کد خبر: ۱۰۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۶- 12 June 2024
آیت‌الله اعرافی در دیدار سفیر ایران در واتیکان:

دائرةالمعارف مناسبات اسلام و مسیحیت کاتولیک تدوین شود

مدیرحوزه‌های علمیه کشور بر ضرورت تدوین دائرةالمعارف مناسبات اسلام و مسیحیت کاتولیک تاکید کرد و گفت: در دیدار با پاپ یادآور شدیم که ۱۲ مسئله جهانی وجود دارد که بر سر آن اتفاق نظر داریم و پیشنهاد دادیم که خوب است به عنوان نهادهای دینی منشور مشترکی را در این مسائل تهیه کنیم.

دائرةالمعارف مناسبات اسلام و مسیحیت کاتولیک تدوین شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار حجت الاسلام والمسلمین مختاری سفیر کشورمان در واتیکان با تأکید بر اینکه روابط نهاد دینی حوزه با واتیکان باید تعمیق یابد، اظهار کرد: واتیکان یکی از مهم‌ترین مراکز ارتباطی ماست و امید است این تعاملات ساماندهی و توسعه پیدا کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: ما به پروتکل‌های سفارت و وزارت‌خانه پایبند هستیم، اما در کنار این پروتکل‌ها، تعمیق روابط نهاد دینی حوزه با نهاد واتیکان را مدنظر قرار داده ایم و از شما به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران و نماینده حوزه علمیه در واتیکان خواستار پیگیری مصوبات دیدار هیئتی از حوزه علمیه در واتیکان باشید و در این مسیر مجموعه مدیریت حوزه نیز حمایت لازم را انجام خواهد داد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در مسائل علمی، تحقیقی و پژوهشی، ظرفیت های بسیاری وجود دارد، تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که یک دائرةالمعارف مشترک میان اسلام، تشیع و واتیکان داشته باشیم، چراکه این موسوعه می‌تواند در عمق بخشیدن به روابط بسیار موثر باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور یادآور شد: در دیدار با پاپ یادآور شدیم که ۱۲ مسئله جهانی وجود دارد که بر سر آن اتفاق نظر داریم و پیشنهاد دادیم که خوب است به عنوان نهادهای دینی منشور مشترکی را در این مسائل تهیه کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند