کد خبر: ۱۰۲۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲- 28 June 2024
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

سخنگوی شورای نگهبان: رای‌گیری همچنان ادامه دارد/ از هرگونه گمانه‌زنی پرهیز شود

دکتر طحان نظیف گفت: رای‌گیری همچنان در شعب اخذ رای در حال انجام است و هنوز نمی‌توان آماری از میزان مشارکت مردم ارائه کرد.

سخنگوی شورای نگهبان: رای‌گیری همچنان ادامه دارد/ از هرگونه گمانه‌زنی پرهیز شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رای‌گیری همچنان در شعب اخذ رای در حال انجام است و هنوز نمی‌توان آماری از میزان مشارکت مردم ارائه کرد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: شمارش آرا پس از اتمام فرآیند رای‌گیری آغاز خواهد شد و باید تاکید کنم که هرگونه گمانه‌زنی در خصوص نتیجه انتخابات از نظر ما تا پیش از اتمام رأی‌گیری اعتباری ندارد؛ طبیعتاً نتایج پس از شمارش و تجمیع از طرف مقامات رسمی در وزارت کشور اطلاع‌رسانی خواهد شد. با توجه به اینکه مردم همچنان پای صندوق‌های رای حضور دارند و شاهد صفوف به هم پیوسته هستیم، باید تا قبل از اتمام رأی‌گیری از هرگونه گمانه‌زنی خودداری شود تا آرامش مردم و جامعه خدایی نکرده به هم نخورد.

وی درباره تخلفات گزارش شده نیز گفت: براساس گزارشی که از همکارانم در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات دریافت کردم، موارد جزئی به کارگروه‌های شش‌گانه ارائه شد که موارد خاصی نبودند و مورد پیگیری قرار گرفتند. برخی از موارد با تماس تلفنی و تذکر حل شدند. تعداد مورد اندکی هم به قوه قضائیه ارجاع داده شد.

سخنگوی شورای نگهبان درباره احتمال دومرحله‌ای شدن انتخابات عنوان کرد: این موضوع بعد از شمارش آرا مشخص خواهد شد. از همان روزی که تقویم انتخابات آماده شد، این موضوع در آن نظر گرفته شد و طبق قانون جمعه بعد از مرحله اول یعنی ۱۵ تیر به عنوان زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مشخص شد.

وی افزود: بخشی از تمهیدات لازم برای مرحله دوم اندیشیده و اقداماتی انجام شده است. بخش دیگری از آن تمهیدات و اقدامات نیز در صورتی که انتخابات به مرحله دوم برود، اجرایی خواهد شد.

دکتر طحان‌نظیف درباره موضوع بررسی صحت انتخابات هم اعلام کرد: پس از اعلام نتایج توسط وزارت کشور، نامزدها به مدت سه روز فرصت اعتراض دارند. سپس شورای نگهبان به بررسی صحت انتخابات و اعلام نتیجه در این باره خواهد پرداخت.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین بیان داشت: پس از اتمام فرآیند انتخابات و تایید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، فرآیندهای بعدی یعنی برگزاری مراسم‌های تنفیذ و تحلیف برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

دکتر طحان‌نظیف خبر داد؛ شهادت ۵ ناظر انتخاباتی در آشوب‌های اخیر/ آمادگی شورای نگهبان برای رسیدگی سریع به طرح مربوط به اعتراضات/ «امنیت» لازمه و پیش‌شرط اعتراض و حل مساله است

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با فرزند شهید ناظر «حاتم عبدی»/ دکتر طحان‌نظیف: اتحاد و آگاهی مردم بار دیگر موجب شکست دشمن شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

حضور سخنگوی شورای نگهبان در مراسم تشییع شهدای جنگ تروریستی اخیر