کد خبر: ۱۰۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸- 08 October 2024
آیت‌الله حسینی خراسانی در گفت‌وگو با رسا تأکید کرد؛

طوفان‌الاقصی؛ پایانی بر افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی

عضو فقهای شورای نگهبان ضمن تبریک سالروز عملیات طوفان الاقصی، این عملیات را امید آفرین برای همه ملت های مظلوم جهان و سبب از بین رفتن تبلیغات شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی دانست.

طوفان‌الاقصی؛ پایانی بر افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، ضمن حیرت آور خواندن عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک پدیده در تاریخ جهان، سالروز انجام این عملیات را تبریک گفت و ادامه داد: طوفان الاقصی در حقیقت انعکاس و عکس العمل یک ملت از ستم به ستوه آمده و جمعیت مظلوم و تحت ستم بود؛ این ظلم و ستم و جنگ علیه مظلومان فلسطینی از حدود 80 سال پیش آغاز شد.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی درس های زیادی دارد؛ یکی از این درس ها این است که دفاع از سرزمین، خانه و شرف حق هر انسان و جمعیتی است، هر ملتی شرعا و قانونا می تواند از خودش دفاع کند و این عملیات در واقع عملیاتی دفاعی بود.

آیت‌الله حسینی خراسانی با اشاره به فطری بودن دفاع از خود اظهار داشت: مظلوم هیچ وقت نباید تصور کند حال که دشمن قدرتمند است نباید به فکر مقابله باشد، بلکه باید با تمام توان با دشمن مقابله کند؛ استقامت و صبر، یاری و نصرت خدا را به همراه خواهد داشت.

نماینده مجلس خبرگان رهبری، مقاومت مردم فلسطین و خصوصا عملیات طوفان الاقصی را امید آفرین برای تمام ملت های تحت ظلم جهان دانست و گفت: رژیم صهیونیستی  درنده خو و پلید با کمک حامیان خود و تبلیغات گسترده به دولت ها و ملت های منطقه باورانده بود که زوال ناپذیر است، اما طوفان الاقصی این تبلیغات دروغین را شکست و به مردم مظلوم دیگر نقاط جهان ثابت کرد مقاومت نتیجه می دهد و این رژیم خونخوار مورد حمایت آمریکا شکست پذیر است.

وی حملات وحشیانه امروز رژیم صهیونیستی را ناشی از استیصال و عدم موفقیت در عرصه میدان نبرد سیاسی و نظامی عنوان کرد و ابراز داشت: امروز کار به جایی رسیده که رژیم صهیونیستی خود را در معرض از بین رفتن می بیند و به این سبب دست به جنایات بی سابقه ای می زند و باعث کشته شدن مردم زیادی شده است و شهرهای زیادی را ویران و غیر قابل سکونت کرده و معلوم نیست چه تعداد مردم هنوز زیر آوار هستند.

آیت‌الله حسینی خراسانی یکی دیگر از جنایات های از روی استیصال این رژیم را که لازم است از نظر حقوق بین الملل پیگیری شود را انفجار دستگاه های ارتباطی و پیجرهای دست مردم ذکر کرد و افزود: استفاده از تکنولوژی برای ضربه زدن به مردم غیر نظامی حتما باید از طریق نهادهای بین المللی پیگیری شود و بی تفاوتی نهادهای بین المللی و مسلمان سبب جری شدن این رژیم و دست زدن به جنایت بیشتر و کشتار مردم جنوب لبنان شد.

وی تأکید داشت که روند زوال رژیم مشهود است و افزود: ترورهای اخیر فرماندهان حماس و حزب الله لبنان و استفاده از بمب های ممنوعه نشان از آن دارد که این رژیم در عرصه میدان به موفقیتی دست پیدا نکرده و برای پوشش شکست هایش دست به چنین جنایاتی می زند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با تمجید از مقاومت و عملیات های بدون وقفه جبهه مقاومت و خصوصا حزب الله لبنان ابراز کرد: با استمرار صبر و مقاومت مردم فلسطین و لبنان و حمایت های جمهوری اسلامی ایران قطعا فتح و پیروزی جبهه حق نزدیک است.

وی در پایان تصریح کرد: جبهه مقاومت باید قدر رهبری مقتدر و بصیر، رهبر معظم انقلاب را بداند، چراکه این یک فرصت استثنائی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

دکتر طحان‌نظیف خبر داد؛ شهادت ۵ ناظر انتخاباتی در آشوب‌های اخیر/ آمادگی شورای نگهبان برای رسیدگی سریع به طرح مربوط به اعتراضات/ «امنیت» لازمه و پیش‌شرط اعتراض و حل مساله است

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با فرزند شهید ناظر «حاتم عبدی»/ دکتر طحان‌نظیف: اتحاد و آگاهی مردم بار دیگر موجب شکست دشمن شد

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

حضور سخنگوی شورای نگهبان در مراسم تشییع شهدای جنگ تروریستی اخیر