کد خبر: ۱۰۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۹- 11 May 2024
آیت‌الله اعرافی در دیدار رئیس سازمان انرژی اتمی:

اگر در دنیا اقتدار علمی نداشته باشیم، کارمان پیش نمی‌رود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: اگر در دنیا اقتدار علمی نداشته باشیم، کارمان پیش نمی رود؛ اقتدار علمی پایه اصلی هر پیشرفتی در عرصه بین الملل است.

اگر در دنیا اقتدار علمی نداشته باشیم، کارمان پیش نمی‌رود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان ضمن تبریک دهه کرامت اظهارکرد: در ابتدا جای دارد از حضور ارزشمند ریاست محترم جمهوری و هیئت وزیران در آغاز دهه کرامت به استان قم، تقدیر و تشکر داشته باشم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با قدردانی از زحمات و تلاش های مهندس محمد اسلامی در مقام ریاست سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: شما در جایگاهی بسیار استراتژیک و حساس مشغول خدمت به جامعه اسلامی هستید، لذا از تلاش های بنیادین شما تشکر می کنم و دعاگویتان هستیم.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در این دوره باید از دولت به لحاظ نگاهی که به مرزهای علمی وتوسعه علمی داشت، بویژه در خصوص انرژی هسته ای تشکر کرد، افزود: اگر در دنیا اقتدار علمی نداشته باشیم، کارمان پیش نمی رود؛ اقتدار علمی پایه اصلی هر پیشرفتی در عرصه بین الملل است.

افکارعمومی را با دستاوردهای علمی انرژی هسته ای آشنا کنید

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به علمیات غرورآفرین وعده صادق، ادامه داد: وعده صادق یک نقطه عطف در منطقه و جهان ایجاد کرد. اگر بخواهیم تحلیل کنیم، ارکان این عملیات و نقطه عطف آن، اول ملت بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی، سپس رهبری معظم و فرماندهی معظم له که از دهه های گذشته آغاز شده است، رکن سوم نیروهای مسلح مقتدر کشورمان اعم از سپاه و ارتش و رکن چهارم جامعه نخبگان و علمای ما در دانشگاه و حوزه های علمیه است. پیشرفت های موشکی و تسلیحاتی که شاهد آن هستیم، حاصل تعامل و همکاری میان قوای نظامی و از سوی دیگر نخبگان دانشگاهی ما می باشد که در همین مسیر جمعی از نخبگان و دانشمندان ما به شهادت رسیده اند، یادشان گرامی باد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به اهتمام جدی مقام معظم رهبری به توسعه علمی و پیشرفت های نظامی و دفاعی کشور اشاره کرد و افزود: حضرت آقا نگاه ویژه ای به پیشرفت های علمی در انرژی هسته ای دارد، چرا که با اقتدار علمی و دانشی و حرکت در مرزهای دانش می توانیم در عرصه بین الملل حرفی برای گفتن داشته باشیم. حرکت در مرز دانش، اقتدار ایجاد می کند و لذا از اهتمام سازمان انرژی اتمی در این زمینه تشکر می کنم.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه چشم بسیاری از ملت های مسلمان و حتی غیرمسلمان در اقصی نقاط دنیا به ایران مقتدر و استکبارستیز دوخته شده است، خاطرنشان کرد: زمانی که اولین ماهواره پژوهشی و تحقیقاتی ایران با موفقیت به فضا پرتاب شد، بنده در جمعی چند هزار نفری در یکی از کشورهای آفریقایی مشغول سخنرانی بودم، از همهمه، شادی و تکبیر مستمعین حاضر در مراسم عمق ارادت ملت های مظلوم جهان را به جمهوری اسلامی ایران پی بردم.

آیت‌الله اعرافی ادامه داد: خبرها و گزارش خوبی ارائه کردید، کم و بیش در جریان مسائل بودم، اما واقعا انرژی هسته ای با گوشت، پوست و خون مردم عجین است، این ملت سالها پای این رشد علمی و اقتدار علمی و فناوری ایستاده، طبیعتاً این حق مسلم باید در زندگی مردم جاری باشد. حضور این فناوری ارزشمند در صنعت دارویی، کشاورزی و... بسیار ارزشمند است اما افکار عمومی بیشتر در جریان این توفقیات قرار بگیرد و ما هم به عنوان حوزه علمیه و برخورداری از شبکه عظیم تبلیغی در خدمت برنامه های تبیینی سازمان خواهیم بود.

مدیر حوزه های علمیه بیان کرد: حوزه از منظر فلسفی، کلامی، فقهی و فرهنگی در قلمروهای مختلف فناوری و تحولات علمی به تناسب مأموریت خودش، نقش ایفا می کند و در این زمینه ما در حوزه های مختلف هم همکاریهایی با نهادها، سازمان ها و ارگان های کشور در قالب ستادهای راهبردی داریم و برای همکاری صرفا به از امضای تفاهم نامه بسنده نکرده و افرادی را به منظور تعامل و همکاری بیشتر مشخص می کنند، لذا در همین راستا همکاری حوزه با وزارت آموزش و پرورش وارد دومین برنامه پنج ساله همکاری شده است. امید است این تفاهم و همکاری با سازمان انرژی اتمی در قالب سرفصل هایی که مطرح می شود، همکاری ارزشمندی باشد.

آیت‌الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود، حمایت ویژه از جامعه نخبگانی کشور را مورد تأکید قرار داد و افزود: نه تنها سازمان انرژی اتمی بلکه تمام نهادهای کشور که امکان پرورش و حمایت از نخبگان کشور را دارند با حمایت های ویژه و منحصر به فرد از پیشتیبانی تحصیلی گرفته تا سایر امکانات برای رشد و تعالی قشر فرهیخته و دانشی کشور تلاش کنند.

در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری میان حوزه های علمیه و سازمان انرژی اتمی کشورمان به امضای مدیران ارشد این دو نهاد رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

قهرمانی پرافتخار تیم‌های ملی امید کشتی آزاد و فرنگی جلوه درخشان خودباوری است

پیام تبریک دکتر طحان‌نظیف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی ایران در خاک آمریکا

فقهای شورای نگهبان: مالکیت معتبر مردم در بستر‌های سابق رودخانه‌ها باید رعایت شود

هشت محور و راهبرد تقویت اجتماعات شبانه مردمی / جنگ پایان نیافته؛ مردم میدان را خالی نکنند

واکنش روابط عمومی شورای نگهبان به اظهارات خلاف واقع نماینده سابق مجلس

واکنش آیت‌الله اعرافی به ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان / حق شرعی را از زنان و دختران نگیرید

انتخاب رهبری، نقشه تفرقه‌افکنان را نقش بر آب کرد

دولتمردان آذربایجان از ظلم به بانوان محجبه دست بردارند

ایران خار چشم و استخوان در گلوی آمریکا است

قدردانی آیت‌الله اعرافی از مجاهدت‌های فرشتگان سپیدپوش / پرستاران ادامه دهندگان مسیر ایثار و فداکاری زینبی‌اند

پربازدید ها

تبیین دغدغه‌های قانونی و انتخاباتی در نشست سخنگوی شورای نگهبان با سردبیران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها

دکتر پورسید: «تنقیح قوانین» و «تدوین قوانین جامع» شفافیت حقوقی را هموار می‌سازد/ قوانین جامع ۴۸‌گانه؛ کلیدِ پایان آشفتگی در نظام قانونگذاری

تأکید سخنگوی شورای نگهبان بر صیانت از حافظه تاریخی مردم‌سالاری دینی؛ اسناد انتخابات میراثی برای نسل‌های آینده است

واکنش روابط عمومی شورای نگهبان به اظهارات خلاف واقع نماینده سابق مجلس

فقهای شورای نگهبان: مالکیت معتبر مردم در بستر‌های سابق رودخانه‌ها باید رعایت شود

بررسی «طرح استفساریه ماده ۱۱ قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی ردیف (۵-۴) جدول الزامات مصارف قانون بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

فقهای شورای نگهبان: معطل‌گذاشتن زمین مردم بدون نیاز خلاف شرع است؛ محدودیت ضروری نیز مستلزم جبران خسارت است

پیام تبریک دکتر طحان‌نظیف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی ایران در خاک آمریکا

انتخاب رهبری، نقشه تفرقه‌افکنان را نقش بر آب کرد

هشت محور و راهبرد تقویت اجتماعات شبانه مردمی / جنگ پایان نیافته؛ مردم میدان را خالی نکنند