کد خبر: ۱۰۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱- 28 September 2024

دعوت آیت‌الله اعرافی از امت اسلامی برای جهاد و انتقام خون سید مقاومت

مدیر حوزه‌های علمیه با تسلیت شهادت علامه مجاهد سید حسن نصرالله، تصریح کرد: علمای اعلام، حوزه‌های علمیه و همه نهادهای عالی حوزوی همچنان بر عهد و پیمان الهی استوار و در کنار مردم عزیز لبنان، فلسطین و حزب‌الله و مقاومت اسلامی خواهند بود و همه ملت‌ها و دولت‌ها را به انتقام و جهاد فرا می‌خوانند.

دعوت آیت‌الله اعرافی از امت اسلامی برای جهاد و انتقام خون سید مقاومت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، متن پیام آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه به شرح زیر است:

بسم الله قاصم الجبارین و مبیر الظالمین، انه خیر ناصر و معین

وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد (بقره/۲۰۷)

خداوند متعال دروازه های شهادت را به روی بندگان خاص خود گشوده است. پیامبر اعظم (ص) و پیشوایان پاک (ع) و سرور شهیدان، امام حسین (ع) ما را به بارگاه جهاد و شهادت فراخوانده اند و در عصر ما امام خمینی(ره) این مشعل را روشن و این پرچم را برافراشت و در پرتو آن راه استقلال و آزادی و رهایی و بیداری را به مسلمانان و مستضعفان جهان نشان داد و با گفتمان نوین انقلاب اسلامی معادلات جهان را تغییر داد و داغ شکست را بر دل مستکبران و صهیونیست ها نشاند. روحانیت اسلام نیز با شهادت مأنوس و همواره از شهادت در راه خدا و خدمت به مردم و مسلمانان استقبال کرده است.

اکنون ما هستیم و داغ جانسوز شهادت علامه مجاهد و فرمانده رشید حزب الله لبنان و مقاومت اسلامی حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای سید حسن نصرالله(اعلی الله مقامه)، این شخصیت بزرگوار یگانه روزگار و تغییر دهنده معادلات منطقه و فرماندهی راهبردی بود. آن عزیز مظهر فضائل اخلاقی و نماد عزت‌ عربی و اسلامی و بهره مند از حکمت و عقلانیت و برخوردار از عقل راهبردی و شجاعت میدانی و جاذبه معنوی و سیاسی بود. او توانست گفتمان نجات‌بخش انقلاب اسلامی و راه نورانی امام راحل (قدس سره) و امام خامنه‌ای(مدظله العالی) و امام موسی صدر و شهدای حزب الله را در لبنان و فلسطین و جهان اسلام امتداد بخشد و لبنان مظلوم و با سابقه تاریخی و تمدنی را زنده سازد و آن را محور معادلات منطقه قرار دهد. وجود نازنین او جاذبه ای نیرومند داشت و مغناطیس آن در جهان شعاع گسترده ای داشت و همزمان چهره نافذ و فریاد رسا و رهبری مقتدرانه او لرزه بر کاخ مستکبران و صهیونیست ها می افکند.

به یاری خداوند قادر عزیز متعال شهادت ایشان و شهید اسماعیل هنیه و دیگر فرماندهان شهید حزب‌الله و حماس و خیل عظیم کودکان و زنان و مردان فلسطین و لبنان و عالمان دینی شهید، آغاز طوفان های انقلابی خواهد شد و آتشفشان های خشم امت اسلام زبانه خواهد کشید و طومار غاصبان و ستمگران درهم خواهد پیچید.

این جنایت کم نظیر و درندگی وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و ضاحیه برآمده از استیصال و درماندگی این کیان غاصب و نتیجه پشتیبانی آمریکا و سکوت دولت های منطقه و وادادگی مجامع بین‌المللی و زبونی حکام وابسته و غفلت های جهان اسلام بود و به فضل الهی رسواگر ستم پیشگان و نوید بخش پیروزیهای بزرگ خواهد بود.

شهادت ایشان و شهید سردار پاسدار نیلفروشان و همه شهدای اخیر را به حضرت ولی عصر(عج)، حوزه های علمیه قم و نجف و سراسر جهان، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، مراجع عظام تقلید(دامت برکاتهم)، محور مقاومت در سراسر منطقه، ملت های فلسطین و لبنان و یمن و عراق و دیگر کشورها، امت اسلامی و عربی، ملت رشید ایران، حزب الله رشید، بازماندگان محترم شهدای مقاومت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بویژه بیت شهادت و شرف نصرالله تسلیت و تعزیت و تبریک میگویم.

علمای اعلام و حوزه‌های علمیه و همه نهادهای عالی حوزوی همچنان بر عهد و پیمان الهی استوار و در کنار مردم عزیز لبنان و فلسطین و حزب‌الله و مقاومت اسلامی خواهند بود و همه ملت‌ها و دولت ها را به انتقام و جهاد فرا می خوانند. بی گمان خشم الهی و امت اسلام و سپاه محمد (صلی الله علیه و آله)، صهیونیست ها و مستکبران پشتیبان آن را نابود خواهد کرد. باذن الله و عونه.

بدین مناسبت از سوی جامعه مدرسین، شورای عالی، مدیریت حوزه های علمیه و نهادهای عالی حوزوی از روز یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ به مدت سه روز در حوزه های علمیه سراسر کشور و حوزه قم عزای عمومی و تعطیلی درس ها اعلام و اجتماع عظیم حوزویان و مردم شریف قم برگزار خواهد شد.

الا ان نصرالله قریب و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم.

علی رضا اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه

۷ / ۷ / ۱۴۰۳

۲۴ ربیع المولود ۱۴۴۶

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

ابقای اعضای هیئت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی