کد خبر: ۱۰۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶- 09 May 2025
آیت‌الله اعرافی خبر داد:

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تقدیر از پیام راهبردی و تاریخی مقام معظم رهبری، از تدوین برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌ها بر اساس منشور ایشان خبر داد و تأکید کرد که این سند، فصل نوینی در تاریخ حوزه‌ها خواهد گشود.

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در حاشیه همایش بین‌المللی یکصدمین سال باز تأسیس حوزه علمیه قم با تقدیر از منشور مقام معظم رهبری گفت: از مقام معظم رهبری بابت صدور منشور حوزه‌های علمیه و همچنین مراجع عظام تقلید که با حضور و پیام‌های نورانی خود به این همایش رونق بخشیدند، نهایت تشکر و قدردانی را داریم.

مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: پیام راهبردی حضرت آقا به عنوان مهم‌ترین سند پس از منشور امام خمینی (ره)، افق‌های جدیدی پیش روی حوزه‌های علمیه گشوده است.

آیت‌الله اعرافی به تقسیم‌بندی تاریخی حوزه‌های علمیه اشاره کرد: حوزه علمیه قم را می‌توان به دو دوره کلی قبل و بعد از قرن ۱۴ هجری تقسیم کرد. برای هر کدام از این دوره‌ها شش مرحله تاریخی قابل شناسایی است که در جای خود به تفصیل بیان خواهد شد.

وی افزود: هم اکنون در آستانه ورود به قرن پانزدهم هجری، هفتمین مرحله از حیات حوزه‌های علمیه آغاز شده که فصل نوینی در تاریخ این نهاد کهن محسوب می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به محور‌های اصلی پیام رهبری معظم اشاره کرد و افزود: حضرت آقا در پیام تاریخی خود پنج مؤلفه اساسی برای حوزه‌های علمیه ترسیم کردند که محور پایانی آن، رسالت تمدنی حوزه‌ها و نگاه به افق‌های بلند تمدنی است. این پیام بلند، راهنمای ما در مسیر تحول و پیشرفت حوزه‌ها خواهد بود.

آیت‌الله اعرافی از اقدامات عملی برای اجرایی کردن منشور رهبری معظم خبر داد و گفت: تحلیل و بررسی منشور حوزه‌های علمیه از سوی مقام معظم رهبری آغاز شده و به زودی شورایی برای پیگیری آن تشکیل خواهد شد. نکات راهبردی این سند در قالب جدول زمانی مشخص دسته‌بندی شده است.

وی تأکید کرد: با پایان یافتن برنامه پنج ساله اول، هم اکنون در حال تدوین برنامه دوم حوزه‌های علمیه هستیم که تمامی رهنمود‌های مقام معظم رهبری و مطالبات معظم له در آن گنجانده خواهد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به برنامه‌های آینده اشاره کرد و گفت: طرح‌های تحولی مهم حوزه بر اساس این مبانی بازخوانی و اجرایی خواهد شد. امروز همزمان با قم، در ده‌ها مرکز علمی حوزوی داخل و خارج کشور، هزاران نفر این پیام را شنیدند و روح جدیدی در کالبد حوزه‌ها دمیده شد.

آیت‌الله اعرافی در پایان خود گفت: از خداوند متعال در این مسیر کمک می‌خواهیم و امیدواریم با عنایات ائمه اطهار (ع) و همت طلاب و اساتید، شاهد تحقق این اهداف بلند باشیم. از تمامی مراجع عظام، بزرگان، اساتید و رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های مرتبط با مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فقه شیعه در پاسخ به نیاز‌های روز جامعه پویا است

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

بررسی لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیرنظامی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است