کد خبر: ۱۱۶۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۷- 06 July 2026
دکتر طحان‌نظیف در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید:

اقتدار و خودباوری امروز کشور مرهون مجاهدت‌های امام شهید است

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه شخصیت رهبر شهید بی‌بدیل بود، تأکید کرد دستاورد‌ها و زیرساخت‌هایی که او بنا نهاد، ضامن استمرار مسیر انقلاب و پیشرفت کشور خواهد بود.

اقتدار و خودباوری امروز کشور مرهون مجاهدت‌های امام شهید است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان دکتر هادی طحان‌نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس، با اشاره به نقش و جایگاه رهبر شهید، تأکید کرد که آثار و دستاورد‌های ایشان همچنان مسیر کشور را هدایت خواهد کرد و شهادت او موجب تقویت اراده و انگیزه نیرو‌های وفادار به آرمان‌های انقلاب شده است.

طحان‌نظیف با بیان اینکه در دوران رهبری رهبر شهید، نسل‌های مختلف از اندیشه و مدیریت او بهره‌مند شدند، گفت: ما در این سال‌ها درس‌های فراوانی از ایشان آموختیم. ایشان موجب رشد و بالندگی ملت ایران شدند و اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهانی مورد توجه قرار دارد، بخش مهمی از آن حاصل مدیریت و هدایت ایشان است.

وی افزود: اقتدار، استقلال و خودباوری امروز کشور را مرهون مجاهدت‌ها و رهبری ایشان می‌دانیم و خود را مدیون این مسیر می‌دانیم.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این پرسش که پس از فقدان رهبر شهید، آینده این مسیر چگونه خواهد بود، اظهار کرد: اگرچه شخصیت ایشان منحصر‌به‌فرد بود، اما مسیر با رفتن یک فرد متوقف نمی‌شود. سنگ‌بناها، دستاورد‌ها و ساختاری که ایشان بنا نهادند، همچنان پابرجاست و این راه ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: شهادت ایشان نشان داد که تا آخرین لحظه بر آرمان، عقیده و هدف خود ایستاد و جان و خانواده خود را نیز در این راه تقدیم کرد. چنین شهادتی، شهادتی جریان‌ساز است و آثار آن فراتر از یک واقعه تاریخی خواهد بود.

طحان‌نظیف تصریح کرد: کسانی که ایشان را به‌عنوان رهبری محبوب و مقتدر می‌شناختند، امروز بیش از گذشته احساس مسئولیت می‌کنند. این شهادت اراده‌ها را مستحکم‌تر و همت‌ها را مضاعف کرده و همه احساس می‌کنند باید برای تحقق اهداف انقلاب تلاش بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به بازتاب‌های داخلی و خارجی این رخداد گفت: در همین چند ماه، آثار این شهادت را هم در داخل کشور، در میان مردم و هم در خارج از کشور، حتی در میان دشمنان، مشاهده کرده‌ایم و معتقدیم این مسیر با استحکام و اراده بیشتری ادامه خواهد یافت.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین به حضور مردم در مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید اشاره کرد و گفت: امروز در مراسم تشییع و نماز، احساس می‌کردم مردم این مراسم را به یک رسانه تبدیل کرده‌اند. شعارها، دیوارنوشته‌ها و حتی نوشته‌هایی که بر روی بلوک‌های سیمانی دیده می‌شد، همگی بیانگر مطالبه مردم برای پیگیری این موضوع بود و این مطالبه، همچنان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اقتدار و خودباوری امروز کشور مرهون مجاهدت‌های امام شهید است

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

«خداباوری»، «اعتماد به مردم» و «شجاعت» سه ویژگی برجسته قائد شهید امت بود

دکتر طحان‌نظیف: ساخت درونی ایران اسلامی را مدیون امامِ شهیدمان هستیم؛ ایشان ملت ایران را رشد دادند

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

مسیری که با رهبر شهید انقلاب طی کردیم، مسیر عزت و شرافت است

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

دلنوشته‌ دکتر طحان نظیف در فراق امام شهید امت؛ وداعی برای استمرار یک راه

تیزر/ ‌ناگفته‌های اعضای شورای نگهبان از امام شهید در مستند میداندار

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله مدرسی یزدی با خانواده شهید حسین نجفی دیدار کرد

بررسی نامه رئیس مجلس درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی در جلسه امروز شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: سردفتران واسطه‌ای میان مردم و حاکمیت هستند

دیدار آیت‌الله حسینی‌خراسانی با جانبازِ نوجوان در روز تاسوعا

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

دلنوشته دکتر کدخدایی در فراق قائد شهید امت

رسالت‌ها و پیام‌های شهادت امام شهید برای ایران و جهان اسلام

اتحاد و انسجام ملی باید حول محور رهبری شکل بگیرد