کد خبر: ۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۸۵ - ۰۹:۴۰- 08 June 2006

دبیر شورای نگهبان : امنیت در جامعه حاکم است

دبیر شورای نگهبان قانون اساسی با اشاره به ناامنی‌های فزاینده در کشورهای همسایه ایران از جمله عراق و افغانستان،‌ گفت: امنیت در ایران بحمداله حاکم است.

به گزارش دفتر ارتباطات و اطلاع رسانی شورای نگهبان ، آیت الله جنتی که در جمع کارکنان شورای نگهبان سخن می گفت افزود: هیچ جا امنیت ایران را ندارد و کشورهای بسیاری حتی کشورهای غربی دستخوش‌ ‌‌نا آرامی و مشکلات امنیتی هستند.

 وی در عین حال اظهار داشت: البته اینگونه نیست که هیچ خطر و تهدیدی در جامعه وجود نداشته باشد و کارهای خلاف انجام نشود، اما در مجموع،‌ امنیت در جامعه حاکم است.

آیت الله جنتی بدگمانی و سوء ظن را یکی از آفت های امنیت و آرامش در جامعه برشمرد و گفت: اگر حسن ظن در جامعه حاکم شود، جامعه آرام شده و از تلاطم خارج خواهد شد.

دبیر شورای نگهبان توصیه کرد که در خانواده، در محیط کار و در اجتماع باید از سوء ظن و سخت گیریهای بی جا پرهیز کرد و حسن ظن نسبت به یکدیگر داشته باشیم.

وی بر ضرورت توجه به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و افزود: متأسفانه یکی از کارهائی که انجام نمی دهیم انجام این فرضیه الهی است.

آیت الله جنتی با انتقاد از حیف و میل بیت المال و اموال عمومی در برخی دستگاهها، گفت: در یکی از مناطق محروم که برخی مردم آن نان شب برای خوردن ندارند، شورای شهر آنجا چند صد میلیون تومان از بیت المال را حیف و میل کرده است که توسط دولت جدید در دست رسیدگی است.

وی تأکید کرد: اگر می خواهیم به جایی برسیم باید با تأسی به ائمه اطهار (ع) صرف جویی و قناعت کنیم و مراقب اموال عمومی باشیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را تغییر داد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

جانبازان حماسه‌های عاشورای حسینی را زنده کردند

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳

اطلاعات تولید شده در علوم اسلامی در دسترس همه قرار بگیرد / ضرروت بکارگیری هوش مصنوعی در مطالعات اسلامی

پژوهشکده شورای نگهبان و اندیشکده فقه حکمرانی دانشگاه امام صادق (ع) تفاهم نامه همکاری امضا کردند

اصلاحات مجلس نسبت به بخش اول لایحه ‎بودجه ۱۴۰۴ (بجز موارد اصرار شده برای اظهارنظر مجمع تشخیص مصلحت نظام) تایید شد