کد خبر: ۱۰۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴- 07 December 2024
آیت‌الله اعرافی:

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با گرامیداشت روز دانشجو، تصریح کرد: عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی افتد و برای همیشه و تا ظهور آخرین ذخیره الهی گام های مبارزه با استکبار را با قوت و قوت برمی دارند.

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، متن بیانیه آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور به مناسبت روز دانشجو بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَیٰ وَفُرَادَیٰ ثُمَّ تَتَفَکَّرُوا» سوره سبأ آیه ۴۶

حماسه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ یکی از خاطره انگیزترین روزهای تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی، در تاریخ این سرزمین نماد ملّی مقاومت و ایستادگی دانشجویان در برابر استکبار جهانی است و این روز پرشکوه برای همیشه در تقویم سرزمین ایران نقش بسته است، این روز به یاد ماندنی بر دانشجویان و جوانان سرافراز و آینده آفرین ایران اسلامی گرامی باد.

در حادثه شهادت شهدای بزرگ ۱۶ آذر که دانشجویان در اعتراض به حضور مستکبرانه نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا در ایران به خون غلطیدند، ریشه‌های جنبش‌های دانشجویی عمق یافت و در روزهای منتهی به انقلاب، جوانه زد و امروز به یک درخت تناور و بارور تبدیل شده است.

دانشجو مظهر بالندگی، پویایی و نشاط اجتماعی در جامعه است و شانزدهم آذر فرصت مغتنمی برای گرامیداشت و پاسداشت مقام دانشجو و دانشگاه است.

این رشد پرشتاب کشور و همچنین توانمندی‌های متنوع و گسترده ایران، امروز در بستر دانشگاه‌ها و کار علمی استاد و دانشجو رقم خورده است و این حرکت پیشروانه و امید آفرین، روز به روز بر شتاب آن افزوده خواهد شد و حرکتی توقف ناپذیر است.

امتداد حرکت های دانشجویی به برکت آرمان فلسطین که توسط حضرت امام خمینی (ره) پایه گذاری شد امروزه شرق و غرب عالم را فراگرفته است و جنبش های عدالت خواهانه دانشجویی و حرکت های حمایت از فلسطین و غزه مظلوم همراه با اعتراض به جنایت های اسرائیل جنایتکار بارقه امید دیگری در گسترش حرکت های دانشجویی در سراسر جهان است و این حرکت ها روز به روز گسترش یافته و تبدیل به گفتمان در سراسر جهان می شود و این یکی از بهترین و هموارترین زمینه های ظهور منجی عالم بشریت عجل الله تعالی فرجه الشریف می باشد.

از طرفی دانشجویان با هر سلیقه‌ی سیاسی، در صورتی که به درستی خط دشمن را بشناسند و در مسیر حرکت علمی خود هر جریانی که قصد اخلال در حرکت علمی دانشگاه‌ها دارند را منهدم کنند؛ بی شک در حال مبارزه‌ی فرهنگی و سیاسی با استکبار و نفوذی‌های نقابدار آن هستند.

۱۶ آذر روز گرامیداشت خون شهدای مبارزه با استکبار است و دانشجویان شایسته‌ترین افرادی هستند که می‌توانند از آن خون‌های پاک صیانت کنند و راه همرزمان خود را ادامه دهند.

یاد و خاطره شهدای دانشجو از ۱۶ آذر ۳۲ تا دفاع مقدس و همچنین دانشمندان شهید عرصه پیشرفت کشور همچون شهیدان علی محمدی، فخری زاده، رضایی نژاد، شهریاری و احمدی روشن را گرامی می‌داریم و می دانیم که با یاری خداوند متعال عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی افتد و برای همیشه و تا ظهور آخرین ذخیره الهی گام های مبارزه با استکبار را با قوت و قوت برمی دارند و این حرکت معنوی را ادامه می دهند.

علی رضا اعرافی

مدیر حوزه های علمیه

۱۴۰۳/۹/۱۶

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

پربازدید ها

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی