کد خبر: ۱۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹- 11 June 2025
آیت‌الله اعرافی:

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط امروز جهان اسلام و دسیسه ایادی کفر و استکبار، تصریح کرد: امروز امت اسلام نیازمند تقویت وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است و محور این تعاملات، بی‌تردید علما هستند و این محوریت می‌بایست پررنگ باشد.

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار جمعی از علمای افغانستان، اظهار کرد: همواره به جایگاه ممتاز افغانستان باور داشته‌ام؛ سرزمینی که سرمایه‌ای عظیم از علما، طلاب و فضلای فهیم را در خود پرورانده است. طلاب و علما و بزرگان افغانستان می‌درخشند و این امت نه تنها در حوزه‌های علمی و فرهنگی، که در عرصه‌های تبلیغی نیز خوش درخشیده است.

وی بیان کرد: بر این باورم که در میان نهاد‌های علمی جهان اسلام، جامعه المصطفی یکی از برترین‌هاست و در صدر آنان.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به پیوند‌های ریشه‌دار و استوار میان ملت ایران و افغانستان، ابراز کرد: وحدت، هویت مشترک و همدلی دو ملت ملموس‌تر از هر جای دیگر است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نقش مؤثر جامعه شیعیان افغانستان در پیکره امت اسلامی، عنوان کرد: این جامعه بزرگ، امروز به‌راستی یکی از ارکان اثرگذار جهان اسلام است و علما چه در ایران و چه در افغانستان و چه در مهاجرت، پرچم‌داران معارف اهل‌بیت (ع) بوده‌اند و در راه تحقق آرمان‌های اسلامی، گام‌های سترگ برداشته‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به شرایط امروز جهان اسلام و دسیسه ایادی کفر و استکبار، تصریح کرد: امروز امت اسلام نیازمند هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است و محور این تعاملات، بی‌تردید علما هستند و این محوریت می‌بایست پررنگ باشد.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: امروز وحدت و همدلی حرف اول و آخر را در میان امت اسلام می‌زند و علیرغم چالش‌هایی که شاید وجود داشته باشد باید با تدبیر و انسجام آنها را پشت سر بگذاریم و در عین حال بر همه علمای جهان اسلام است که از وحدت امت اسلامی پاسداری کرده و آن را تقویت کنند.

وی ادامه داد: هدایت صحیح جامعه و پاسداشت هویت شیعی و اسلامی وظیفه مشترک علما است و در این عرصه رسالت مضاعفی متوجه ما و علمای گرانقدر افغانستان است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان گفت: در جمع‌هایی که از افغانستان به ایران می‌آیند، همواره تأکید دارم که باید برای ارتقای علمی چه در حوزه و چه در دانشگاه و نیز تقویت بنیه اقتصادی و معیشتی این مردم این کشور برنامه‌ریزی جدی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی