کد خبر: ۱۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹- 11 June 2025
آیت‌الله اعرافی:

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط امروز جهان اسلام و دسیسه ایادی کفر و استکبار، تصریح کرد: امروز امت اسلام نیازمند تقویت وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است و محور این تعاملات، بی‌تردید علما هستند و این محوریت می‌بایست پررنگ باشد.

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار جمعی از علمای افغانستان، اظهار کرد: همواره به جایگاه ممتاز افغانستان باور داشته‌ام؛ سرزمینی که سرمایه‌ای عظیم از علما، طلاب و فضلای فهیم را در خود پرورانده است. طلاب و علما و بزرگان افغانستان می‌درخشند و این امت نه تنها در حوزه‌های علمی و فرهنگی، که در عرصه‌های تبلیغی نیز خوش درخشیده است.

وی بیان کرد: بر این باورم که در میان نهاد‌های علمی جهان اسلام، جامعه المصطفی یکی از برترین‌هاست و در صدر آنان.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به پیوند‌های ریشه‌دار و استوار میان ملت ایران و افغانستان، ابراز کرد: وحدت، هویت مشترک و همدلی دو ملت ملموس‌تر از هر جای دیگر است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نقش مؤثر جامعه شیعیان افغانستان در پیکره امت اسلامی، عنوان کرد: این جامعه بزرگ، امروز به‌راستی یکی از ارکان اثرگذار جهان اسلام است و علما چه در ایران و چه در افغانستان و چه در مهاجرت، پرچم‌داران معارف اهل‌بیت (ع) بوده‌اند و در راه تحقق آرمان‌های اسلامی، گام‌های سترگ برداشته‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط امروز جهان اسلام و دسیسه ایادی کفر و استکبار، تصریح کرد: امروز امت اسلام نیازمند هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است و محور این تعاملات، بی‌تردید علما هستند و این محوریت می‌بایست پررنگ باشد.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: امروز وحدت و همدلی حرف اول و آخر را در میان امت اسلام می‌زند و علیرغم چالش‌هایی که شاید وجود داشته باشد باید با تدبیر و انسجام آنها را پشت سر بگذاریم و در عین حال بر همه علمای جهان اسلام است که از وحدت امت اسلامی پاسداری کرده و آن را تقویت کنند.

وی ادامه داد: هدایت صحیح جامعه و پاسداشت هویت شیعی و اسلامی وظیفه مشترک علما است و در این عرصه رسالت مضاعفی متوجه ما و علمای گرانقدر افغانستان است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان گفت: در جمع‌هایی که از افغانستان به ایران می‌آیند، همواره تأکید دارم که باید برای ارتقای علمی چه در حوزه و چه در دانشگاه و نیز تقویت بنیه اقتصادی و معیشتی این مردم این کشور برنامه‌ریزی جدی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان، عرصه‌ای برای تجربه عینی فرایند بررسی مصوبات مجلس از منظر انطباق با قانون اساسی است

«شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟

آکادمی پاییزه پژوهش حقوقی؛ از مسئله‌شناسی تا کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در نگارش مقاله، کتاب و پایان‌نامه

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»