از دیدارهای خود با یکی از مقامات اروپایی در چند سال پیش افزودند: این شخص در آن دیدار به جنگ میان مسیحیان و مسلمانان اشاره کرد که بنده بسیار تعجب کردم اما وقتی که ماجرای برجهای نیویورک روی داد و رئیس جمهور امریکا از جنگ صلیبی سخن گفت و سپس این پروژه امریکایی – صهیونیستی با حمله به عراق شروع شد، معنای حرف آن مقام اروپایی که در حمله به عراق نیز دخالت مستقیم داشت، کاملاً روشن شد و مشخص گردید که سران استکبار از قبل حلقه های این توطئه امریکایی – صهیونیستی را مشخص کرده بودند.
ایشان ماجرای کاریکاتورهای اهانت آمیز و سخنان توهین آمیز برخی سیاسیون و مطبوعات امریکایی و اروپایی درباره ا سلام را حلقه های مختلف توطئه راه اندازی جنگ صلیبی برشمردند و افزودند: سخنان پاپ تازه ترین حلقه این ماجراست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی افزودند: ما از بوش توقعی نداریم چرا که برای قدرتها و کمپانیهای غارتگر جهانی کار می کند اما این سخنان از یک مقام ارشد روحانی مسیحی بسیار مایه تأسف و تعجب است.
ولی امر مسلمین، مسلمانان جهان را به توجه به سیاستهای پشت پرده سخنان پاپ فراخواندند و افزودند: در این قضیه هم شیطان بزرگ مشغول نقش آفرینی است و همه توجه کنند که جهت حمله و اعتراض باید متوجه کسانی باشد که از این سخنان غیر منصفانه پاپ نفع می برند و با استفاده از آن سیاستهای مستکبرانه خود را دنبال می کنند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد