کد خبر: ۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۲:۰۱- 16 September 2006
عضو حقوقدان شورای نگهبان :

انتخابات مجلس خبرگان در راس انتخابات کشور قرار دارد

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان تفاوت‌های ماهوی انتخابات مجلس خبرگان رهبری وشوراهای اسلامی با یکدیگر، گفت: انتخابات خبرگان رهبری در راس وانتخابات شوراهای اسلامی شهروروستا در قاعده هرم انتخابات کشور قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین "عباس کعبی" جمعه شب در جمع طلاب و فضلای خوزستانی مقیم قم در تالار اجتماعات دفتر تبلیغات اسلامی، افزود: انتخابات مجلس خبرگان رهبری از لحاظ محتوایی برای نظام ارزش واهمیت فوق‌العاده دارد.
وی در ادامه گفت: با این حال انتخابات شوراهای اسلامی نیز به جهت گستره آن و به دلیل تاثیر آن در آبادانی و عمران کشور دارای اهمیت ویژه‌ای است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی با ابراز تاسف از برخی حرکات ناسالم در زمان انتخابات بویژه تخریب چهره‌های سیاسی، گفت: تخریب چهره افراد حرام است وفضای انتخابات خبرگان رهبری نباید با تخریب توام شود.
وی مشارکت حداکثری مردم را امری ضروری دانست و تاکید کرد: کمیت شرکت در انتخابات با حضور میلیونی مردم درافزایش اعتبار نظام موثر است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی تشویق مردم به مشارکت هر چه بیشتر در انتخابات آینده را یک وظیفه شرعی، اجتماعی و ملی دانست.
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به کشورهای عربی این گونه القا می‌کنند که ایران به دنبال تشکیل خاورمیانه شیعی است، گفت: آنان از این مساله غافلند که جریان اعتقادات به اهل بیت(ع) به یک جریان جهانی تبدیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی افزود: مکتب اهل بیت (ع) نه تنها در خاورمیانه، بلکه درآمریکا و اروپا نیز اندیشه ودلها را فتح کرده است.
وی از رهبری الهی، عقلانیت، معنویت، عدالت، کرامت، عزت، مهدویت و انتظار به عنوان راهکارهایی نام برد که بشریت برای حل مشکلات خود به آنها نیاز دارد.
وی جریان وهابیت را جریانی ضددینی و ضدانقلابی دانست و گفت: در مقابل نرم افزار دشمن باید یک نرم افزار فکری درست کنیم، چرا که دشمن درصدد جعل هویت و زیر سوال بردن هویت ایرانی و مذهبی مردم کشور است.
وی با اشاره به توزیع کتب ضد شیعه در شمارگان صدها هزار نسخه‌در کشور ، گفت: این یک نمونه از سرمایه‌گذاری دشمن جهت درست کردن هویت جعلی و تحت تاثیر قرار دادن نسل جوان کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین خاطر نشان ساخت: امروز هر کس بتواند مکتب تشیع را به خوبی تبیین وتبلیغ کند، در خط مقدم جبهه اسلام وسرباز فرهنگی انقلاب اسلامی است.
به گزارش ایرنا، وی در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد انسجام و همبستگی میان آحاد مردم ایران و پرهیز از قومیت گرایی تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور میلیونی مردم پیامی قاطع و روشن به دشمنان این مرز و بوم مخابره کرد/ این حضور بیعتی مجدد با ولایت و مرجعیت بود

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

جنایت صهیونیست‌ها در حمله به صداوسیما، شجاعت شیرزنان را به نمایش گذاشت

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند