کد خبر: ۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۵:۰۰- 17 September 2006
آیت‌الله جنتی :

فقط رأی مردم باید تعیین‌کننده سرنوشت انتخابات باشد

دبیر شورای‌نگهبان با تأکید بر اینکه فقط رأی مردم باید تعیین‌کننده سرنوشت انتخابات باشد گفت: اگر صاحبان قدرت و ثروت و یا هر گروه و مقامی خواستند افرادی را از صندوق‌های رأی بیرون بیاورند، هیأت‌های نظارت با هوشیاری و نظارت دقیق باید مانع انجام این کار شوند.

به گزارش دفتر ارتباطات‌ و اطلاع‌رسانی شورای‌نگهبان، آیت‌الله جنتی در جمع هیأت‌های نظارت استان تهران گفت: شورای‌نگهبان هیچ نفع و ضرری در انتخابات ندارد و طبق قانون‌اساسی فقط باید به وظایف خود از جمله تضمین صحت و سلامت انتخابات عمل کند.
وی با ابراز خشنودی از ایجاد فضای مناسب و به‌دور از تنش برای برگزاری انتخابات افزود: هیأت‌های نظارت باید دقت کنند و از هر اقدام خلاف قانون در جریان انتخابات جلوگیری نمایند.
آیت‌الله جنتی با تأکید بر اینکه برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران کاملاً آزاد است، گفت: ممکن است برخی‌ها از هم‌اکنون پیش داوری کنند و بخواهند منظور خود را به هر قیمتی از صندوقهای رأی بیرون بیاورند که هیأت‌های نظارت وظیفه دارند نگذارند چنین اتفاقی بیفتد و فقط رأی مردم نتیجه انتخابات را رقم بزند.
دبیر شورای‌نگهبان با اشاره به برگزاری همزمان سه انتخابات مجلس خبرگان، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، بر افزایش تمهیدات نظارتی برای تضمین صحت و سلامت انتخابات در این دوره تأکید کرد.
وی افزود: شورای‌نگهبان مسئولیت سنگین نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را برعهده دارد و هیچ چیزی نباید مانع انجام این کار شود.
آیت‌الله جنتی گفت: شورای‌نگهبان هم از لحاظ قانونی و هم از لحاظ برخی مصالح نمی‌تواند مسئولیت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را بپذیرد.
دبیر شورای‌نگهبان با اشاره به وظایف و جایگاه رفیع رهبری در قانون‌اساسی و نظام جمهوری اسلامی گفت: انتخابات مجلس خبرگان از اهمیت بالاتری برخوردار است و قابل قیاس با دیگر انتخابات‌ها نیست.
وی از هیأت‌های نظارت خواست به کار خود "رنگ عبادی" دهند چراکه این کار مزد و اسم و شهرت ندارد.
آیت‌الله جنتی در ابتدای بیانات خود با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان، این ماه را از بهترین ماه‌ها دانست و گفت: در این ماه نباید فرصت‌ها را از دست داد و از دعا و عمل خیر غفلت کرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

موفقیت انقلاب اسلامی در نتیجه اخلاص امامین انقلاب بود / تأکید بر نظم، معنویت و دلسوزی اساتید

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان نظیف و جمعی از پژوهشگران حقوقی با خانواده سپهبد شهید شادمانی

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

در صورت حماقت دشمنان، برگ‌های جدیدی رو خواهیم کرد/ ملت‌های مسلمان به حساب حکام خائن عرب خواهند رسید

سید حسن نصرالله؛ تربیت‌یافته مکتب مرجعیت و فقاهت

پربازدید ها

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

دشمن در جنگ شناختی به دنبال تردید، اختلاف و تضعیف اراده ملی است