کد خبر: ۱۰۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۱- 18 May 2024
آیت‌الله حسینی خراسانی:

همه باید همت کنند تا مشکلات معیشتی حل شود

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: یکی از مشکلات کشور مسئله معیشت است و عده‌ای در رنج زندگی می‌کنند بنابراین همه باید همت کنند تا این مشکلات معیشتی حل شوند.

همه باید همت کنند تا مشکلات معیشتی حل شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار امام جمعه و مسئولین ادارات شهرستان قرچک که عصر پنحشنبه در ساختمان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد ضمن تبریک دهه کرامت به تبیین آیه دوم سوره مبارکه صف پرداخت.

وی ابراز داشت: خداوند در این آیه می‌فرماید «لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ.» یعنی چرا حرفی می‌زنید که خود به آن عمل نمی‌کنید. این آیه شریفه را باید سرلوحه کار، تلاش، فعالیت و ارتباطات خود قرار دهیم.

عضو جامعه مدرسین با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمنان نسبت به مشکلات کشور گفت: امروز در کشور، در حوزه‌های مختلف، خوبی‌های زیادی داریم؛ البته منکِر وجود برخی بد اخلاقی‌ها در جامعه نیستیم، اما اینگونه نیست که بگوییم بد اخلاقی در جامعه غوغا می‌کند.

عضو فقهای شورای نگهبان اظهار داشت: یکی از مشکلات کشور مسئله معیشت است و عده‌ای در رنج زندگی می‌کنند. همه باید همت کنند تا این مشکلات معیشتی حل شوند.

وی افزود: در کشور ما یک کمبودها، کاستی‌ها، بد اخلاقی‌ها و بی عدالتی‌هایی هم وجود دارد که البته به هر اندازه باشد قابل قبول و زیبنده این نظامی که آموزه‌های آن بر اساس فرهنگ حکومت علوی شکل گرفته است، نیست؛ اما تقوا، عدالت و این ارزش‌ها نیز در جامعه جاری و حاکم است.

استاد حوزه علمیه قم ابراز داشت: قرآن نمی‌گوید که حالا که عمل نمی‌کنید پس نگویید؛ بلکه می‌گوید همانطوری که می‌گویید عمل کنید. یعنی دو وظیفه وجود دارد. هم گفتن و هم عمل کردن مطابق آن.

وی تصریح کرد: از مسائلی که آزاد دهنده است این است که برخی از ما که وظیفه‌مان عمل کردن است، بیش از آنکه عمل کنیم حرف می‌زنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: باید بیش از آنچه تا کنون در دنیا درخشیده‌ایم، بدرخشیم؛ چرا که مردمی پا به کار و رهبری بی‌نظیر در فراست، سیاست، مدیریت، شجاعت، مهربانی و دلسوزی داریم.

وی افزود: اگر فارغ از تعصبات قضاوت کنیم رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در حدی ممتاز است که امروز در دنیا نظیر ندارد. لذا ملت ایران باید به خود ببالد که در میان همه ملت‌های دنیا خداوند به آنان رهبری عنایت کرده است که در میان همه سران جهان برتر است.

آیت‌الله حسینی خراسانی راه حل مشکلات کشور را خدمت و فعالیت جهادی مسئولین عنوان کرد و ابراز داشت: از فرصت خدمت به عنوان مسئولیتی که در اختیار شما گذاشته شده است استفاده کنید، چرا که این عمر این مسئولیت‌ها زیاد نیست.

وی مردم ایران را مردمی قدر شناس توصیف کرد و اظهار داشت: اگر مردم پای کار باشند، آمریکا و همه قدرت‌های دیگر جهان هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب