کد خبر: ۱۰۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸- 29 January 2025
در جلسه شورای نگهبان بیان شد؛

آیت‌الله جنتی: حوادث غزه نشان داد حقیقت‌طلبان پیروز نهایی هستند/ جبهه مقاومت سد محکمی در برابر استکبار است

دبیر شورای نگهبان گفت: جبهه مقاومت سد محکمی در برابر استکبار است.

آیت‌الله جنتی: حوادث غزه نشان داد حقیقت‌طلبان پیروز نهایی هستند/ جبهه مقاومت سد محکمی در برابر استکبار است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳) این شورا با عرض تبریک به مناسبت سالروز بعثت پیامبر اسلام (ص) که مصادف با روز گذشته بود، اظهار داشت: این عید بزرگ نقطه عطف قیام خداباوران علیه زندگی جاهلی است.

وی خاطرنشان کرد: جاهلیتی که پیامبران الهی برای مبارزه با آن مبعوث شدند، نتیجه غفلت برخاسته از کبر و غرور انسان‌هایی بود که با تکیه بر امکانات و قدرت دنیوی خویش، از بندگی خداوند سر باز زده‌ و طغیان کردند. 

آیت‌الله جنتی این نکته را هم متذکر شد که این اتفاق اختصاص به دوران خاصی نداشته و در طول تاریخ  به اشکال مختلف تکرار شده است.

 

جبهه مقاومت سد محکمی در برابر استکبار است

دبیر شورای نگهبان همچنین در سخنان خود درباره رژیم صهیونیستی عنوان کرد: رفتار استکباری رژیم نامشروع صهیونیستی و حامیانش در غزه نمونه‌ای کامل از رفتار جاهلی بود. شکست مذبوحانه آن‌ها در برابر انسان‌های مظلومی که حاضر به تسلیم در برابر آن‌ها نشدند نیز اثبات کرد که در نبرد میان حق و باطل، حقیقت‌طلبان پیروز نهایی هستند. 

وی تاکید کرد: قیام خداباوران در برابر تفکر جاهلی اهل طاغوت همواره در طول تاریخ تداوم داشته و الگوی برجسته این قیام لله در عصر حاضر نیز انقلاب اسلامی ایران بود که با رهبری امام‌خمینی (ره) که از تربیت‌یافتگان شاخص مکتب عزت‌آفرین اسلام بود با همراهی مجاهدان مومن و بااخلاص، معادلات ظالمانه و جاهلی جهان سلطه را برهم زد.

 آیت‌الله جنتی گفت: دشمنان با استفاده از روش‌های مختلف تلاش کرده‌اند دستاوردهای انقلاب اسلامی را ناچیز جلوه دهند تا نگذارند این انقلاب به الگویی جهانی تبدیل شود، اما تلاش‌شان در این زمینه ناکام مانده و امروز جبهه جهانی مقاومت با الگوگیری از انقلاب مردم ایران، به سدی محکم در برابر رفتارهای ظالمانه قدرت‌های طاغوتی و استکبار تبدیل شده است.

وی در پایان این نکته را هم بیان داشت: این روزها که مصادف با ایام پیروزی انقلاب اسلامی است، فرصت مناسبی برای تبیین فلسفه شکل‌گیری انقلاب و همچنین تشریح دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله سید احمد خاتمی از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

آیت‌الله شب‌زنده‌دار: رهبر معظم انقلاب هیچ مسئولیتی را جز برای رضای خدا نپذیرفتند/ تأکید همیشگی ایشان بر صیانت از احکام اسلام بود

مردم در تدفین وتشییع پیکر قائد شهید در مشهد حماسه دیگری بیافرینند

تقدیر آیت‌الله اعرافی از حضور مراجع تقلید، روحانیت به ویژه مردم تهران و قم در مراسم تشییع میلیونی رهبر شهید

روایت خاطرات آیت الله حسینی خراسانی از رهبر شهید در برنامه میداندار

اقتدار و خودباوری امروز کشور مرهون مجاهدت‌های امام شهید است

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی با خانواده شهید حسین نجفی دیدار کرد

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

دلنوشته دکتر کدخدایی در فراق قائد شهید امت

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

دیدار آیت‌الله حسینی‌خراسانی با جانبازِ نوجوان در روز تاسوعا

دلنوشته‌ دکتر طحان نظیف در فراق امام شهید امت؛ وداعی برای استمرار یک راه