کد خبر: ۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۲:۰۱- 16 September 2006
عضو حقوقدان شورای نگهبان :

انتخابات مجلس خبرگان در راس انتخابات کشور قرار دارد

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان تفاوت‌های ماهوی انتخابات مجلس خبرگان رهبری وشوراهای اسلامی با یکدیگر، گفت: انتخابات خبرگان رهبری در راس وانتخابات شوراهای اسلامی شهروروستا در قاعده هرم انتخابات کشور قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین "عباس کعبی" جمعه شب در جمع طلاب و فضلای خوزستانی مقیم قم در تالار اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی، افزود: انتخابات مجلس خبرگان رهبری از لحاظ محتوایی برای نظام ارزش واهمیت فوق‌العاده دارد.
وی در ادامه گفت: با این حال انتخابات شوراهای اسلامی نیز به جهت گستره آن و به دلیل تاثیر آن در آبادانی و عمران کشور دارای اهمیت ویژه‌ای است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی با ابراز تاسف از برخی حرکات ناسالم در زمان انتخابات بویژه تخریب چهره‌های سیاسی، گفت: تخریب چهره افراد حرام است وفضای انتخابات خبرگان رهبری نباید با تخریب توام شود.
وی مشارکت حداکثری مردم را امری ضروری دانست و تاکید کرد: کمیت شرکت در انتخابات با حضور میلیونی مردم درافزایش اعتبار نظام موثر است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی تشویق مردم به مشارکت هر چه بیشتر در انتخابات آینده را یک وظیفه شرعی، اجتماعی و ملی دانست.
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به کشورهای عربی این گونه القا می‌کنند که ایران به دنبال تشکیل خاورمیانه شیعی است، گفت: آنان از این مساله غافلند که جریان اعتقادات به اهل بیت(ع) به یک جریان جهانی تبدیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی افزود: مکتب اهل بیت (ع) نه تنها در خاورمیانه، بلکه درآمریکا و اروپا نیز اندیشه ودلها را فتح کرده است.
وی از رهبری الهی، عقلانیت، معنویت، عدالت، کرامت، عزت، مهدویت و انتظار به عنوان راهکارهایی نام برد که بشریت برای حل مشکلات خود به آنها نیاز دارد.
وی جریان وهابیت را جریانی ضددینی و ضدانقلابی دانست و گفت: در مقابل نرم افزار دشمن باید یک نرم افزار فکری درست کنیم، چرا که دشمن درصدد جعل هویت و زیر سوال بردن هویت ایرانی و مذهبی مردم کشور است.
وی با اشاره به توزیع کتب ضد شیعه در شمارگان صدها هزار نسخه‌در کشور ، گفت: این یک نمونه از سرمایه‌گذاری دشمن جهت درست کردن هویت جعلی و تحت تاثیر قرار دادن نسل جوان کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین خاطر نشان ساخت: امروز هر کس بتواند مکتب تشیع را به خوبی تبیین وتبلیغ کند، در خط مقدم جبهه اسلام وسرباز فرهنگی انقلاب اسلامی است.
به گزارش ایرنا، وی در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد انسجام و همبستگی میان آحاد مردم ایران و پرهیز از قومیت گرایی تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد