کد خبر: ۱۰۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹- 30 October 2024
در جمع روسای نظارت و بازرسی انتخابات شهر شیراز مطرح شد؛

دکتر طحان‌نظیف: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد/ ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند.

دکتر طحان‌نظیف: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد/ ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان صبح روز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ در سفر به استان فارس و شهر شیراز با حضور در جمع روسای نظارت و بازرسی انتخابات مناطق ۱۴ گانه شهر شیراز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته با به شهادت رساندن بیش از ۴۲ هزار نفر و مجروح کردن بیش از صد هزار نفر، جنایات و فجایعی را نه تنها در حق مسلمانان غزه و لبنان بلکه در مقابل انسانیت انجام داده که این کشتار انسانی غیرقابل انکار است؛ هرچند صهیونیست‌ها با هدف قرار دادن خبرنگاران و اهالی رسانه در پی سانسور حقایق هستند و حتی محل حضور آنها را مورد هدف قرار می‌دهند.

دکتر طحان نظیف افزود: اطمینان داریم جبهه حق پیروز میدان است اما این نکته چیزی از جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در مقابل ملت مسلمان کم نمی‌کند. در این بین کسانی که خود را مدعی حقوق بشر و دموکراسی معرفی می‌کردند، با سکوت، چهره واقعی خود را به همه جهانیان نشان دادند.

وی با بیان اینکه مردم جهان و تاریخ شاهد جنایات رژیم اشغالگر قدس هستند، اظهار داشت: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد و مردم فلسطین و لبنان با انگیزه بیشتر ایستاده‌اند که این مقاومت برای جهانیان درس‌آموز است.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه این روزها بیش از پیش قدر شهدا را می‌دانیم، تأکید کرد: شهدا جان خود را به عنوان والاترین سرمایه هر انسان برای آرامش و آسایش دیگران فدا کردند. با توجه به تحولات منطقه و این میزان عداوت دشمن در سلب آسایش مردم مسلمان باید بیش از پیش قدر کار بزرگ شهیدان را دانست.

 دکتر طحان‌نظیف: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد/ ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند

شهیده کرباسی افتخاری برای مردم فارس

این استاد دانشگاه تصریح کرد: استان فارس و شهر شیراز این چند روز به عِطر شهیده معصومه کرباسی معطر شده است و چند جمله‌ای که فرزند بزرگوار این شهیده در محضر رهبر معظم انقلاب بیان کرد، بسیار درس‌آموز بود.

دکتر طحان نظیف شهادت شهیده کرباسی را افتخاری دیگر برای شهر شیراز و استان فارس دانست و گفت: شهیده کرباسی بار دیگر نشان داد که همچنان درب شهادت بر روی مشتاقان باز است و بانوان نیز می‌توانند پا به پای مردان مجاهدت کنند و به مقام والای شهادت برسند.

 دکتر طحان‌نظیف: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد/ ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند

مردم نقش‌آفرین اصلی انتخابات‌ها

این عضو حقوقدان شورای نگهبان در بخش دوم صحبت‌هایش با بیان اینکه بار اصلی انتخابات بر دوش ناظران است، ادامه داد: مفتخریم که در شورای نگهبان با شبکه ۳۰۰ هزار نفری ناظران همکاری داریم که همگی از بطن مردم هستند و بدون هیچ چشمداشتی در عرصه انتخابات حضور پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مردم انتخابات را در تمامی سطوح رقم می‌زنند که مایه افتخار کشورمان است، خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی همچون وزارت کشور و شورای نگهبان به عنوان پشتیبان انتخابات تلقی می‌شوند و نقش‌آفرینی مردم در اجرا و نظارت انتخابات کاملاً محسوس است.

 

مروری بر برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست‌جمهوری

دکتر طحان‌نظیف، شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور سابق کشورمان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: صبح روزی که رسانه‌های رسمی کشور خبر قطعی شهادت آیت‌الله رئیسی را اعلام کردند، شورای نگهبان دو ساعت بعد با وزارت کشور جلسه خود را مبنی بر برگزاری انتخابات طبق قانون اساسی برگزار کرد و بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه در کار کشور و مردم اختلالی شکل نگیرد، گام‌های همه را استوار کرد.

سخنگوی شورای نگهبان اضافه کرد: بدون هیچ وقفه‌ای کار برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انجام شد و در این مقطع زمانی، با ایجاد فضای تعامل و همدلی، تمام امور مربوط به انتخابات انجام شد.

دکتر طحان نظیف در ادامه گفت: برنامه‌ریزی و برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به این شکل و کمتر از 50 روز، نشان دهنده ثبات و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران تحت رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

 دکتر طحان‌نظیف: ندای مظلومیت فلسطینیان با حذف خبرنگاران سانسور نخواهد شد/ ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان در سراسر کشور هستند

ناظران مردمی انتخابات، بازوان شورای نگهبان

وی با بیان اینکه به ناظران به عنوان بازوان شورای نگهبان در استان‌های کشور دلگرم هستیم، تأکید کرد: کار انتخابات به عنوان یکی از رویدادهای مهم سیاسی کشورمان با نقشآفرینی ناظران به نحو احسن صورت‌ می‌گیرد. ناظران دفاتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان در سراسر کشور مدافعان حریم مردم سالاری دینی هستند.

این مقام مسئول، اعتماد مردم را در هر نهادی سرمایه آن دانست و گفت: اعتماد و اطمینان مردم با مولفه‌هایی نظیر حفظ استقلال و بی‌طرفی نهاد ناظر ایجاد می‌شود. لذا همواره باید نسبت به حفظ استقلال و بی‌طرفی این نهاد، تلاش خود را به کار بگیریم.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: صیانت از رأی و اراده مردم بدون هیچ تعلقی به احزاب و گروه‌های سیاسی وظیفه شورای نگهبان به عنوان یک ناظر تخصصی برشمرده می‌شود. در عمل نیز این نهاد تاکنون سعی کرده همواره وظایف قانونی خود را انجام دهد و پای رأی مردم ایستاده است.

دکتر طحان نظیف با بیان اینکه این شورا در عمل نشان داده است که رای مردم حق‌الناس می‌داند، ادامه داد: گاهی اوقات در صندوق‌های رای بزرگ، حتی تا چند روز شمارش و بررسی انجام می‌شود اما دقت ناظران کاهش نمی‌یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

او که آمد و او که رفت!

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)