کد خبر: ۱۰۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰- 27 April 2025
آیت‌الله شب زنده دار در دیدار طلاب هرمزگانی:

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: طلبگی یعنی خادم علوم و اهداف و آرمان اهل‌البیت علیهم السلام بودن، اگر انسان ارزش کاری که به آن اشتغال دارد را بداند هیچ گاه خسته نخواهد شد و تا رسیدن به نتیجه مطلوب دست از کار نمی‌کشد.

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت‌الله مهدی شب زنده دار، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، در دیدار با مدیر، اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه هرمزگان با تاکید بر اهمیت طلبگی گفت: طلبگی یعنی خادم علوم و اهداف و آرمان اهل‌البیت علیهم السلام بودن، اگر انسان ارزش کاری که به آن اشتغال دارد را بداند هیچ گاه خسته نخواهد شد و تا رسیدن به نتیجه مطلوب دست از کار نمی کشد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: طلبگی راه بسیار پر افتخاری است که خدای متعال از بین جوانان بسیاری، نصیب افراد خاصی نموده است و وظیفه‌ای با ارزش تر از آن وجود ندارد. طلبگی در مسیر آرمان اهل‌بیت علیهم‌السلام، است که این آرمان دست انسان‌ها را گرفتن و به ملکوت و رستگاری ابدیت رساندن و رهایی آنها از دست طواغیت و استعمارگران است.

آیت‌الله شب زنده دار با استناد به آیه ۳۵ سوره مائده« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَاهِدُوا فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ای اهل ایمان! از خدا پروا کنید و دست آویز و وسیله ای [از ایمان، عمل صالح و آبروی مقرّبان درگاهش] برای تقرّب به سوی او بجویید؛ و در راه او جهاد کنید تا رستگار شوید.» گفت: ارکان موفقیت، تقوا، مجاهده و ابتغای وسیله( جستجوی راه صحیحی برای تقرب به خداوند) است.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: اولین وظیفه ما برای خدمت به اسلام، خودسازی در دو جبهه است؛ جبهه اول تهذیب نفس و دلدادگی و جبهه دیگر ملاّشدن به حدی که کلام الهی و فرمایشات اهل‌بیت علیهم‌السلام را درست دریافت و به نحو احسن و هنرمندانه به دیگران منتقل کنیم.

آیت‌الله شب زنده دار در ادامه توصیه‌هایی را نیز به طلاب کرد و گفت:در نظام طلبگی یکی از ارکان موفقیت مباحثه و پیش مطالعه است نباید سنت‌های کارآمد حوزه را که قرن‌ها حاکم بوده و دارای نتایج درخشان بوده، فراموش کرد یکی از علمای بزرگ مدفون در شیراز مرحوم آیت‌الله شیخ ابراهیم محلاتی است، که می‌فرمود "طلبه‌ای که بدون پیش مطالعه در درس شرکت کند، فاسق است چون هم وقت خودش و هم استاد را ضایع می‌کند.

وی در پایان گفت:‌ با برنامه ریزی و جدیت می‌توان فریب شیطان و نفس اماره و برخی از ابزارهای اغوا کننده را نخورد. در آغاز طلبگی از شهرستان‌ هایی که دارای فضای آرام و خلوت برای تفکر و تهجد هستند مناسب‌تر از قم برای طی دوره مقدمات حوزوی هست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون