کد خبر: ۱۰۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴- 19 November 2024
آیت‌الله اعرافی در دیدار معاون رئیس جمهور:

دولت برای رفع مشکلات مردم گام‌های جدی‌تری بردارد

مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار معاون امور مجلس رئیس جمهور ضمن تقدیر و تشکر، با تاکید بر ضرورت تلاش برای حفظ اعتماد مردم، تصریح کرد: دولت برای رفع موانع و چالش‌ها و شکوفایی کشور و حل مشکلات مردم گام‌های روبه جلوتری بردارد.

دولت برای رفع مشکلات مردم گام‌های جدی‌تری بردارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی، روز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در دیدار شهرام دبیری معاون امور مجلس رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه های علمیه کشور در قم برگزار شد، شرایط کشور را در مسائل مختلف اقتصادی، فرهنگی، بانکداری، ارائه تسهیلات به مراکز تولید و صنایع، مسائل فضای مجازی و بین المللی، حساس برشمرد و بر تعامل و بهره گیری از انتظار مراجع عظام تقلید و بزرگان حوزه و نخبگان دانشگاهی بر اجرای درست و صحیح برنامه هفتم توسعه از سوی دولت تاکید کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور خواستار استمرار و ارتقای عنایت دولت و رئیس جمهور محترم نسبت به سیاستهای کلان نظام و توجه کامل به رهنمود های رهبر معظم انقلاب شد و در ادامه برنامه هفتم توسعه را از برنامه های خوب عنوان کرد و افزود: برای تدوین برنامه هفتم، فعالیت های سنگینی صورت گرفت (تا جایی که رکورد مناقشات بین شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی شکسته شد.) می توان گفت از جمله برنامه های بود که بالای ۶۰ الی ۷۰ درصد وفاق را به همراه داشته است. بر خلاف سایر برنامه ها که این گونه نبوده نمی شد، برنامه توسعه را روی آن نام گذاری کرد.

به گفته آیتالله اعرافی، اهمیت برنامه هفتم توسعه از لحاظ شاخص و اجرا از سوی دولت بسیار مهم است و دولت باید تلاش کند این برنامه توسعه را به مرحله عمل بگذارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بر توجه دولت و رئیس جمهور به مسائلی چون مشارکت، اعتماد و تعامل با مردم و بخش خصوصی برای رفع گره ها و سختیهای اقتصادی و معیشتی مردم؛ توجه به اقتصاد و معیشت قشر متوسط و پایین جامعه و رفع نیازهای معیشتی آنها در برنامه کوتاه مدت و ایجاد آرامش و امنیت اقتصادی برای این قشر از جامعه؛ توجه به مسائل فرهنگی و فضای مجازی و چالش های این فضا به لحاظ حساس بودن و مطالبات نهادهای فرهنگی مانند حوزه، بزرگان حوزه و شنیدن حرف های مطالبه گران در این بحث، توجه به مسائل بانکی و شنیدن دغدغه های مراجع تقلید در این مسئله و توجه به قانون اخیر بانکی و سیاست کشور و انقلاب برای مهار تورم در این مسئله مهم، توجه به صنایع و ارائه خدمت بانکی و تسهیلات به آنها، حل مشکل قطعی برق تاکید و اجرای این مسائل را بسیار ضروری عنوان کرد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه بر اجرای سیاست کلی ابلاغی در مسئله ارتباط و تعامل با کشورها و حفظ این ارتباطات را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: در این رابطه نگرانی هایی وجود دارد، باید تلاش شود در مسیر اجرای سیاست کلان نظام حرکت کرد و در عین حال از تنوع در ارتباطات بین المللی هم غافل نبود.

آیتالله اعرافی با بیان این که ایران اسلامی دارای دستاوردهای مهم و بزرگی در مسائل مختلف بین المللی، علمی، فناوری، دفاعی و... است، بیان داشت: این تحولات و دستاوردها موجب شده جایگاه ایران در منطقه و بین الملل تاثیرگذار باشد، و در کنار این دستاوردها، نباید از مشکلات، مطالبات مردم و چالش های درونی که دولت با آن مواجه است، نیز غفلت کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان اظهار کرد: باید سعی کرد همه آحاد جامعه، دولت را همراهی کنند، تا با برنامه و تدبیر دشواری‌ها و مشکلات موجود رفع شود. لازم است دولت برای رفع موانع و چالش ها و شکوفایی کشور و حل مشکلات مردم گام های روبه جلوتری بردارد.

در ابتدای این دیدار، شهرام دبیری معاون امور مجلس رئیس جمهور گزارشی از برنامه ها و فعالیت های دولت در عرصه های مختلف ارائه داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است