کد خبر: ۱۰۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹- 28 August 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

تقدیر آیت‌الله جنتی از مهمان‌نوازی کریمانه و سرشار از معرفت مردم و دولت عراق /سبک مدیریتی شهید رجایی باید به عنوان یک دستاورد انقلاب تدوین و ارائه شود

دبیر شورای نگهبان گفت: سبک مدیریتی شهید رجایی باید به عنوان یک دستاورد انقلاب تدوین و ارائه شود.

تقدیر آیت‌الله جنتی از مهمان‌نوازی کریمانه و سرشار از معرفت مردم و دولت عراق /سبک مدیریتی شهید رجایی باید به عنوان یک دستاورد انقلاب تدوین و ارائه شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه صبح امروز (چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت سالروز اربعین شهادت سرور آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) گفت: همچون سالیان گذشته، با همت میلیون‌ها عاشق و شیفته آن حضرت، در این ایام تصویری عظیم و حماسه‌ای بی‌نظیر پیش چشم جهانیان قرار گرفت که مفهوم آن پیروزی حتمی حق بر باطل است.

وی ادامه داد: به نوبه خود، به همه کسانی که مخلصانه در شکل‌گیری این حماسه عظیم نقش داشتند خداقوت می‌گوییم و به‌ویژه از مهمان‌نوازی کریمانه و سرشار از معرفت مردم و دولت عراق تشکر می‌کنیم. 

دبیر شورای نگهبان راهپیمایی اربعین را سرشار از آموزه‌هایی دانست که به‌کارگیری آن‌ها در زندگی فردی و اجتماعی، به تحقق سبک زندگی اصیل اسلامی خواهد انجامید. 

آیت‌الله جنتی در همین زمینه یادآور شد: مفهوم زائر و ویژگی‌های شخصیتی زائر که در تعالیم دینی ما به آن‌ها اشاره شده است بخش مهمی از این آموزه‌هاست.

وی با اشاره به سالروز ترور شهیدان رجایی و باهنر توسط منافقین که به نام روز مبارزه با تروریسم نامگذاری شده است، تصریح کرد: اخلاص و ایمان شهیدان رجایی و باهنر باعث شد به معیارهایی اصیل برای سنجش مدیران در نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل شوند که حقیقتا از سرمایه‌های ماندگار انقلاب است.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه شهید رجایی امروز فقط نام یک رییس جمهور نیست، بلکه نام سبکی از مدیریت بر پایه اخلاص، صداقت و ایمان به ارزش‌های الهی است، گفت که با این سبک مدیریتی می‌توان مشکلات پیش روی کشور را حل کرد.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد: نهادهای آموزشی باید سبک مدیریتی شهید رجایی را به عنوان یک دستاورد انقلاب اسلامی تدوین و ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی اگر در حماسه‌ای که حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفای ایشان آفریدند، تدبر کنند، متوجه می‌شوند با تمسک به شیوه‌های غیر‌انسانی مانند ترور نمی‌توانند مانع حرکت جبهه حق و تحقق وعده الهی پیروزی مظلومین بر مستکبرین شوند.    

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت سخنگوی شورای نگهبان از حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند/ هر سخنی که بوی تفرقه بدهد، کمک به دشمن است

انتشار مجموعه دوجلدی «معاهدات بین‌المللی و نظارت شورای نگهبان»

توان موشکی ایران، آمریکا را به ذلت کشاند

ملت حسینی ایران در برابر تهدید دشمن تسلیم‌ نخواهد شد

خبرنگاران، پاسدار حافظه تاریخی ملت و نگهبان آگاهی جامعه هستند

گزارش تصویری آیین افتتاحیه همایش ملی «قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای»

جزئیات و محور‌های همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

اسحاقی خبر داد؛ برگزاری همایش ملی قانون و قانون‌گذاری در منظومه فکری رهبر شهید در ۱۳ محور

باهنر: ساماندهی قوانین مورد تاکید رهبر شهید و سیاست‌های کلی نظام است

دکتر حدادعادل: رهبر شهید عمل به قانون را بزرگترین مانع در برابر دیکتاتوری می‌دانستند/ خاطراتی از اهتمامِ امام شهید به استقلال مجلس و قانون‌گذاری

پربازدید ها

جزئیات و محور‌های همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

اسحاقی خبر داد؛ برگزاری همایش ملی قانون و قانون‌گذاری در منظومه فکری رهبر شهید در ۱۳ محور

باهنر: ساماندهی قوانین مورد تاکید رهبر شهید و سیاست‌های کلی نظام است

حضور ۴ ساعته سخنگوی شورای نگهبان در باشگاه خبرنگاران جوان و خبرگزاری صدا و سیما/ تقدیر از تلاش‌گران عرصه آگاهی و گفت‌وشنود صمیمی با خبرنگاران

دکتر حدادعادل: رهبر شهید عمل به قانون را بزرگترین مانع در برابر دیکتاتوری می‌دانستند/ خاطراتی از اهتمامِ امام شهید به استقلال مجلس و قانون‌گذاری

دکتر طحان‌نظیف: خبرنگاران امانت‌داران حقیقت و راویان صادق تاریخ‌اند

خبرنگاران، پاسدار حافظه تاریخی ملت و نگهبان آگاهی جامعه هستند

دکتر کدخدایی: رهبر شهید انقلاب رعایت قانون و ضابطه را بر مصلحت‌اندیشی ترجیح می‌دادند/ ایشان قانون اساسی را قاعده شکل‌گیری تمدن عظیم اسلامی می‌دانستند

مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی هر دو قانون رسمی کشور هستند

مباحث «حوزه پیشرو و سرآمد» در اولویت باشد