کد خبر: ۱۰۷۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱- 28 February 2025
آیت‌الله اعرافی:

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

مدیر حوزه‌های علمیه در پیامی به مناسبت تشییع میلیونی شهید سید حسن نصرالله در لبنان گفت: حوزه‌های علمیه بار دیگر تأکید می‌کنند مقاومت در برابر اشغالگری، واجب دینی و برخاسته از ایمان به خدا و این حوزه‌، همواره در کنار جریان‌ها و جنبش‌های مقاومت خود ایستاده‌اند.

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه به مناسبت حضور حماسی جبهه مقاومت در تشییع شهید سید حسن نصرالله پیامی صادر کرد که متن آن به این شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلی رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبادِی وَ ادْخُلِی جَنَّتِی

برادران و خواهران، فرزندان ملت بزرگ لبنان و فرزندان امام سید موسی صدر، شیخ راغب حرب، سید عباس موسوی، سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین.

سلام و رحمت و برکات خدا بر شما باد.

با شهادت دبیر کل شهید، سید حسن نصرالله (قدس سره)، جهان ما امروز رهبری را از دست داد که خلأ فقدان او را هیچ چیز پر نخواهد کرد. همان‌گونه که امام صادق (علیه‌السلام) فرمود: «إذا ماتَ المؤمنُ الفَقیهُ ثُلِمَ فی الإسلامِ ثُلمَةٌ لا یَسُدُّها شیء؛ چون مؤمن عالمی بمیرد، رخنه‌ئی در اسلام افتد که چیزی آن را نبندد.»

واژه‌ها از شرح اندوه ما به خاطر از دست دادن سید شهدای مقاومت و یار وفادارش، سید هاشم صفی‌الدین (رضوان‌الله‌علیهما) ناتوانند. این دو سید وفادار، مدال پرافتخار شهادت را دریافت کردند و امروز «به آنچه خدا از فضل خود به آنان داده است شادمانند، و برای کسانی که از پی ایشانند و هنوز به آنان نپیوسته‌اند شادی می‌کنند که نه بیمی بر ایشان است و نه اندوهگین می‌شوند»، اما دشمنان و قاتلان جنایتکار آنان «به سزای اعمالی که انجام داده‌اند باید که اندک بخندند و فراوان بگریند»، زیرا وعده انتقام الهی حق است، چنان‌که فرمود: «ما از مجرمان انتقام می‌گیریم».

دشمن صهیونیستی تلاش کرد که با ترور شهید نصرالله او را شکست دهد، اما سیل اشک‌ها و دل‌های آکنده از اندوه در تشییع میلیونی، پرده از حقیقتی برداشت که نشان می‌داد خون پاک او بر شمشیر پیروز شد. این پیروزی را گام‌های استوار و عزم راسخ ادامه‌دهندگان راه این فقیه مجاهد رقم زدند، و همین واقعیت نشانه شکست دشمنان در رسیدن به اهدافشان است.

حضور میلیونی در تشییع این شهید بزرگ، که با شرکت فرزندان همه طوایف لبنان از مسلمانان و مسیحیان و پیروان جریان‌های مختلف سیاسی همراه بود، انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد و بار دیگر ثابت نمود که مقاومت، سپر دفاعی این سرزمین و شمشیر برّان لبنان است که می‌توان برای مبارزه با تجاوزات دشمن اشغالگر صهیونی به آن اعتماد نمود. همچنین حضور برادران اهل سنت در این مراسم، بیانگر موفقیت تلاش‌های این سید شهید در تحکیم وحدت و تقریب میان پیروان مذاهب اسلامی بود.

مشارکت و همبستگی نیرومند جنبش أمل با حزب‌الله در این تشییع، ضربه‌ای به فتنه‌انگیزان وارد کرد و آنان را بر این حقیقت آگاه ساخت که هرگز نخواهند توانست، چه در عرصه سیاسی و چه در هر زمینه دیگر، در میان پیروان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) فتنه‌ای ایجاد کنند و گروه شریف و عزتمند شیعه در لبنان همچنان در خانه خود؛ یعنی مجلس اعلای اسلامی شیعی، مستحکم و پایدار خواهد ماند.

تشییع میلیونی، مراسم بزرگداشت و تشییع نمادین این شهید مقدس در کشور‌های دیگر، هم‌زمان با مراسم تشییع در لبنان، نشان از آن دارد که پیام او به ملت‌ها و آزادگان جهان رسیده است. این حضور، گواهی بر افزایش قدرت مردمی حزب‌الله در میان ملت‌های منطقه و آزادگان جهان است و عزم این جریان در ادامه حضور در میدان را نشان می‌دهد. این واقعیت، همان چیزی است که دوباره معادله وحشت را به عمق سرزمین‌های اشغالی بازخواهد گرداند.

حوزه‌های علمیه بار دیگر تأکید می‌کنند که مقاومت در برابر اشغالگری، واجب دینی و برخاسته از ایمان به خداوند متعال، آموزه‌های قرآن کریم و سنت نبوی شریف است و حوزه‌های علمیه همواره در کنار جریان‌ها و جنبش‌های مقاومت و برادران مجاهد خود ایستاده‌اند و از همین رو، وظیفه خود دانستند که با هیئت عالی رتبه و اساتید برجسته‌ای که نماینده مراجع دینی عالی‌قدر بودند، در این تشییع حضور یابند و حمایت خود را از این تکلیف الهی اعلام کنند. آنان همچنین با افتخار، درود و سپاس خود را به تمامی جریان‌ها، شخصیت‌ها، طوایف، پیروان ادیان و مذاهب و آزادگان جهان که در این سوگواری ملی شرکت کردند، تقدیم داشته و آرزومندند که پیروزی نهایی و نابودی غده سرطانی صهیونیسم از منطقه هرچه زودتر محقق شود. «و ما النصر إلا من عند الله العزیز الحیکم».

علیرضا اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه

شهر مقدس قم

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است