کد خبر: ۱۰۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱- 28 September 2024

دعوت آیت‌الله اعرافی از امت اسلامی برای جهاد و انتقام خون سید مقاومت

مدیر حوزه‌های علمیه با تسلیت شهادت علامه مجاهد سید حسن نصرالله، تصریح کرد: علمای اعلام، حوزه‌های علمیه و همه نهادهای عالی حوزوی همچنان بر عهد و پیمان الهی استوار و در کنار مردم عزیز لبنان، فلسطین و حزب‌الله و مقاومت اسلامی خواهند بود و همه ملت‌ها و دولت‌ها را به انتقام و جهاد فرا می‌خوانند.

دعوت آیت‌الله اعرافی از امت اسلامی برای جهاد و انتقام خون سید مقاومت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، متن پیام آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه به شرح زیر است:

بسم الله قاصم الجبارین و مبیر الظالمین، انه خیر ناصر و معین

وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ وَاللّهُ رَؤُوفٌ بِالْعِبَاد (بقره/۲۰۷)

خداوند متعال دروازه های شهادت را به روی بندگان خاص خود گشوده است. پیامبر اعظم (ص) و پیشوایان پاک (ع) و سرور شهیدان، امام حسین (ع) ما را به بارگاه جهاد و شهادت فراخوانده اند و در عصر ما امام خمینی(ره) این مشعل را روشن و این پرچم را برافراشت و در پرتو آن راه استقلال و آزادی و رهایی و بیداری را به مسلمانان و مستضعفان جهان نشان داد و با گفتمان نوین انقلاب اسلامی معادلات جهان را تغییر داد و داغ شکست را بر دل مستکبران و صهیونیست ها نشاند. روحانیت اسلام نیز با شهادت مأنوس و همواره از شهادت در راه خدا و خدمت به مردم و مسلمانان استقبال کرده است.

اکنون ما هستیم و داغ جانسوز شهادت علامه مجاهد و فرمانده رشید حزب الله لبنان و مقاومت اسلامی حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای سید حسن نصرالله(اعلی الله مقامه)، این شخصیت بزرگوار یگانه روزگار و تغییر دهنده معادلات منطقه و فرماندهی راهبردی بود. آن عزیز مظهر فضائل اخلاقی و نماد عزت‌ عربی و اسلامی و بهره مند از حکمت و عقلانیت و برخوردار از عقل راهبردی و شجاعت میدانی و جاذبه معنوی و سیاسی بود. او توانست گفتمان نجات‌بخش انقلاب اسلامی و راه نورانی امام راحل (قدس سره) و امام خامنه‌ای(مدظله العالی) و امام موسی صدر و شهدای حزب الله را در لبنان و فلسطین و جهان اسلام امتداد بخشد و لبنان مظلوم و با سابقه تاریخی و تمدنی را زنده سازد و آن را محور معادلات منطقه قرار دهد. وجود نازنین او جاذبه ای نیرومند داشت و مغناطیس آن در جهان شعاع گسترده ای داشت و همزمان چهره نافذ و فریاد رسا و رهبری مقتدرانه او لرزه بر کاخ مستکبران و صهیونیست ها می افکند.

به یاری خداوند قادر عزیز متعال شهادت ایشان و شهید اسماعیل هنیه و دیگر فرماندهان شهید حزب‌الله و حماس و خیل عظیم کودکان و زنان و مردان فلسطین و لبنان و عالمان دینی شهید، آغاز طوفان های انقلابی خواهد شد و آتشفشان های خشم امت اسلام زبانه خواهد کشید و طومار غاصبان و ستمگران درهم خواهد پیچید.

این جنایت کم نظیر و درندگی وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و ضاحیه برآمده از استیصال و درماندگی این کیان غاصب و نتیجه پشتیبانی آمریکا و سکوت دولت های منطقه و وادادگی مجامع بین‌المللی و زبونی حکام وابسته و غفلت های جهان اسلام بود و به فضل الهی رسواگر ستم پیشگان و نوید بخش پیروزیهای بزرگ خواهد بود.

شهادت ایشان و شهید سردار پاسدار نیلفروشان و همه شهدای اخیر را به حضرت ولی عصر(عج)، حوزه های علمیه قم و نجف و سراسر جهان، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، مراجع عظام تقلید(دامت برکاتهم)، محور مقاومت در سراسر منطقه، ملت های فلسطین و لبنان و یمن و عراق و دیگر کشورها، امت اسلامی و عربی، ملت رشید ایران، حزب الله رشید، بازماندگان محترم شهدای مقاومت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بویژه بیت شهادت و شرف نصرالله تسلیت و تعزیت و تبریک میگویم.

علمای اعلام و حوزه‌های علمیه و همه نهادهای عالی حوزوی همچنان بر عهد و پیمان الهی استوار و در کنار مردم عزیز لبنان و فلسطین و حزب‌الله و مقاومت اسلامی خواهند بود و همه ملت‌ها و دولت ها را به انتقام و جهاد فرا می خوانند. بی گمان خشم الهی و امت اسلام و سپاه محمد (صلی الله علیه و آله)، صهیونیست ها و مستکبران پشتیبان آن را نابود خواهد کرد. باذن الله و عونه.

بدین مناسبت از سوی جامعه مدرسین، شورای عالی، مدیریت حوزه های علمیه و نهادهای عالی حوزوی از روز یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ به مدت سه روز در حوزه های علمیه سراسر کشور و حوزه قم عزای عمومی و تعطیلی درس ها اعلام و اجتماع عظیم حوزویان و مردم شریف قم برگزار خواهد شد.

الا ان نصرالله قریب و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم.

علی رضا اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه

۷ / ۷ / ۱۴۰۳

۲۴ ربیع المولود ۱۴۴۶

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی