کد خبر: ۱۱۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷- 02 September 2026
آیت الله اعرافی:

جنایت آمریکا در مراسم عروسی سیریک مصداق «جنایت جنگی» است / پاسخ پشیمان کننده به دشمن تا بازدارندگی کامل ادامه یابد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با محکومیت حمله هوایی آمریکا به مناطق مسکونی و مراسم عروسی در منطقه سیریک استان هرمزگان، این اقدام را مصداق بارز «تروریسم دولتی» و جنایت جنگی دانست و بر ضرورت تداوم مقابله با تجاوز دشمن تا حصول بازدارندگی کامل تأکید کرد.

جنایت آمریکا در مراسم عروسی سیریک مصداق «جنایت جنگی» است / پاسخ پشیمان کننده به دشمن تا بازدارندگی کامل ادامه یابد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در بیانیه‌ای حمله هوایی بامداد امروز جنایتکاران آمریکایی به مناطق مسکونی و مراسم عروسی در منطقه سیریک از توابع استان هرمزگان را به‌شدت محکوم کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ مَن قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَانًا فَلَا یُسْرِف فِّی الْقَتْلِ إِنَّهُ کَانَ مَنصُورًا. (اسراء آیه ۳۳)

بار دیگر چهره خبیث و ماهیت ضدبشری نظام سلطه و استکبار جهانی، به ویژه رژیم متجاوز آمریکا، در جنایتی ددمنشانه به نمایش درآمد. حمله هوایی بامداد امروز به مناطق مسکونی و مراسم عروسی در منطقه سیریک از توابع استان هرمزگان که به شهادت و مجروحیت جمعی از غیرنظامیان بی‌گناه، از جمله زنان و کودکان معصوم انجامید، ابعاد فاجعه‌بار این تهاجم ناجوانمردانه را بیش از پیش آشکار ساخت.

این جنایت، در ادامه نقض تفاهم‌نامه اسلام آباد و زنجیره حملات وحشیانه نظامیان آمریکایی علیه مردم مظلوم ایران از جمله بمباران مدرسه شجره طیبه میناب و به شهادت رساندن ده‌ها دانش آموز، ورزشگاه لامرد، بیمارستان‌ها و اماکن غیرنظامی، بار دیگر ثابت کرد که تروریسم دولتی آمریکا هیچ مرزی نمی‌شناسد و امنیت و جان انسان‌های بی‌گناه برای آنان هیچ ارزشی ندارد. سکوت شرم‌آور مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان‌های بین‌المللی در قبال این فجایع، جای تأمل و پرسش دارد.

دشمنان کینه توز بدانند ایران سرافراز و محور مقاومت و همه نهاد‌های لشکری و کشوری بفضل الهی در برابر تهاجم به اسلاموایران و امت اسلام خواهند ایستاد و بیاری خداوند بزرگ و با عنایت حضرت ولی عصر (عج) صفحه جدید و الگوی نوینی از مقاومت در برابر سلطه جهانی و شیطانی را رقم خواهند زد و مرحله‌ای برجسته و تمدنی از معادلات منطقه‌ای و بین المللی را ترسیم خواهند کرد.

مرکز مدیریت و نهاد‌های عالی حوزه‌های علمیه همراه با همه حوزویان گرامی، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از هم‌وطنان و آرزوی شفای مجروحان و جانبازان، این اقدام وحشیانه و مغایر با تمامی موازین بین‌المللی و اصول انسانی را به شدت محکوم می‌نمایند و آن را مصداق بارز «تروریسم دولتی» و جنایت جنگی می‌داند و ضمن حمایت از نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی از آنان می‌خواهد، با اطاعات از فرماندهی معظم کل قوا (دام ظله)، به پاسخ پشیمان کننده به دشمن تا بازدارندگی کامل ادامه دهند و برجستگی محور مقاومت اسلامی و امت اسلام بیافزایند؛ و ما النصر إلاّ من عند الله العزیز الحکیم.

علیرضا اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

پنج مأموریت دولت تراز برای «ملت مبعوث»

گزارش تصویری نخستین نشست خبری دکتر طحان نظیف در سال ۱۴۰۵

کتاب «عماد ملت» رونمایی شد

دکتر طحان‌نظیف: طرح ملی هوش مصنوعی و طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی تایید شد/ شهادت ۴۱ نفر از ناظران انتخاباتی در جنگ تحمیلی سوم/ تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری انتخابات با شورای عالی امنیت ملی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

پربازدید ها

تایید طرح ملی توسعه هوش مصنوعی

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: طرح ملی هوش مصنوعی و طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی تایید شد/ شهادت ۴۱ نفر از ناظران انتخاباتی در جنگ تحمیلی سوم/ تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری انتخابات با شورای عالی امنیت ملی است

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه الکامپ و گفت‌و‌گو با کارآفرینان درخصوص قوانین حوزه تجارت الکترونیک

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزات حق‌طلبانه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند/ دانشجویان مستقل و دانش‌اندوز ایران اسلامی را به قله‌های افتخار خواهند رساند

دکتر طحان‌نظیف: تجارب ملت ایران در رویارویی با استکبار در تدوین قانون اساسی اثر داشت/ آرمان‌خواهی و امیدآفرینی نقش مهم دانشجویان در برهه کنونی است

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۴ شهریور ۱۴۰۵