کد خبر: ۱۰۵۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵- 30 October 2024
در ابتدای جلسه شورای نگهبان؛

آیت‌الله جنتی انتخاب دبیرکل جدید حزب‌الله لبنان را تبریک گفت/ بیرق مبارزه با صهیونیست‌ها برافراشته‌تر خواهد شد

دبیر شورای نگهبان انتخاب دبیرکل جدید حزب‌الله لبنان را تبریک گفت.

آیت‌الله جنتی انتخاب دبیرکل جدید حزب‌الله لبنان را تبریک گفت/ بیرق مبارزه با صهیونیست‌ها برافراشته‌تر خواهد شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده و روز بسیج دانش‌آموزی که مصادف با روز گذشته بود، اظهار داشت: امام خمینی (ره) از این دانش‌آموز بسیجی به عنوان رهبر یاد کردند. بسیجیان عزیز در راه دفاع از حقیقت از جان خویش گذشتند و باید یاد و خاطره آن‌ها را گرامی بداریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تشکیل بسیج، ابتکار تمدن‌ساز امام خمینی (ره) بود که امروز به الگویی قابل افتخار برای مجاهدان غیور جبهه جهانی مقاومت تبدیل شده و رژیم جعلی صهیونیستی که از حمایت همه‌جانبه جهان سلطه برخوردار است را درمانده کرده است.

آیت‌الله جنتی همچنین بیان داشت: ترور ناجوانمردانه شخصیت‌های ارزنده جبهه مقاومت، حمله شرارت‌‌بار و تجاوزگرانه به نقاطی از ایران عزیز و همچنین جنایت تروریستی در شرق کشور که ایران اسلامی را داغدار جمعی از فرزندان رشید خود کرد، رخدادهایی مصیبت‌بارند، اما تردیدی نیست که این خون‌های بی‌گناهِ بر زمین ریخته، بیرق مبارزه با ظلم و صهیونیست‌ها را برافراشته‌تر خواهد کرد و موجب تسریع در نابودی اذناب استکبار جهانی خواهد شد. 

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: قدرت‌های استکباری که حامیان اصلی گروهک‌ها و دولت‌های غیرقانونی تروریست هستند در انتظار عقوبت پشیمان‌کننده باشند.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم قاسم را به دبیرکلی حزب الله لبنان تبریک گفت و بیان داشت: این انتخاب نشان از صلابت و ایستادگی مومنانه جبهه مقاومت دارد و این پیام را به رژیم غیرقانونی جنایتکار صهیونیستی می‌دهد که پرچم شرافتمندی و عزت مجاهدان راه خدا هیچگاه بر زمین نخواهد ماند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

بررسی اساسنامه سازمان امور اجتماعی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است