کد خبر: ۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۳:۳۰- 16 September 2006
آیت الله مومن عضو فقهای شورای نگهبان :

اظهارات اخیر پاپ نتیجه القائات ابرجنایت‌کاران دنیاست

یک عضو فقهای شورای نگهبان، اظهارات اخیر پاپ بندیکت و زیرسوال بردن مفهوم جهاد در اسلام را نتیجه القائات ابرجنایت‌کاران دنیا دانست.
آیت‌الله محمد مومن در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با سخنان اخیر پاپ بندیکت و زیر سوال بردن مفهوم جهاد در اسلام و جهاد مقدس گفت: پاپ بندیکت از حقیقت جهاد در اسلام اطلاع‌ کافی نداشته‌است، جهاد قصد دعوت به اسلام با اجبار مردم به مسلمان شدن را ندارد، بلکه از نظر اسلام شرط جهاد این است که پیش از آن که به افراد جهادگر، حمله القا شود، خود دین اسلام به صورت استدلالی و اینکه خواسته اسلام چیست برای مردم تبیین شود.
وی ادامه داد: افرادی که در دنیا قصد سیطره بر همه مردم را دارند، با زور و قلدری سلطنت می‌کنند اما اسلام عاملی برای روشنگری همه مردم و دعوت به خدا و شناختن پیامبری است که از طرف خدا احکام و دستورات الهی را آورده است؛ پس از شناخت، مردم خود به خود تابع پیامبر اسلام و خدا می‌شوند و همه تلاش مخالفان اسلام این بوده که قصد داشتند حقیقت اسلام را برای مردم مخفی کنند.
عضو فقهای شورای نگهبان، با بیان اینکه مقدمه اسلام و جهاد اسلامی، تبیین اسلام برای مردم است، افزود: اسلام در هر دو جهاد ابتدایی و دفاعی، قصد رسیدن به مردم را دارد و مردم زمانی‌که این مورد را درک کردند خود تابع اسلام می‌شوند. زمانی که حقیقت جهاد این باشد معنی جهاد درک شده است، شرط مقطعی جهاد این است که کسی که مسوول جهاد است مردم را به اسلام دعوت کند و اسلام را برای آنها روشن کند که اگر روشن شد مردم خود به خود گرایش پیدا می‌کنند اما مخالفان کسانی هستند که با اینکه نمی‌دانند اسلام چیست، باز هم در مقابل گفته خدا و پیامبر و اسلام می‌ایستند.
آیت الله مومن خاطرنشان کرد: به تعبیر قرآن در مورد حضرت موسی (ع)در سوره نمل چنین آمده است که مخالفان قصد انکار آیات الهی را داشتند اما در قلب، نفس و دل خود به اصل مساله یقین داشتند و این‌ها افرادی ظالم و ستمگر بودند و اسلام قصد دارد جلوی ظلم ظالمین را بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه مجاهدان حزب‌الله با شناخت از اسلام و اهداف خود، مبارزه می‌کنند، گفت: تحمیلی در این رابطه صورت نگرفته، حزب‌الله منظور اصلی ما را درک کرده‌اند و در راه حق گام برداشته‌اند، جهاد هم برداشتن مانع از پیش پای مردم است و کسانی که با زور قصد دارند جلوی اطلاع‌ پیدا کردن افراد عادی را بگیرند افرادی زورگو و ستمگر هستند.
عضو فقهای شورای نگهبان در پایان اظهار داشت: اگر جنایتکاران دنیا و ابرجنایت‌کارها حامی پاپ نبودند، این بنده خدا هم از حقیقت اسلام اطلاع‌پیدا می‌کرد اما از آن‌جایی که ابرجنایت‌کاران قصد تصاحب هر چیز در دنیا را دارند، این صحبت‌ها را به پاپ القا کرده‌اند و اگر این القائات نباشد، عذر وی اطلاع‌ نداشتن از جهاد اسلامی است و اگر وی در این زمینه مطالعه لازم را داشته باشد، خود متوجه می‌شود که صحبت‌هایشان کاملا بیراهه بوده و نباید چنین می‌گفت.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: جهاد تبیین و دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند/ ادعای دلسوزی آمریکا و رژیم صهیونیستی ریاکارانه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ دی ۱۴۰۴

مرحله مقدماتی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان پایان یافت/ رشد کمی و کیفی رقابت در مقایسه با دوره‌های قبل

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد