کد خبر: ۱۱۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶- 06 August 2025
در ابتدای جلسه شورای نگهبان بیان شد؛

آیت‌الله جنتی: راهپیمایی اربعین زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در برابر دشمنان خواهد بود/ وضعیت امروز غزه برخاسته از نگاه منفعت‌طلبانه غرب است

دبیر شورای نگهبان گفت: پیاده‌روی اربعین فرصت گرانقدر ارتقای سطح معرفت دینی، سیاسی و اجتماعی جمعیت میلیونی حاضر در این مراسم و به تبع آن امت اسلامی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) این شورا با اشاره به آغاز مراسم جهانی راهپیمایی اربعین حسینی اظهار داشت: جمعی از دلدادگان حضرت سیدالشهدا (ع) در این مسیر قدم گذاشته‌اند و بسیاری نیز در روزهای آینده به جمعیت مشتاق خواهند پیوست. 

وی افزود: جمع کثیری از ارادتمندان آن حضرت اما به هر دلیل امکان حضور در این سفر معنوی برای‌شان فراهم نیست ولی دل‌های شیفته‌شان همسفر زائران پیاده ابااعبدالله الحسین(ع) است. امیدواریم همه این عرض ارادت‌ها مقبول درگاه خداوند مهربان قرار گیرد. 

دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: پیاده‌روی اربعین فرصت گرانقدر ارتقای سطح معرفت دینی، سیاسی و اجتماعی جمعیت میلیونی حاضر در این مراسم و به تبع آن امت اسلامی است. اگر از این فرصت استفاده شود، این مراسم زمینه‌ساز انسجام امت اسلام در مقابل دشمنان خواهد بود. 

آیت‌الله همچنین توصیه کرد که حاضران در این تجمع تمدن‌ساز که سرمایه معنوی امت اسلامی است، با تدبر در فلسفه وجودی این حرکت عظیم مردمی، قدر توفیق‌حضورشان در این مراسم را بدانند و برای تحقق اهداف جهانی این اجتماع پرمعنویت، برنامه‌ریزی کنند.

مشکلات جهان ناشی از منفعت‌طلبی غرب است

دبیر شورای نگهبان در ادامه صحبت‌هایش به سالروز تصویب اعلامیه حقوق بشر اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: دستاورد حقوق بشر برخاسته از نگاه منفعت‌‌طلبانه جهان غرب، جهان امروز را با مشکلات فراوانی در زمینه دستیابی به عدالت، صلح و امنیت مواجه کرده و تنها راه نجات از این وضعیت، عقلانیت، عدالت و معنویت برخاسته از آموزه های وحیانی است. 

وی عنوان کرد: بمباران هسته‏‌ای شهر هيروشيمای ژاپن توسط آمريكا که امروز سالروز وقوع آن است نمونه بارزی از نگاه غرب به حقوق بشر است و وضعیت اسف‌بار این روزهای مردم غزه نیز اثبات می‌کند این نگاه برخاسته از منافع مادی تغییری نکرده و در نتیجه هیچگاه نخواهد توانست زمینه سعادت انسان‌ها را فراهم کند.

آیت‌الله جنتی در پایان، هرگونه طرحی درباره اشغال کامل غزه را نیز محکوم کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

پربازدید ها

خبر جدید سخنگوی شورای نگهبان: طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» تبدیل به قانون شد

آیت‌الله جنتی: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی است؛ ضرورت هوشیاری مسئولان در برابر توطئه‌های دشمنان/ جوانان جبهه مقاومت زوال قدرت‌های شیطانی را محقق خواهند کرد

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اگر روایات امام عسکری (ع) نبود، فقه نقصان بزرگی داشت

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان