کد خبر: ۱۱۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹- 13 March 2026
سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران:

امروز به برکت خون شهدا و رهبر شهیدمان مقاومت به یک حرکت جهانی تبدیل شده است

دکتر طحان نظیف گفت: امروز به برکت خون پاک شهدا و رهبر شهید ما، مقاومت به یک حرکت جهانی تبدیل شده است.

تقدیر سخنگوی شورای نگهبان از حضور مقتدرانه مردم و مسئولان در راهپیمایی امروز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس در حاشیه راهپیمایی روز قدس در تهران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای دانش‌آموز حادثه تروریستی میناب و با اشاره به جایگاه والای شهدا در تداوم جریان حق‌طلبی، اظهار داشت: امروز به برکت خون پاک شهدا و رهبر شهید ما، مقاومت به یک حرکت جهانی تبدیل شده است.

وی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، این رژیم را فاقد هرگونه خط قرمز انسانی در درندگی و کودک‌کشی دانست و افزود: آزادگان و مستضعفان جهان دیگر این جنایات را برنمی‌تابند.

فاجعه میناب؛ مصداق عینی جنایت دشمن

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به حادثه دلخراش میناب که منجر به شهادت ۱۶۵ دانش‌آموز معصوم شد، این اقدام را نمونه‌ای بارز از دشمنی‌های رژیم صهیونیستی با ملت ایران توصیف کرد و گفت: دنیا دید آنچه را که دشمن زبون ما در میناب رقم زد. خون پاک ۱۶۵ دانش‌آموز معصوم را بر زمین ریخت و خانواده‌های آنها و مردم ایران را عزادار کرد و جهان را در بهت فرو برد.

پیام کوبنده راهپیمایی روز قدس به رژیم صهیونیستی

طحان‌نظیف حضور مقتدرانه، پرشور و حماسی ملت و مسئولان ایران در راهپیمایی روز قدس را نشانه‌ای از استحکام اراده آنان در حمایت از آرمان فلسطین دانست و تصریح کرد: ملت رشید ایران یک بار دیگر با حضور دشمن‌شکن خودشان در راهپیمایی روز قدس و در هوای سرد و در زیر باران و در زیر بمباران رژیم بزدل صهیونیستی نشان داد که هیچ‌گاه از آرمان قدس عقب‌نشینی نمی‌کند.

وی تأکید کرد: تصور تضعیف اراده ملت و مسئولان ایران با تهدید و اقدامات تروریستی، یک خیال خام بیش نیست، این خیال خامی است که مردم، ولو با انفجار‌های در مسیر راهپیمایی روز قدس، از این آرمان دست بردارند. اتفاقاً چنین اقداماتی اراده آنها را مستحکم‌تر و قوی‌تر می‌کند.

سخنگوی شورای نگهبان در بخش پایانی سخنان خود، با یادآوری ایستادگی‌های تاریخی ملت ایران، خاطرنشان ساخت: ملت در راه این آرمان، خون پاک بهترین فرزندانش و زعیم و قائد خودش را تقدیم کرده و ان‌شاءالله تحت زعامت ولایت و رهبری جدید خود، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، این مسیر را تا حصول پیروزی نهایی می‌پیماید و ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند