کد خبر: ۱۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۲- 27 December 2008
دکترکدخدایی:
دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، از تشکیل هیأت‌های نظارت بر انتخابات در هفت استان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی صبح امروز در نشست هفتگی خود با خبرنگاران ضمن تبریک میلاد حضرت عیسی(ع) به پیروان آن حضرت، فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین(ع) را تسلیت گفت.
عضو هیأت مرکزی نظارت بر دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: در نشست اخیر هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، اعضای هیأت‌های نظارت هفت استان تعیین شدند و در جلسات هفته‌‌های آینده، اعضای هیأت‌های نظارت دیگر استان‌ها نیز مشخص خواهند شد.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص تمهیدات وزارت کشور برای برگزاری رایانه‌ای به صورت رایانه‌ای، گفت: کارشناسان شورای نگهبان و وزارت کشور، جلسات متعددی به همین منظور برگزار کرده‌اند و مقرر شده است تا وزارت کشور امکانات خود را بررسی کرده و میزان آمادگی خود را برای برگزاری انتخابات به صورت رایانه‌ای اعلام کند، شورای نگهبان نیز آماده است تا در صورت مناسب بودن طرح وزارت کشور، بر انتخابات رایانه‌ای نظارت داشته باشد. 


سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوالی در خصوص تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه با توجه به زمان‌بر بودن تصویب آن در مجلس، گفت: امیدواریم لایحه بودجه هرچه زودتر تقدیم مجلس شود و مجلس نیز زودتر آن را تصویب کند تا شورای نگهبان فرصت کافی برای بررسی و تایید آن داشته باشد.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: بررسی لایحه بودجه در شورای نگهبان، حدود 20 روز طول می‌کشد و اگر لازم باشد اعضای شورا در سه شیفت کاری سعی می‌کنند، سریع‌تر نظر خود را اعلام کنند.
خبرنگاری با اشاره به اظهارنظر برخی نمایندگان مجلس، پرسید: اگر تعداد سمت‌هایی که برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در اصلاحیه قانون انتخابات درنظر گرفته شده اصلاح شود و تنها مدرک تحصیلی ملاک قرار گیرد، آیا ایرادات شورای نگهبان به این اصلاحیه برطرف می‌شود؟
سخنگوی شورای نگهبان گفت: ابتدا باید مصوبه اصلاح‌شده در مجلس به شورای نگهبان ارسال شود، تا بتوانیم در خصوص آن اظهار نظر کنیم.
وی افزود: نظر اعضای محترم شورای نگهبان بر این است که اصل 115 قانون اساسی برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری حصری است.
وی با اشاره به پیشینه این مباحث، یادآور شد: شورای نگهبان در دهه 70 نیز پس از اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری به این نکته تصریح کرده است.
دکتر کدخدایی در عین حال افزود: البته شاید در قانون جامع انتخابات، نظرات جدیدی مطرح شود و پیشاپیش نمی‌توان در مورد آن اظهارنظر کرد.
دکتر کدخدایی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه برخی نمایندگان، اصلاح قانون انتخابات را منتفی می‌دانند، گفت: اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری برای انتخابات آینده، به دلیل فرصت اندک، منتفی است اما به طور کلی در درازمدت امکان‌پذیر است. پیشنهاد می‌کنیم که اصلاح قانون انتخابات در قالب یک طرح جامع و در یک فرصت موسع مطرح شود.
وی در عین حال تاکید کرد: امکان اصلاح قانون انتخابات برای ریاست‌جمهوری دهم منتفی است.
دکتر کدخدایی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص سلامت انتخابات گفت: شورای نگهبان اطمینان می‌دهد که از آرای تک تک افراد صیانت کند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار

اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی آماتوری مغایر با شرع مقدس و قانون اساسی شناخته نشد

پیام تبریک آیت‌الله جنتی به مناسبت انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه

تشکر آیت‌الله جنتی از زحمات همکاران ستادی، استانی و شبکه نظارت در برگزاری انتخابات

گام بلند مجلس و شورای نگهبان برای تقویت پتروپالایشگاه‌ها + جزئیات

بررسی طرح جهش تولید و تامین مسکن در پژوهشکده شورای نگهبان

دفاتر نظارت استانی چشم شورای نگهبان هستند

تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی جانباختن خبرنگاران ایسنا و ایرنا

شورای نگهبان صحت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ تیر ۱۴۰۰

انتخابات در آرامش کامل برگزار شد/ باید قدردان حضور مردم همیشه در صحنه باشیم

پربازدید ها

اطلاعیه شورای نگهبان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری صادر شد + متن کامل

فرمایشات رهبری فصل الخطاب است

واکنش سخنگوی شورای نگهبان به ادعاهای جدید درباره بررسی صلاحیت‌ها

شما را به رعایت بی‌طرفی و اخلاق در این ساعات پایانی سفارش می‌کنم

کتاب صوتی نظارت شورای نگهبان بر فرآیند انتخابات منتشر شد + دریافت

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز عروج ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲

راه امام (ره) و شهدای ۱۵ خرداد هرگز کهنه نمی‌شود/ کاندیدا‌ها صادقانه با مردم سخن بگویند/ قدردانی از مقام معظم رهبری

ملاحظاتی در فرآیند رسیدگی به صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری

شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفه‌ی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم می‌دانست، انجام داد

اطلاعیه روابط عمومی شورای نگهبان درباره سوء استفاده از عناوین مرتبط با این شورا