کد خبر: ۱۰۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶- 08 June 2024
آیت‌الله شب زنده دار:

مردم با حضور باشکوه در انتخابات، ادامه دهنده راه امام خواهند بود

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه مردم عزیز ایران اسلامی با حضور باشکوه در انتخابات پیش رو ادامه دهنده راه امام خواهند بود، گفت: اگر چه ملت ایران از مسئولان و دولتمردان مطالباتی دارند اما همواره زمان شناس بوده و با حضور به موقع خار چشم دشمنان انقلاب شده اند.

مردم با حضور باشکوه در انتخابات، ادامه دهنده راه امام خواهند بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا آیت‌الله شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان در پایان درس خارج روز چهارشنبه با اشاره به شخصیت جامع حضرت امام خمینی (ره) گفت: هرچند معمار کبیر انقلاب امام معصوم نبوده اند، اما با مطالعه و سیر در منهج امام، ایشان در تمام امور سیاسی، اخلاقی برای ما می تواند الگو باشد.

وی خطاب به طلاب افزود: تابستان‌های امام اوقات تعطیل نبود و بسیاری از کتب ایشان در ایام تعطیل و تابستان تالیف شده است و بسیاری از مطالب نوشته شده امام در همان فصل تابستان و اوقات فراغت نگاشته شده اند، بنابراین در تعطیلی روال تحقیق عوض می شود نه اینکه کلا کار و فعالیت علمی کنار گذاشته شود.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به حالات معنوی امام راحل در شیوه تدریس شان اظهار داشت: ساعت تدریس امام ساعت هشت صبح بود که به صورت معمول خیلی شلوغ نمی شد یک روز به امام عرض شد ساعت را تغییر دهید و چند ساعت کلاس را به تعویق بیندازید تا کلاس شما شلوغ شود؛ امام قبول نکردند و فرمودند طلاب در انتخاب درس آزاد هستند و من ساعت را تغییر نمی دهم و به خاطر شلوغی چنین کاری نکردند.

آیت‌الله شب زنده دار ادامه داد: حضرت امام خیلی مواظبت داشتند کار برای خدا باشد و ذره ای ریا و منیت در آن نباشد و در عمل به وظیفه و برای خدا کار کردن از هیچ عملی مضایقه نکردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام در راه انقلاب گام های استوار برداشتند، تصریح کرد: زیربنای عمل امام ایمان به معاد بود و به همین خاطر هم هیچگاه در برابر دستگاه ظلمه ساکت ننشستند و در راه انقلاب همواره ثابت قدم و استوار بودند.

وی ادامه داد: این انقلاب فرآورده ثمرات امام راحل و همراهی ملت ایران است، مردم ما علی رغم مشکلات و گلایه ها همواره وفادار به امام و انقلاب بوده اند و این موضوع را در تشییع شهدای خدمت نشان دادند که زمان شناس می باشند و در مواقع حساس حضور پیدا می کنند.

آیت‌الله شب زنده دار با بیان اینکه مردم در مقام انتخاب هرچقدر در انتخاب افراد دقت نظر بیشتری به خرج بدهند قطعاً به رشد انقلاب کمک خواهند کرد، اضافه کرد: به فضل الهی مردم عزیز ایران اسلامی با حضور باشکوه در انتخابات پیش رو ادامه دهنده راه امام خواهند بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

پربازدید ها

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جمهوری اسلامی ایران هرگز ذلت را نخواهد پذیرفت

اسنپ‌بک حلقه‌ای از زنجیره رویکرد جنگ تمدن‌هاست/ سه راهبرد امت ایران و اسلام در برهه حساس تاریخی

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد