کد خبر: ۱۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۲- 27 December 2008
دکترکدخدایی:

هیأت نظارت بر انتخابات در هفت استان تشکیل شد

دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، از تشکیل هیأت‌های نظارت بر انتخابات در هفت استان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی صبح امروز در نشست هفتگی خود با خبرنگاران ضمن تبریک میلاد حضرت عیسی(ع) به پیروان آن حضرت، فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین(ع) را تسلیت گفت.
عضو هیأت مرکزی نظارت بر دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: در نشست اخیر هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، اعضای هیأت‌های نظارت هفت استان تعیین شدند و در جلسات هفته‌‌های آینده، اعضای هیأت‌های نظارت دیگر استان‌ها نیز مشخص خواهند شد.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص تمهیدات وزارت کشور برای برگزاری رایانه‌ای به صورت رایانه‌ای، گفت: کارشناسان شورای نگهبان و وزارت کشور، جلسات متعددی به همین منظور برگزار کرده‌اند و مقرر شده است تا وزارت کشور امکانات خود را بررسی کرده و میزان آمادگی خود را برای برگزاری انتخابات به صورت رایانه‌ای اعلام کند، شورای نگهبان نیز آماده است تا در صورت مناسب بودن طرح وزارت کشور، بر انتخابات رایانه‌ای نظارت داشته باشد. 


سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوالی در خصوص تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه با توجه به زمان‌بر بودن تصویب آن در مجلس، گفت: امیدواریم لایحه بودجه هرچه زودتر تقدیم مجلس شود و مجلس نیز زودتر آن را تصویب کند تا شورای نگهبان فرصت کافی برای بررسی و تایید آن داشته باشد.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: بررسی لایحه بودجه در شورای نگهبان، حدود 20 روز طول می‌کشد و اگر لازم باشد اعضای شورا در سه شیفت کاری سعی می‌کنند، سریع‌تر نظر خود را اعلام کنند.
خبرنگاری با اشاره به اظهارنظر برخی نمایندگان مجلس، پرسید: اگر تعداد سمت‌هایی که برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در اصلاحیه قانون انتخابات درنظر گرفته شده اصلاح شود و تنها مدرک تحصیلی ملاک قرار گیرد، آیا ایرادات شورای نگهبان به این اصلاحیه برطرف می‌شود؟
سخنگوی شورای نگهبان گفت: ابتدا باید مصوبه اصلاح‌شده در مجلس به شورای نگهبان ارسال شود، تا بتوانیم در خصوص آن اظهار نظر کنیم.
وی افزود: نظر اعضای محترم شورای نگهبان بر این است که اصل 115 قانون اساسی برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری حصری است.
وی با اشاره به پیشینه این مباحث، یادآور شد: شورای نگهبان در دهه 70 نیز پس از اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری به این نکته تصریح کرده است.
دکتر کدخدایی در عین حال افزود: البته شاید در قانون جامع انتخابات، نظرات جدیدی مطرح شود و پیشاپیش نمی‌توان در مورد آن اظهارنظر کرد.
دکتر کدخدایی در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه برخی نمایندگان، اصلاح قانون انتخابات را منتفی می‌دانند، گفت: اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری برای انتخابات آینده، به دلیل فرصت اندک، منتفی است اما به طور کلی در درازمدت امکان‌پذیر است. پیشنهاد می‌کنیم که اصلاح قانون انتخابات در قالب یک طرح جامع و در یک فرصت موسع مطرح شود.
وی در عین حال تاکید کرد: امکان اصلاح قانون انتخابات برای ریاست‌جمهوری دهم منتفی است.
دکتر کدخدایی در پاسخ به پرسش یکی دیگر از خبرنگاران در خصوص سلامت انتخابات گفت: شورای نگهبان اطمینان می‌دهد که از آرای تک تک افراد صیانت کند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دوره تخصصی مدرسه حقوق مالی برگزار شد

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳

اطلاعات تولید شده در علوم اسلامی در دسترس همه قرار بگیرد / ضرروت بکارگیری هوش مصنوعی در مطالعات اسلامی

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

شرکت‌های دانش بنیان نیازمند حمایت بخش خصوصی است

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

پربازدید ها

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به یک ابهام جامعه معلولان درباره پرداخت کمک هزینه معیشتی به آنها در لایحه بودجه ۱۴۰۴

آزادی به عنوان یکی از شعارهای اصلی نظام، باید مبتنی بر اندیشه‌های مقام معظم رهبری بازخوانی شود

بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است

کتاب «حقوق مالی» منتشر شد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت سالروز میلاد امام علی علیه‌السلام