کد خبر: ۱۰۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵- 09 February 2025

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

شورای نگهبان در بیانیه‌ای از آحاد ملت شریف ایران برای حضور در جشن بزرگ روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور دعوت کرد.

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، شورای نگهبان بیانیه‌ای منتشر و از آحاد ملت شریف ایران برای حضور در جشن بزرگ روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور دعوت کرد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَکُمْ وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ.» (آیه ۳۵ سوره محمد)

انقلاب اسلامی مردم بزرگ ایران پس از سال‌ها و بلکه قرن‌ها تلاش و مبارزه در بهمن ماه سال ۱۳۵۷ با رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید. امام هنرمندانه مردم را به صحنه آوردند و به مردمی که سال‌ها تحت سلطه استبداد و استکبار قرار گرفته بودند، هویت و جانی دوباره بخشیدند.

از این رو مهمترین شعاری که مردم در آخرین سال‌های رژیم دست‌نشانده پهلوی سر دادند، در رابطه با آزادی و استقلال بود. موضوعی که در اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی این‌گونه تبلور یافت که «در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت و تمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است‏.»

دولت آمریکا که با سقوط رژیم پهلوی دستش از کشور ایران کوتاه شد، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش کرد تا با روش‌های گوناگون سرنوشت این ملت بزرگ را از اختیار خودشان خارج کند و مجدد به سلطه خود درآورد؛ روزگاری با غائله و جنگ و فتنه پیش آمد و اکنون حرف از مذاکره می‌زند، اما همچنان فشار حداکثری را دنبال می‌کند.

بدون شک مردم بزرگ ایران اجازه نخواهند داد که دشمنان و بیگانگان این مرز و بوم برای‌شان تصمیم بگیرند و استقلال و آزادی آنها را خدشه‌دار کنند. طرح پیشنهاد مذاکره از سوی فردی که پیشتر آزموده شده و قاتل سردار بزرگ و صلح‌جوی ایرانی است فریبی بیش نیست و قطعاً مذاکره با دولت وی هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست.

در پایان از مردم بزرگ ایران اسلامی دعوت می‌شود تا بار دیگر باحضور حماسی در جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی که فردا ۲۲ بهمن در تمامی شهر‌ها و روستا‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد، قدرت و استقلال‌خواهی خود را به رخ جهانیان بکشانند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد