کد خبر: ۱۰۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶- 02 October 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است/ نیروهای مسلح تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند/ ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند

دبیر شورای نگهبان گفت: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است.

آیت‌الله جنتی: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است/ نیروهای مسلح تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند/ ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) این شورا با قرائت آیه «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ» (۱۸ سوره انبیا) اظهار داشت: خداوند متعال را بابت نعمات بی‌شمار او شاکریم به ویژه نعمت برخورداری از نیرو‌های مسلح مومن مجاهد که در عصر حاضر تصویرگر جهاد فی سبیل الله شده و مایه عزت و امید مردم ایران اسلامی و تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند.

وی خاطرنشان کرد: حملات غیرتمندانه و پیروزی‌آفرین دیشب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به رژیم سفاک غیرقانونی صهیونیستی، بار دیگر اثبات کرد غافلان از خداوند تکیه‌شان بر خانه عنکبوت است و راهی جز نابودی پیش روی‌شان نیست.

دبیر شورای نگهبان بیان داشت: بهترین لطفی که حامیان رژیم‌صهیونیستی می‌توانند در حق این رژیم کودک‌کش بکنند این است که آن را از این مهلکه بیرون بکشند تا نابودی پیش از موعدش را به تماشا ننشیند.

جبهه حق پیروز نهایی نبرد است

آیت‌الله جنتی همچنین گفت: اتفاقاتی که این روزها در منطقه شاهد آن هستیم، تقابل جبهه حق و جبهه باطل است که همواره به اشکال مختلف وجود داشته و بر اساس سنت‌های تخلف‌ناپذیر الهی، جبهه حق پیروز نهایی این نبرد است.

وی عنوان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان آن چون اتکای‌شان به قدرت‌های مادی است تصور می‌کنند با حذف افراد و ضربه زدن به امکانات پیروز می‌شوند، غافل از اینکه در عالم، محاسبات و مناسباتی به نام سنّت‌های الهی وجود دارند که آن‌ها قادر به درکشان‌ نیستند و بر اساس این سنت‌های الهی، ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: مجاهدان جبهه حق با تقویت ایمان خود و با اعتقاد به «حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیل» مجاهدت می‌کنند و نصرت خداوند متعال، پاداش جهاد مومنانه آنان است.

نابودی رژیم صهیونیستی؛ تنها راه آرامش منطقه

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اعلام کرد: جنایات وحشیانه سران رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده اقتدار آن‌ها نیست، بلکه تلاش برای پنهان کردن رعب و ترسی است که بر اثر شرک آن‌ها، بر دل‌های‌شان افکنده شده و حقیقت این است که این رژیم نامشروع، در این نبرد نیز همچون گذشته، مغلوب نهایی خواهد بود.

وی افزود: جنایات و فجایعی که این روزها در غزه و لبنان شاهد آن هستیم نتیجه بی‌توجهی دولت‌ها و مجامع بین‌المللی به ضوابط است. محکومیت اقدامات مشروع نیز دفاع از ظلم و جنایات صهیونیسم است و به جای خود محکوم است.

این عضو فقیه شورای نگهبان اظهار داشت: سران کشورهای اسلامی باید عزت و امیدی که پس از حمله مجاهدان اسلام در چشم مردم‌شان می‌درخشید را ببینند و باور کنند تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: امروز جهان سلطه در کنار جنگ سخت، در عرصه جنگ نرم نیز به شدت فعال است و بر همین اساس، وظیفه جهاد تبیین بسیار بااهمیت است و دلسوزان انقلاب اسلامی نباید از آن غفلت کنند. هر کسی باید در این مصاف حق و باطل، وظیفه خود را بشناسد و به درستی به آن عمل کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد