کد خبر: ۱۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷- 03 May 2025
آیت‌الله مدرسی یزدی:

معیشت فرهنگیان مورد توجه مسئولان باشد

امام جمعه موقت یزد با قدردانی از تلاش‌های معلمان، اساتید دانشگاه، حوزه‌های علمیه و مراکز علمی کشور از دولت و مجلس خواست توجه ویژه‌ای به معیشت فرهنگیان و قشر علمی کشور داشته باشند.

معیشت فرهنگیان مورد توجه مسئولان باشد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری مهر، آیت‌الله محمدرضا مدرسی یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد ضمن تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری ابراز داشت: هیچ مکتب و دینی به اندازه اسلام برای علم و معلم جایگاه ارزنده‌ای قائل نشده و علم برتر نیز آن چیزی است که انسان را به حقیقت هستی و هدف آفرینش رهنمون می‌سازد.

امام جمعه موقت یزد گفت: باید به تحصیل علمی پرداخت که برای دنیای ما و آخرت ما سودمند باشد و از دانشی که صرفاً وقت‌گیر و بی‌ثمر است، پرهیز کرد.

آیت‌الله مدرسی یزدی با قدردانی از تلاش‌های معلمان، اساتید دانشگاه، حوزه‌های علمیه و مراکز علمی کشور، از دولت و مجلس خواست توجه ویژه‌ای به معیشت فرهنگیان و قشر علمی کشور داشته باشند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به حادثه بندر شهید رجایی با تسلیت این مصیبت، این فاجعه را ناشی از ضعف در مدیریت و رعایت نکردن الزامات ایمنی و پدافندی دانست.

امام جمعه موقت یزد با استناد به سیره پیامبر اسلام (ص)، گفت: در هر کاری، حتی به ظاهر ساده، باید نهایت دقت، استواری و نظم رعایت شود. اگر مسئولان مربوطه با دقت و مسئولیت‌پذیری بیشتر اقدام می‌کردند، شاید چنین حادثه‌ای پیش نمی‌آمد. اسلام تأکید دارد که «رحم‌الله من عمل عملاً فأتقنه»؛ خدا رحمت کند کسی را که کاری را با استواری و دقت انجام می‌دهد.

آیت‌الله مدرسی یزدی با تبریک فرارسیدن دهه کرامت گفت: بزرگداشت امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و فرزندان و خاندان گرامی ایشان، پاسداشت علم، معنویت، ولایت و فداکاری است همانگونه که زیارت حضرت معصومه (س) با شناخت مقام ایشان، انسان را به بهشت رهنمون می‌سازد.

وی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم اخیر عنوان کرد: در شرایطی که طرف مقابل صراحتاً اعلام می‌کند غیرقابل پیش‌بینی است، تیم مذاکره‌کننده ما باید با قدرت، هوشیاری و بدون ترس و واهمه عمل کند.

عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: بر اساس آموزه‌های اسلامی، نباید در هیچ زمینه‌ای کار را سست انجام داد؛ چه در ساخت و ساز، چه در سیاست، چه در تعلیم و تربیت باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

دکتر طحان‌نظیف خبر داد؛ شهادت ۵ ناظر انتخاباتی در آشوب‌های اخیر/ آمادگی شورای نگهبان برای رسیدگی سریع به طرح مربوط به اعتراضات/ «امنیت» لازمه و پیش‌شرط اعتراض و حل مساله است

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با فرزند شهید ناظر «حاتم عبدی»/ دکتر طحان‌نظیف: اتحاد و آگاهی مردم بار دیگر موجب شکست دشمن شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور سخنگوی شورای نگهبان در مراسم تشییع شهدای جنگ تروریستی اخیر

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد