کد خبر: ۱۰۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹- 03 August 2024
آیت‌الله خاتمی تأکید کرد؛

عملیاتی سخت‌تر از وعده صادق، در انتظار صهیونیست‌ها

نماینده مجلس خبرگان رهبری تعبیر خونخواهی را به عنوان یک تکلیف قطعی برشمرد و گفت: رژیم صهیونیستی از الان خوابش نمی‌برد و بدانند عملیاتی سخت تر از وعده صادق در انتظارشان است.

عملیاتی سخت‌تر از وعده صادق، در انتظار صهیونیست‌ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید احمد خاتمی نماینده مجلس خبرگان رهبری در مراسم بزرگداشت شهید مقاومت، شهید القدس حاج اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که از سوی دفتر مقام معظم رهبری در قم، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه – سلام الله علیها -، دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه جمعه شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی، حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، گفت: مقاومت مثل سرو ایستاده و قدم به قدم به سوی نابودی اسرائیل پیش می رود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری شهید هنیه را به عنوان مجاهد خستگی ناپذیر فلسطینی ستوده اند، ابراز داشت: شهید هنینه فرزندان و عزیزانش را در این راه تقدیم کرد و بالاخره جانش را آماده فدا کردن در راه ملت مظلوم کرده بود و امروز ما با افتخار باید بگوییم که حوزه علمیه پیشگام در دفاع از مقاومت فلسطین بوده است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه آیت‌الله خوانساری طلاب را برای حمایت از مظلومین بسیج کرده بود، اظهار داشت: این عالم در مقابل چون و چراها می فرمود ما باید در مقابل مظلوم وظیفه خود را انجام دهیم و این از افتخارات حوزه علمیه است.

خونخواهی تکلیف قطعی ماست

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در شهادت اسماعیل هنیه گفت: تعبیر وظیفه و تکلیف یعنی ما این کار را قطعا خواهیم کرد.

وی افزود: رژیم صهیونیستی از الان خوابش نمی برد و بداند عملیاتی سخت تر از وعده صادق در انتظارشان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرآن خداوند را "عزیزٌ ذوانتقام" می خواند، تصریح کرد: ما باید به اخلاق خدایی متخلق شویم و آنجایی که جای انتقام است باید سخت انتقام بگیریم و جایی که باید رحمت داشت با لطف و رحمت برخورد کنیم.

شعار مرگ بر اسرائیل یک‌ حکم فقهی است

آیت‌الله خاتمی ادامه داد: جنایتی که در تهران اتفاق افتاد و مهمانمان را کنار گوشمان شهید کردند، این جنایت دو بُعد دارد، بُعد اول مباشر این جنایت یعنی رژیم جنایتکار آدم‌کش صهیونیستی است که چهار عنوان فقهی قاتل، مفسد، محارب و باغی را با خود به همراه دارد و شعار مرگ بر اسرائیل یک‌ حکم فقهی است.

وی ضمن گلایه از سازمان حقوق بشر و اینکه در مفسد بودن این رژیم برای هیچ عاقلی شک و تردیدی نیست، اذعان کرد: سازمان های حقوق بشری خفه خون گرفته اند و تنها یک بیانیه بی ارزش داده اند، در کنگره هم یک وحشی صحبت کرده و پنجاه بار تشویقش می کنند، مرگتان باد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری سبب اقوای از مباشر را رژیم‌ مستکبر آمریکا قلمداد کرد و ابراز داشت: با همه این جنایات هنوز آمریکا پشت اسرائیل ایستاده و تاسف بار این جاست در نظام ما هنوز عده ای به دنبال تطهیر آمریکا هستند، هرکجا جنایتی است سبب اقوای از مباشر آمریکاست و حق آمریکا شعار مرگ بر آمریکا است.

انتقام صدای واحد و یکپارچه ملت

وی با بیان اینکه غرب گرایان به دنبال تطهیر آمریکا هستند و این یعنی شریک جنایات آنان هستند، خاطرنشان کرد: امروز ایران را توصیه می کنند که واکنش نشان ندهید اما یک صدا از مردم و رهبر ما طنین انداز شده است و این صدا محکم می گوید: انتقام انتقام.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه هر صدایی غیر از صدای انتقام در این عرصه بلند شود صدای باطل است، اظهار کرد: مردم ما منتظر انتقام هستند و این صدای واحد نظام‌ و‌ ملت است.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به کیفیت و زمان انتقام بیان کرد: مردمی که به حق می گویید انتقام بدانید به فضل خدا نظام مصمم بر انتقام است اما این انتقام تدبیر می‌خواهد.

با تدبیر و در زمان مناسب انتقام خواهیم گرفت

وی اضافه کرد: در عملیات وعده صادق این تدبیر به خوبی شکل گرفت و تدبیر در انتقام پیش رو هم به خوبی شکل خواهد گرفت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه فرهنگ ما ایرانیان مهمان نوازی است، گفت: در این حادثه دل رهبر و ملت مهمان نواز ما سوخت و انتقام‌ مهمانمان را به فضل الهی خواهیم گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

لایحه سند الحاقی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی الحاقی به معاهده چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر تایید شد

طرح استفساریه جزء ۱۳ بند ب ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده تایید شد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دسته بندی موضوعی مجموعه نظرات شورای نگهبان، دسترسی پژوهشگران به محتوای مورد نظر را آسان‌تر می‌کند

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است