کد خبر: ۱۰۶۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳- 30 December 2024
آیت‌الله خاتمی در اصفهان:

رمز ناکامی فتنه‌ها، بصیرت و ایستادگی مردم ایران است

عضو خبرگان رهبری گفت: ۹ دی یک سابقه و آینده دارد؛ این روز نماد بصیرت ملت ایران است که با ایستادگی مقابل فتنه‌گران، توطئه براندازی نظام اسلامی را ناکام گذاشت.

رمز ناکامی فتنه‌ها، بصیرت و ایستادگی مردم ایران است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت‌الله سید احمد خاتمی در سخنرانی خود در مراسم گرامیداشت نه دی اصفهان که در میدان انقلاب اصفهان برگزار شد، با تشکر از حضور باشکوه مردم و مقامات مذهبی، به ویژه روحانیت و نماینده ولی فقیه در استان، بر اهمیت و افتخار اصفهان در تاریخ انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه اصفهان در دوران انقلاب، اظهار داشت: سلام بر اصفهان، شهری که مقام معظم رهبری آن را یکی از ارکان انقلاب اسلامی دانست، این شهر با تقدیم ۲۴ هزار شهید، نخستین شهری بود که در دوران حکومت طاغوت تحت حکومت نظامی قرار گرفت.

امام جمعه موقت تهران همچنین با یادآوری جانفشانی‌های اصفهانی ها در وقایع مختلف انقلاب، افزود: اصفهان با تقدیم ۳۷۰ شهید در یک مقطع زمانی کوتاه، جایگاه خود را به عنوان شهر شهیدان تثبیت کرد و همواره نشان داده که یک شهر انقلابی بوده و خواهد ماند.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به فتنه ۸۸ و حوادث ۹ دی، خاطرنشان کرد: ۹ دی یک سابقه و آینده دارد، این روز نماد بصیرت ملت ایران است که با ایستادگی مقابل فتنه‌گران، توطئه براندازی نظام اسلامی را ناکام گذاشت، حضور به موقع مردم در این روز گواهی بر پایبندی آنان به اصول انقلاب و حمایت از ولایت فقیه است.

وی با اشاره به آینده انقلاب اسلامی، گفت: آنچه توانست فتنه را ناکام بگذارد، حضور شما مردم بود و این بصیرت و ایستادگی شماست که آینده ایران را روشن‌تر از گذشته خواهد ساخت.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: بصیرت واقعی یعنی نگاهی که به مواضع دشمنان دارد و در عین حال به آرمان‌های اسلامی پایبند است، تنها کسی می‌تواند علمدار حق باشد که اهل بصیرت و صبر باشد و ملت بزرگ ایران با بصیرت خود حق را فهمید و به درستی دید که موضع آیت‌الله العظمی خامنه‌ای همان موضع حق است.

آیت‌الله خاتمی خاطرنشان کرد: در جریان وقایع ۹ دی سه نگاه قابل توجه است، نخست نگاهی به گذشته که نشان می‌دهد ناآرامی‌های ۹ دی تلاشی برای براندازی نظام ولایی بود، تلاشی که ناکام ماند و ناکام خواهد ماند، نگاه دوم به وضعیت کنونی است جایی که دشمنان، هم در داخل و هم در خارج، سعی در ناامید ساختن مردم دارند، اما ملت بزرگ ایران به خوبی می‌داند که دستی دیگر پشت انقلاب است، دستی که عنایات الهی را به همراه دارد و این انقلاب با نام خداوند آغاز شد و با عنایات الهی ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: سرمایه اول ملت ایران، عنایات خداوند است، همان خدایی که در طبس، ریگ‌های بیابان را سربازان خود قرار داد و کودتاهای متعدد را یکی پس از دیگری ناکام گذاشت و در دوران جنگ تحمیلی، دنیا علیه ایران بود، اما با تکیه بر عنایات خداوند، پیروزی به دست آمد.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: سرمایه دوم، رهبری دوراندیشانه مقام معظم رهبری است، رهبری که همواره مسیر را با شجاعت و بصیرت نشان داد و سرمایه سوم مردم خوب و عزیز ایران هستند که با حضور فاخر خود در عرصه‌های مختلف، مقدمه‌ای بر مراسم ۲۲ بهمن فراهم می‌کنند و نشان می‌دهند که با این سرمایه‌های نفیس، ناامیدی معنایی ندارد.

آیت‌الله خاتمی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که آینده ایران به مراتب روشن‌تر از گذشته است، حتی با تحولات منطقه‌ای مانند اوضاع سوریه، ایران همچنان قوی‌تر از گذشته عمل خواهد کرد.

وی بیان کرد: نگاه به آینده به فضل الهی، "مقاومت" آینده را رقم خواهد زد، مقاومت در منطقه خاورمیانه با محوریت مقابله با رژیم صهیونیستی شکل گرفته و یمن و حزب‌الله لبنان نیز به قدرت‌های مهمی در این میدان تبدیل شده‌اند، در این جنگ افت و خیزهایی وجود دارد، اما پیروزی نهایی از آن دینی است که خداوند وعده داده است.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به آینده انقلاب اسلامی، گفت: آنچه توانست فتنه را ناکام بگذارد، حضور شما مردم بود و این بصیرت و ایستادگی شماست که آینده ایران را روشن‌تر از گذشته خواهد ساخت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند