کد خبر: ۱۱۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۵- 12 July 2026
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه مراسم بزرگداشت امام شهید در شبستان امام خمینی (ره)، با تأکید بر لزوم عمل به بیانیه‌های راهگشای رهبر معظم انقلاب، انتقام از قاتلان و ظالمان را وعده‌ای الهی و حتمی دانست و ابراز امیدواری کرد که با تحقق شرایط، مسلمانان و شیعیان شاهد انتقام الهی از جنایتکاران باشند.

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت (ع) ـ ابنا ـ آیت‌الله شب‌زنده‌دار در حاشیه مراسم بزرگداشت امام شهید که حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، به بیان نکات مهمی درباره وظایف حوزه‌های علمیه و نیز مسئله انتقام از عوامل شهادت رهبر معظم انقلاب پرداخت.

وی ابتدا با اشاره به جایگاه والای رهبر شهید و بیانات ارزشمند ایشان، اظهار داشت:ایشان در همین حوزه‌های علمیه، پیشگرو و سرآمد ایده‌های عالی و متعالی خودشان را بیان فرمودند. ان‌شاءالله حوزه‌های علمیه همان بیانیه را مدنظر قرار دهند و در راه پیاده‌سازی آن کوشش کنند.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار با تأکید بر اینکه منویات رهبر شهید باید محور عمل قرار گیرد، خاطرنشان کرد:ان‌شاءالله آنچه که مدنظر مبارکه ایشان هست، محقق خواهد شد. حوزه‌های علمیه باید با جدیت تمام، مسیر ترسیم‌شده از سوی ایشان را ادامه دهند و در تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به وعده الهی درباره انتقام از ستمگران، تصریح کرد:انتقام هم یک چیز واقعی و درست خدا فرموده است؛ «إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُونَ». این اقتضای حق است. تا حالا این‌گونه بوده که مسلمین، شیعیان و موالیان اهل‌بیت (ع) ان‌شاءالله با تحقق شرایط و توجه به همه جوانب مسئله، ان‌شاءالله انتقامی را از این ظالمین و قاتلین آن بزرگوار و مجاهدین بگیرند.

وی در پایان با دعا برای تعجیل در فرج حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) و پیروزی جبهه حق، ابراز امیدواری کرد که با همبستگی و وحدت کلمه، زمینه‌های تحقق این وعده الهی فراهم شود و خون شهیدان، زمینه‌ساز ظهور و نابودی ظالمان گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

استقامت ضامن بقای انقلاب اسلامی است

تشییع رهبر شهید، همه‌پرسی در حمایت از نظام اسلامی بود

۷ پیام راهبردی پدیده بی‌نظیر قرن / چرا انتقام خون امام شهید حق مسلم امت است؟

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

روایت خاطرات دکتر خیرالله پروین از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

آمریکا از حماسه تشییع «رهبر شهید» عصبانی است

۱۲ پیام و درس تمدنی حماسه تاریخی تشییع امام شهید / انتقام خون آقای شهید حق شرعی و قانونی امت است

روایت خاطرات آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی از رهبر شهید در برنامه میداندار

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

دکتر طحان‌نظیف: ساخت درونی ایران اسلامی را مدیون امامِ شهیدمان هستیم؛ ایشان ملت ایران را رشد دادند